reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
cześć:))

Baśka- no pieknie pięknie ocenie za niedługo w realu:))

kaśka- no faktycznie fanatyk tylko lokomotywy i tory, przynajmniej masz problem z głowy

mama boo - widzisz jak zadziałałas na "stare" mamuski":)

no oczywiście witam nowe:))

reklama
Kaska - chudzina to ja byłam w styczniu jak się widziałyśmy, ale wiesz jak ja patrzę na to zdjecie to faktycznie mnie aparat wyszczuplił ;) poważnie tyłek i biust mi najbardziej urosły a na zdjeciu nie widać bo czarne spodnie wyszczuplają ;)

Kaśka - Kamilek bardzo się cieszy. Niewiem jak on to sobie wyobraża...ale codziennie pyta mnie jaki ten dzidzius jest duży :) Kiedys zapytał kiedy pojadę do lekarza zeby tego dzidziusia wyjął bo mi brzuch peknie :D Widać, że bardzo chce mieć braciszka albo siostrzyczkę. Jak lecą reklamy i są zabawki dla dziewczynek to mi mówi, że kupimy dziewczynce taką zabawkę itd...A i co do imienia dla siostrzyczki jakby była to chce Agatkę ale to już będziemy mysleć nad tym jak juz bedziemy znać płeć...

Basia - to super. moi panowie poszli na działkę, przewietrzyć chałupkę po deszczach, no i zobaczyć jak chwasty nam porosły. żeby zrobiło się teraz pogodniej, bo muszę podgonić z porządkami, bo aż wstyd tam się pokazywać.

Cieszę się, że zaczęłyście się rozpisywać :-)
Powoli forum wraca do życia :-D
Oski na Dzień Dziecka dostanie chomika i może wypad do Wesołego Miasteczka z rodzinką.
Od pól roku męczył: najpierw o siostrzyczkę, potem o psa a skończyło się na chomiku. Jak się dowiedział, ze dostanie to skakał ze szczęscia...
Basia ja też jestem od Ciebie grubsza pomimo, że w ciąży nie jestem :-D Kamilek już się wywiązuje z roli brata, a gdzie tam jeszcze. Fajnie, że już się tak troszczy o rodzeństwo, oby tak dalej !
Kaśka super, że Tito ma taką pasję już od małego ! Jeszcze jakbym wiedziała co to H0 :-D Zalało Was na działce ?
Agula nigdy nie jest za późno :-)
Mnie znów od rana męczy migrena... Szału mozna dostać.

Boo- ranczo nie jest zalane. trzeba wykosić chwasty i trawę z nich wystającą, ale ciągle mokro i stoimy z robotą. tak samo z malowaniem kanciapy. czeka piaskownica na zmontowanie. no i chwasty muszę wyrwać, bo działka zaczyna straszyć. dziśjedynie K udało się rynny zrobić.
a H0 to skala modelarska 1:87:happy2::happy2: moim marzeniem jest zabranie Titka na wycieczkę do museum minaitur do Niemiec, a przy okazji obejrzenie 2 lub 3 skansenów.

Ostatnia edycja:
reklama
Hej
Sorki, że się nie odzywam ale daje mi sie ta druga ciąża we znaki...Nic tylko bym spała, więc leze na kanapie i myśle.

Do góry