reklama
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
heja mamy
Troszke mnie nie bylo kurcze ale juz jestem na codzien )
Witam nowe mamuski serdecznie
U nas wszystkopo staremu ) Nadinka miala tylko temperature przez dwa dni i kupka ze sluzemrowneiz nam goscila ale juz po wszystkim na szczescie )
Buziakiii przesylamy )))))))))))))
Troszke mnie nie bylo kurcze ale juz jestem na codzien )
Witam nowe mamuski serdecznie
U nas wszystkopo staremu ) Nadinka miala tylko temperature przez dwa dni i kupka ze sluzemrowneiz nam goscila ale juz po wszystkim na szczescie )
Buziakiii przesylamy )))))))))))))
Witaj kasia_79- widzę,że mamy dzieci w podobnym wieku i też jesteś z Katowic
Znasz jakiegoś dobrego pediatrę w K-cach?? My jeździmy do Mysłowic. A chciałam mieć jakiegoś dobrego lekarza bliżej. Najlepiej blisko centrum.
Niestety nie pomogę, mojej pediatrze średnio ufam
anian
Fanka BB :)
Cześć Dziewczynki:-)
witam nowe mamuśki
diablica jakie ładne zdjęcie rodzeństwa A jak tam kontakty Olka z Anią
U mnie Arek wpatrzony w Patulę jak w obraz, a ona za nim szaleje i tylko by go miziała, całowała, itp. Ale super to jest:-)
trysiu, co tam
kubusiowa, a może coś napiszesz, co tam u Was, jak domek
iza, baśka, ale fajnie się Was czytało:-):-):-)
pozdrowionka
witam nowe mamuśki
U mnie Arek wpatrzony w Patulę jak w obraz, a ona za nim szaleje i tylko by go miziała, całowała, itp. Ale super to jest:-)
trysiu, co tam
kubusiowa, a może coś napiszesz, co tam u Was, jak domek
iza, baśka, ale fajnie się Was czytało:-):-):-)
pozdrowionka
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
hello ja niby stara niby mloda mamuska ze slaska )
u nas dzis pogoda rewelacyjna wiec spacerek sobie zrobilismy dlugii i po kawkowalysmy z Nadinka )
u nas dzis pogoda rewelacyjna wiec spacerek sobie zrobilismy dlugii i po kawkowalysmy z Nadinka )
kubusiowa
Fan(ka)
:-) witam
Juz anianku pisze domek stoiteraz rusza wykończeniówka /ciekawe czy nas tez nie wykończy;-)/ Plan jest taki że w sierpniu chcemy sie przeprowadzić więc przed nami duzo pracy.
Teraz zaczynam wkraczać ja z pomysłami:-) Zaraz poczatkiem kwietnia musze dokonać wyboru materiałów na kuchnie i mebli /Kubusia pokoik , sypialnia, gabinet itp. razem ze stolarzem /już ma nas wpisany w swój terminarz/ dużżżżżżżżżżżżooooooooooooooo by pisać jak beda efekty wkleje foteczki:-)
Juz anianku pisze domek stoiteraz rusza wykończeniówka /ciekawe czy nas tez nie wykończy;-)/ Plan jest taki że w sierpniu chcemy sie przeprowadzić więc przed nami duzo pracy.
Teraz zaczynam wkraczać ja z pomysłami:-) Zaraz poczatkiem kwietnia musze dokonać wyboru materiałów na kuchnie i mebli /Kubusia pokoik , sypialnia, gabinet itp. razem ze stolarzem /już ma nas wpisany w swój terminarz/ dużżżżżżżżżżżżooooooooooooooo by pisać jak beda efekty wkleje foteczki:-)
reklama
diablica2
mały wielki OLO :)
u mnie to samo...... oby tak zostało...
Ostatnia edycja:
Podziel się: