Brunkowa Mama
Zaangażowana w BB
No to trzymajmy się !!!! i czekajmy u kogo minie to jakas nadzieja zaświta .....
Łączymy się w bólu .....
Łączymy się w bólu .....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jak u Ciebie Patrynia ?
no ja sie boje ze teraz z drugim bede nadrabiac wszytsko to co mnie ominelo z Kacprem - wszyscy mowia ze Franek bedzie jego przeciwienstwem zobaczymy juz za niedlugoJeny jak u nas zimno spacerek z Anusia po Miska do szkoły mało udany bo zamarzałam co krok niech się już skończy ta wstrętna zima sio sio sio
oriflame moja pije sok pomarańczowy i nie myśli nic innego coś jej walnęło od 2 tygodni i tylko sok w kolko ......wcześniej pila herbatki z Hipa , wodę rzadko bo jak sama mówi " nie ma smaku" ..... choć wolala bym zeby wciagala wode bo to najzdrowsze dla jej zabkow ......
Katarzyna to milo ze taki ranny ptaszek moja raczej po pobudkach śpi do 7 -8 zależy czy się nie obudzi słysząc jak młody idzie do szkoły
Rudzia moja Anna jest ciężkim przypadkiem z jedzeniem i spaniem hehe maly diabelek ale nic dzielnie sie pocieszamy ze z wiekiem przejdzie
Mam do was pytanie jak myjecie swoim dzieciakom zęby ??