reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

Moja nie śp w dzień odkąd skończyła 2 latka,wieczorem kładę ją o 20 zasypia po około pół godzinie,śpi do 7-8 z tym że w nocy budzi się kilka razy:szok: a jeżeli zbliża się katar lub przeziębienie to beczy pół nocy:no:
A co do odchudzania 5 kg z chęcią bym się pozbyła po ostatniej ciąży zostało mi tyle i tak trzyma:no: ale i tak nie jest źle bo w tamtym roku o tej porze ważyłam 3 więcej na lato zleciało mi 5 myślę że w tym roku pozbędę się więcej zwłaszcza że zamierzam iść do pracy.U mnie wystarczy dieta mniej żreć i już kg lecą w dół,jesienią miałam jelitówkę nie wymiotowałam i nie miałam biegunki tylko apetytu nie było i w ciągu 4 dni schudłam 2 kg:szok: niestety apetyt wrócił i kilogramy też.Także muszę mieć silną wole i tyle.

reklama
witam was... dawno mnie nie było ale zalatana byłam bo mieliśmy remont.

moj Filip też już bardzo długo jak nie sypia nam w dzień. Są tego plusy i minusy.. ja już przyzwyczajona i zadowolona bo bynajmniej po 19 maks o 20 moj syn już śpi:)

Pozdrawiam was!

my staramy się kłaść Młodego do 21 ale ostatnio jakieś strajki robi,o wstawaniu rano do przedszkola nie wspomnę:dry:

Ola ja razem z Tobą na lekcje cierpliwości piszę się:-D

u mnie z cierpliwością sobie radze mam tylko jedno dziecko które się w miarę mnie słucha ale samozaparcia totalnie brak :-(

witam was... dawno mnie nie było ale zalatana byłam bo mieliśmy remont.

moj Filip też już bardzo długo jak nie sypia nam w dzień. Są tego plusy i minusy.. ja już przyzwyczajona i zadowolona bo bynajmniej po 19 maks o 20 moj syn już śpi:)

Pozdrawiam was!

Mój synek też już jakis czas nie śpi w dzień-zato 0 20-20-30 już śpi!!!!!!!!!!

reklama
Do góry