reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
witam
WOW ale tu się pozmieniało..... :)
witam nowe mamusie.....

Kubusiowa...... witam..... dawno Cię nie było....

aniaolo010a..jpg

reklama
heja mamy :)

Troszke mnie nie bylo kurcze ale juz jestem na codzien :))

Witam nowe mamuski serdecznie :)

U nas wszystkopo staremu :)) Nadinka miala tylko temperature przez dwa dni i kupka ze sluzemrowneiz nam goscila ale juz po wszystkim na szczescie :))

Buziakiii przesylamy :))))))))))))))

Witaj kasia_79- widzę,że mamy dzieci w podobnym wieku i też jesteś z Katowic:)
Znasz jakiegoś dobrego pediatrę w K-cach?? My jeździmy do Mysłowic. A chciałam mieć jakiegoś dobrego lekarza bliżej. Najlepiej blisko centrum.

Niestety nie pomogę, mojej pediatrze średnio ufam

Cześć Dziewczynki:-)

witam nowe mamuśki

diablica
jakie ładne zdjęcie rodzeństwa:happy: A jak tam kontakty Olka z Anią:confused:
U mnie Arek wpatrzony w Patulę jak w obraz, a ona za nim szaleje i tylko by go miziała, całowała, itp. Ale super to jest:-)

trysiu, co tam:confused:

kubusiowa, a może coś napiszesz, co tam u Was, jak domek:confused::confused::confused:

iza, baśka, ale fajnie się Was czytało:-):-):-)

pozdrowionka

:-) witam

Juz anianku pisze:-D domek stoi:tak:teraz rusza wykończeniówka /ciekawe czy nas tez nie wykończy;-)/ Plan jest taki że w sierpniu chcemy sie przeprowadzić więc przed nami duzo pracy.
Teraz zaczynam wkraczać ja z pomysłami:-) Zaraz poczatkiem kwietnia musze dokonać wyboru materiałów na kuchnie i mebli /Kubusia pokoik , sypialnia, gabinet itp. razem ze stolarzem /już ma nas wpisany w swój terminarz/ dużżżżżżżżżżżżooooooooooooooo by pisać jak beda efekty wkleje foteczki:-)

reklama
Do góry