reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Dziewczyny co tutaj taka cisza...proszę wychodzić mi z kryjówek i pisać mi tu coś!!!!
Ja dzis mam ostatni dzień L4 i weekend przede mną a po weekendzie do pracy. Wiecie co ... ja przez te 4 dni naprawdę odpoczęłam i z miłą chęcią wrócę do pracy :) Jak człowiek siedzi w domu to naprawdę ma dużo tego czasu. Nadrobiłam zaległości w domku i oczywiście miałam chęć i siłę żeby bawić się z Kamilkiem. Normalnie widziałam aż uśmiech w jego oczkach jak się cieszy, że wreszcie mama taka uśmiechnieta i pełna energii :)

Cześć dziewczyny
91.gif

Przyjmiecie jeszcze jedną Ślązaczką? ... na wkupienie się w łaskę stawiam drineczki
a056.GIF
c007.gif

Już jakiś czas temu przywitałam się na Gliwicach, ale do dzisiaj nikt nie odpisał, więc tam już chyba watek zarósł pajęczynami
th_holeinwall.gif

Trafiłam na forum przez przypadek właściwie, bo zamierzam z mężulkiem za parę miesięcy starać się u drugie bobo
b020.gif
Obecnie jestem mama kochanego rozbrykanego, ale mimo wszystkiego aniołkowatego chłopca :happy2:
Jestem w trakcie prawie , że obrony na studiach i na etapie poszukiwania pracy :-)

Cześć dziewczyny
91.gif

Przyjmiecie jeszcze jedną Ślązaczką? ... na wkupienie się w łaskę stawiam drineczki
a056.GIF
c007.gif

Już jakiś czas temu przywitałam się na Gliwicach, ale do dzisiaj nikt nie odpisał, więc tam już chyba watek zarósł pajęczynami
th_holeinwall.gif

Trafiłam na forum przez przypadek właściwie, bo zamierzam z mężulkiem za parę miesięcy starać się u drugie bobo
b020.gif
Obecnie jestem mama kochanego rozbrykanego, ale mimo wszystkiego aniołkowatego chłopca :happy2:
Jestem w trakcie prawie , że obrony na studiach i na etapie poszukiwania pracy :-)

Witaj w klubie......
Ja już mam kochaną rozbrykaną dwójeczkę :)
i jeszcze jedno nas łączy..... staram się "wypocić " pracę magisterską.... a omijam to jak gada... a czas leci.... brrrrrrrrrrrr

a co studiujesz ?

Witam wieczorkiem! :-)

Lorelain miło że do nas dołączyłaś:tak:. Witamy! I pisz pisz pisz ;-)

Basia super tak czasem odpocząć, ja mam ten luksus że czasem mam wolne np. 3-4 dni w tygodniu i wiem jak to fajnie, no ale za to niektóre weekendy muszę pracować. A jak się czujesz, chyba już trochę lepiej:confused:

My jesteśmy w trakcie przeprowadzki, we wt i śr przewozimy resztę rzeczy i meble więc już będziemy mieszkać na nowym adresie :happy2:. W piątek przekażę mieszkanie nowym właścicielom:eek:.
Znacie może jakąś tanią a solidną firmę do przeprowadzek:confused:. Chodzi oczywiście o przewóz mebli.Będę wdzięczna za jakieś namiary :sorry2:.

Miłego wieczorku!:-)

Jesteście super, że mnie tak serdecznie do siebie przyjęłyście
2137906kijdo2cvly.gif

Diablica - mnie drugie baby jeszcze troszkę przeraża, no ale nastawiam się już psychicznie
u010.gif
.... teraz kończę wydział zarządzania na Akademii Ekonomicznej, już wiem , że obronę mam 12 lipca. Skończyłam wcześniej administracje na UŚ. A ty jaki kierunek kończysz? :sorry2:

Iza - niestety nie znam żadnej firmy do przeprowadzek, my wszystko sami targaliśmy. A znasz może fajne sklepy z ładnymi zasłonami? ;-):-D:-D:-D

właśnie dopijam kawusie i naciągnęłam męża na wycieczkę do Rybnika w celu poszukiwania zasłon do sypialni :-):-):-)

Nie odzywałam się, bo jak wróciłam z pracy w środę to Ozi miał 38,8 stopni... Anginka nas dopadła. Ozi marudny, ja chodzę nerwowa jak widzę tą pogodę. Szału już w domu dostajemy. Naprawdę jest ciężko z Oskarem wytrzymać w domu. To jest dziecko, które musi się wyszalec, wybiegać. Nawet 39 stopni mu nie przeszkadza... Póki co L4 mam do wtorku włacznie. Ale coś nie widać poprawy, antybiotyk ma 3 razy dziennie, a gardło cały czas czerwone takie jak było.

Basia- jestem. Po kryzysie nastały dobre czasy. Może nie sielankowe, ale dobre. Zazdroszcze tej energii. Może to jednak wynika z Twojego "stanu" :-) Swoją drogą - tego też zazdroszczę :-)
Lorelain witam :-)

reklama
Mama Boo - witam :-)... dużo zdróweczka dla Oskarka:happy2:... Mati zawsze mi się przeryta w ogrodzie albo z psem na polach rzepaku, do domu wraca czarny, kolacja, kąpanie i od razu pada jak betka. Teraz taka pogoda paskudna, ze niestety trzeba siedzieć dużo w chałupie, ale nie jest z nim źle. On raczej z grzecznych dzieci co się potrafią sobą zająć, osttanio przechodzi gigantyczną fascynacje dinozaurami i klockami lego duplo. Jedno i drugie pochłania go bez reszty i właściwie to można przy nim wszystko zrobić... a i tak czasami brak mi do niego cierpliwości :sorry2::sorry2::sorry2:

Oczywiście zasłonek nie kupiłam, ale żeby nie wracać z pustymi rękami to kupiłam sobie narzute na kanpe do slaonu :-) i oczywiście, żeby nie było za pięknie to po otwarciu okazało się ze podszewka ma jakiś numer napisany markerem który przebił na drugą strone :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry