reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam w ten piękny słoneczny poranek:-)
u nas jest tak pięknie że jak tylko Mateuszek nie bedzie miał gorączki(a jak na razie nie ma) to na pewno skorzystamy z tej pięknej pogody.

reklama
heja kobietki witam po duzej nieobecnosci ale teraz juz jestem na stale :)

tak po skrocie ... Nadinka skonczyla juz roczek ma 8 zabkow tyle slowek umie i pamieta :))

moj zwiazek kwitnie :) plany slubu sa obmyslane :)) ajjjjj :))

pracuje teraz w weekendy tylko a pieniazki w sumie te same a nawet lepsze beda :)

duzo zdrowka dla chorowitkow :)

buziaczki dla miesieczniaczkow i jubilatkow :))

Witam!
Hej Boo my też żyjemy :-). Fajnie że w końcu się odezwałaś :happy2:.
A my przeprowadzamy się w znajome Ci miejsce :-p. Dużo załatwiania, remont, itp. Strasznie się cieszę na tą przeprowadzkę :-).
Dziś były wyniki przyjęcia dzieci do przedszkoli, Karolinka dostała się tam gdzie chcieliśmy :-).
Pozdrawiam wszystkie śląskie mamuśki!!!!

Ostatnia edycja:
Karolinna gratuluję sukcesów na uczelni!!!! :-)

Baska szybko wstawiaj fotki z brzusiem ;-):-D

Od poniedziałku prawdopodobnie zaczniemy remont mieszkanka :-) a przeprowadzamy się ok. 18-19 maja :-D.

Ja sięw tym "nowym" forum odnaleźc nie mogę...
Masakra.
Iza w znajome mi miejsce ? Ciekawe :-) Do innego przedskzola przepisaliście Karolę ?
Kasia jak zwykle potok słów :tak::-D
Basia, Bodzinka gratuluję !!!!

Ja swoje marzenia o Majeczce narazie odstawiam w kąt...

A gdzie reszta ekipy ???

Karolinna zaczęłaś studia ?

Boo - no, jak zwykle. sporo sięzmieniło u mnie. mam nadzieję, że efekty końcowe będą pozytywne.

Iza - mam nadzieję, że coś większego. bloki czy kamienica?

Iza - nie ma mi kto zrobić zdjecia z boku ;) Może uda mi się to wstawię...

Boo - dziekuję.... widzę, ze dalej jesteś ze swoim mężem :)

Kaśka - co u was ciekawego??? Napisz coś więcej co porabiasz...

Ja jestem od wtorku na L4 do piątku mieliśmy w pracy przeprowadzkę do nowych pokoi i strasznie tam śmierdzi jeszcze farbą i klejem więc nie ryzykowałam i poszłam trochę sobie odpocząć :) I tak jest mi dobrze, że szok mały w przedszkolu a ja mogę cos ogarnać i idę po niego i idziemy sobie na spacerek teraz czuję że mam czas który mogę poświęcić Kamilkowi to jest naprawdę luksus...

reklama
I tak jest mi dobrze, że szok mały w przedszkolu a ja mogę cos ogarnać i idę po niego i idziemy sobie na spacerek teraz czuję że mam czas który mogę poświęcić Kamilkowi to jest naprawdę luksus...

i korzystaj z tego, bo po porodzie to już tak różowo nie będzie

Do góry