Mama Boo
Mama Zinella i Whitmona
Trysia ja uważam, że jeśli masz możliwość pozostania z Maćkiem w domu gdy jest przeziębiony to przecież nie jest nic złego. Ja nie mam takiej możliwości - a może inaczej - bardzo bym chciała, ale Oskar przy jesieni i zimie niemalże cały czas podki****e i podkaszluje. Ja mam takie terminy w pracy, ze nie mogę ich zostawić, bo nikt za mnie tego nie zrobi niestety... W tamtym sezonie Oskar całą jesień i zimę pił Multisanostol i tran smakowy codziennie i nie był ani razu chory (mam na myśli gorączkę i jakiś większy kaszel), może to Wam pomoże ?
Justyna coś widzę nie masz chwilki ;-) Tak, Oskar keidyś mnie na bazarku sprzeda za jajko - niespodziankę, jestem na to przygotowana :-)
Iza jak sufit ?
Basia póki co - jedno mieszkanie w K-cach na Sokolskiej pisało 600 zł czynszu a facet dzisiaj zadzwonił i powiedział ... 1200 zł. Oszust ... Zaraz dzwonimy dalej.
Justyna coś widzę nie masz chwilki ;-) Tak, Oskar keidyś mnie na bazarku sprzeda za jajko - niespodziankę, jestem na to przygotowana :-)
Iza jak sufit ?
Basia póki co - jedno mieszkanie w K-cach na Sokolskiej pisało 600 zł czynszu a facet dzisiaj zadzwonił i powiedział ... 1200 zł. Oszust ... Zaraz dzwonimy dalej.