Heloł Kobitki!
No i mamy drugiego ząbka
Póki co karmienie jest ok, bo Młody nie zaciska teraz dziąseł na moich sutkach, ale jak zaczynam karmić to zawsze delikatnie wyczuwam, że już ten jeden ząbek jest.
Trysiu ja tez mam duzo grzybkow, bo mieszkam rowniez blisko lasu i co chwile cos mroze. A maślaków to już mam po dziurki w nosie
Zdrówka Kochana!
Boo zdrówka!
Bodzinko brzuszek naprawdę imponujących rozmiarów. Ja jak byłam w ciąży z Witkiem to miałam o wiele mniejszy jak jechałam na porodówkę, a do małych to on nie należał
ale wyglądasz kwitnąco
powodzenia!
Iza dobrze powiedziała Boo-dla chcącego nic trudnego. Wiem coż o tym, bo też się wiecznie tłumaczyłam, że nie umiem, a tak naprawdę to wcale mi się nie chciało, bo dobre 3manie diety wymaga siły woli i chęci. Teraz znowu się zapuściłam po ciąży i od poniedziałku wzięłam się za siebie. W zeszłym roku udało mi się zrzucić 22kg. Teraz kolejne tyle przede mną i wiem, że dam radę, bo muszę i chcę. Ciebie również zachęcam!
Mnie np pomogło prowadzenie pamiętnika odchudzania na
Odchudzanie, skuteczna dieta odchudzająca, diety, ćwiczenia, fitness, nadwaga – Vitalia.pl Moze i Tobie taka forma bedzie sprzyjala.
Oliwka dzisiaj pierwszy dzien poszla do przedszkola, bo troche mi sie przeziebila w weekend i stwierdzilam, ze nie bedzie kichac i smarkac na inne dzieci, bo ja tez bym sie wkurzyla, gdyby ktorys rodzic przyprowadzil do przedszkola takie dziecko. Wiec
Trysiu nie tylko Ty sie trzesiesz nad swoim synkiem
A ja jestem w trojce rodzicow w grupie mojej córci w przedszkolu i wczoraj bylo zebranie wszystkich trojek klasowych i wybory nowego zarządu rady rodziców i zostałam sekretarzem
Tyle, ze nie tylko w przedszkolu, ale i w szkole, bo u nas jest zespół szkolno-przedszkolny. Kolejne doswiadczenie w zyciu