reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

reklama
dzień dobry

Dziś ostatni dzień przygotowań, jutro ślub mojego brata więc jest małe urwanie głowy, wieczorem zjeżdżają pierwsi goście. Tymek wstał o 7 ale i tak nie narzekam, bywało że wstawał dużo wcześniej :-)

miłego dzionka :-)

Witam i ja:-)
U nas tez pogoda sliczna:tak::tak::tak:
Ale humor poki co niezbyt no i straszne niewyspanie-ale to juz inna historia;-)
Zmykam przyniesc mlodym platki:-)

Witam :)
Jakoś tu wcześniej nie umiałam dotrzeć, zatem krótkie introducion :)
Mam na imię Ewa, obecnie mieszkam na Śląsku (Mysłowice). Pisze obecnie, bo nigdy nie wiem gdzie mnie rzuci los :-) Mam córe Zuzkę - ma 2 latka i 3 miesiące no i drugą pocieszkę w drodze :-)
Pracuje w biurze podróży i uzalezniłam się od BB w 2006 r. :-D
Tyle celem prezentacji a teraz

Witam wszystkie mamuśki :-)

Będę zaglądać :-)

Tyle celem prezentacji a teraz

Będę zaglądać :-)
no całkiem fajna prezentacja:-D
zapraszamy ale nie do zaglądania tylko pisania:rofl2:

Inna współczuję szkoły, ja chyba w wweekend odłożę wszystko na bok i porządnie wypocznę:sorry:
A ja godzinkę temu zadzwoniłam do laryngoglog i kazała niezwłocznie przyjść i przyjęła mnie od razu:szok::-D
póki co mam jakieś leki na zawroty i kontrolę za 2 tyg jak leki nie pomogą będziemy dalej działać.A no i mam zakaza "prac na wysokościach" hehe

Brunkowa mamo,a jak tam brunko po tych 3 kawkach?:-D

Heheh ... wstał przekopał ogródek wciagnął kanapkę i pojechał z tatą na zakupy a ja wskoczyłam pod prysznic ...
Dziś za to mamy wesoło .... Bruno właśnie zasnął ale nim do tego doszło biegałam i robiłam obiad ... kuchnia wygląda jak pobojowisko :szok:
Za długo byliśmy w lesie ... na szybko więc postanowiłam zrobić mu naleśnika ... oczywiście, że się spalił no bo mi zależało .. jak już się udało (Bruno prawie usypiał już w foteliku) ... Bruno smarować dżemem to i owszem .. ale zjadł to by pulpeta ... dziecko usypiające i głodne .... NIE DYSKUTOWAĆ .. karmić i zaprowadzić do misia ...
Miałam jajko .. pyk je na twardo ... mięso zamrożone, więc pulpet był bez szans ...
telegrzanka (tj,.tost ) .i zasnął .... taki to był dziś zdrowy i przemyślany obiad :rofl2:

pozdrawiam ... idę odkopać zlew po akcji i siądę na kawę ....

reklama
Heheh ... wstał przekopał ogródek wciagnął kanapkę i pojechał z tatą na zakupy a ja wskoczyłam pod prysznic ...
....
nie ma to jak takie pracowite dziecko:rofl2:
Przemko też pije kawę-inkę co prawda w żłobku i tak sobie myślę że ta jego energia tez od tego:sorry::-p:-):-D
a ja sobie uciekam przyjemnego weekendziku wszystkim:tak:

Do góry