reklama
baska
<mamusia Kamilka i Julci>
Kaska - chudzina to ja byłam w styczniu jak się widziałyśmy, ale wiesz jak ja patrzę na to zdjecie to faktycznie mnie aparat wyszczuplił poważnie tyłek i biust mi najbardziej urosły a na zdjeciu nie widać bo czarne spodnie wyszczuplają
baska
<mamusia Kamilka i Julci>
Kaśka - Kamilek bardzo się cieszy. Niewiem jak on to sobie wyobraża...ale codziennie pyta mnie jaki ten dzidzius jest duży Kiedys zapytał kiedy pojadę do lekarza zeby tego dzidziusia wyjął bo mi brzuch peknie Widać, że bardzo chce mieć braciszka albo siostrzyczkę. Jak lecą reklamy i są zabawki dla dziewczynek to mi mówi, że kupimy dziewczynce taką zabawkę itd...A i co do imienia dla siostrzyczki jakby była to chce Agatkę ale to już będziemy mysleć nad tym jak juz bedziemy znać płeć...
Mama Boo
Mama Zinella i Whitmona
Cieszę się, że zaczęłyście się rozpisywać :-)
Powoli forum wraca do życia
Oski na Dzień Dziecka dostanie chomika i może wypad do Wesołego Miasteczka z rodzinką.
Od pól roku męczył: najpierw o siostrzyczkę, potem o psa a skończyło się na chomiku. Jak się dowiedział, ze dostanie to skakał ze szczęscia...
Basia ja też jestem od Ciebie grubsza pomimo, że w ciąży nie jestem Kamilek już się wywiązuje z roli brata, a gdzie tam jeszcze. Fajnie, że już się tak troszczy o rodzeństwo, oby tak dalej !
Kaśka super, że Tito ma taką pasję już od małego ! Jeszcze jakbym wiedziała co to H0 Zalało Was na działce ?
Agula nigdy nie jest za późno :-)
Mnie znów od rana męczy migrena... Szału mozna dostać.
Powoli forum wraca do życia
Oski na Dzień Dziecka dostanie chomika i może wypad do Wesołego Miasteczka z rodzinką.
Od pól roku męczył: najpierw o siostrzyczkę, potem o psa a skończyło się na chomiku. Jak się dowiedział, ze dostanie to skakał ze szczęscia...
Basia ja też jestem od Ciebie grubsza pomimo, że w ciąży nie jestem Kamilek już się wywiązuje z roli brata, a gdzie tam jeszcze. Fajnie, że już się tak troszczy o rodzeństwo, oby tak dalej !
Kaśka super, że Tito ma taką pasję już od małego ! Jeszcze jakbym wiedziała co to H0 Zalało Was na działce ?
Agula nigdy nie jest za późno :-)
Mnie znów od rana męczy migrena... Szału mozna dostać.
Boo- ranczo nie jest zalane. trzeba wykosić chwasty i trawę z nich wystającą, ale ciągle mokro i stoimy z robotą. tak samo z malowaniem kanciapy. czeka piaskownica na zmontowanie. no i chwasty muszę wyrwać, bo działka zaczyna straszyć. dziśjedynie K udało się rynny zrobić.
a H0 to skala modelarska 1:87 moim marzeniem jest zabranie Titka na wycieczkę do museum minaitur do Niemiec, a przy okazji obejrzenie 2 lub 3 skansenów.
a H0 to skala modelarska 1:87 moim marzeniem jest zabranie Titka na wycieczkę do museum minaitur do Niemiec, a przy okazji obejrzenie 2 lub 3 skansenów.
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: