reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
witam mamusie:-)mimo że zaglądam do Was ostatnio często(podczytuję)to jakoś ciężko mi się tu odnaleźc i wkręcic bo widze że wszystkie znacie sie juz dobrze
Mama Boo dużo zdrówka dla Oskarka i Cierpliwości dla Ciebie:tak:;-)
Lorelain a może by szło tą narzute zawieźc niech wymienią na nową:sorry2:czy nie jest to widoczne na tej odpowiedniej stronie?

u nas pogoda okropna zreszta jak na całym śląsku:angry:i wcale nie zapowiadają poprawy pogody:-(

reklama
My już po kontroli - Ozi zdrowy, jutro do przedszkola a ja do pracy. Trochę się stęskniłam - nie przeczę.
Kasia brał Ceclor+Flegamina, Tantum Verde (które wypluwał do toalety i szybko spuszczał wodę...)i probiotyk. Gorączka minęła dopiero w sobotę wieczorem po czopku i już nie wróciła.
Lorelain zazdroszczę, że Mateusz potrafi się tak długo sam zabawić- Oskar też uwielbia dinozaury, ale zawze jest "sto pytań do", krzyki, piski, wrzaski, bieganie, przewracanie się itd.
Kocham go jak nikogo innego, ale mam nadzieję, że drugie będzie nieco spokojniejsze :)
Monia więc jusimy i Ciebie poznać lepiej :D

Mama Boo fajnie że Oski już zdrowy:-)
Mój Mateusz to tez taki postrzelony chłopiec tylko chodzi i kombinuje co by tu nabroic co on już nie wymyślił:baffled:zawsze mówiłam że chce miec żywe dziecko no i mam kochanego małego urwisa:cool2:

A tu znowu cisza :-)
Co Wy takie zajęte matulki drogie ?
Gdzie jest w ogóle Salik, Czarnulka, Karolinna ???
Ja już w pracy, odprężona, bardziej cierpliwa - choć bardziej zalatana. Bardziej odpowiada taki styl życia :-)
Iza już chyba wiem gdzie się przeprowadziliście :-) Jechałam wczoraj z Twoim mężem autobusem rano. A gdzie Karolinka teraz chodzi do przedszkola ? Jak się jeszcze okaże, ze z Oskarkiem to chyba padnę :-D
Lorelain ja też wolę mieć żywe srebro niż dziecko, które trzeba "popychać" do kolegów.

Ale tu cisza....gdyby nie mamaboo to znów by babyboom zamarło :( We wtorek szykujemy się do przedszkola na Dzień Mamy :) Juz się nie mogę doczekać. Jestem trochę przeziebiona mam katar i kaszle takze kuruję się piję herbatki z miodem i cytrynką. Kamilek na szczęście (odpukać!!!) mało nam choruje i bardzo rzadko. Własnie myślimy nad prezentem na Dzień Dziecka. Macie już jakieś pomysły??? Wstawię niżej zdjecie mojego brzuszka w 15 tyg.

reklama
Basia chudzinko TY:-):tak:
u nas standardowo - koljne zamówienie do rozbudowy torów - tym razem będzie lokomotywownia. ale i po raz kolejny było pytanie czy jest już na tyle duży żeby mieć malutką makietę H0. chyba fanatyk kolejowy mi rośnie.

Do góry