reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
No to cześć Claudia :-), witamy witamy pełną gębą :-) co tam u Ciebie słychać??na jakim etapie mamuśkowania jesteś??
Nelcia, to życzę Ci zdróweczka oczywiście, i aby wszystko potoczyło się pomyślnie... też miałam krwiaka,którego lekarka bardzo zbagatelizowała...ale na szczęście wszystko dobrze się skończyło i mam teraz cudownego 5-letniego synka :tak::-)
Anian, przydałby się czasami klonik,prawda???:-) Patuli przejdzie,tylko trzeba Jej okazywać dużo uczucia aby nie czuła się odrzucona...więc mówiąc po raz drugi: przydałby się klon..
Sylcia i jak się czujecie??
Mamuśki, gdzie jesteście cała reszta,co???
Bodzia u nas tez już dawno nie witała...Justyś,Karolla,Mokkatko,Wioluś, gdzie jesteście...MamaBoo...dajcie znać o sobie babolee!!
Pozdrowionka :-)

Cześć Szatynka, :-) mam nadzieję,że się zadomowicie babolki na tym forum...piszcie o tym co Was cieszy, smuci, czym się martwicie lub dzielcie się z nami wszelkimi problemami i radościami!! im nas więcej tym lepiej :-)
Pozdrawiam Was serdecznie

Ja mam wene, ochote i wszystko co potrzebne do pisania, ale jakos nie wiem o czy mam napisać :) Wy wszystkie sie juz znacie, macie jakies wspolne sprawy, uciechy, smutki..... Musze was troche poznac :zawstydzona/y:

reklama
my też w większości znamy się tylko z pogaduch babyboomowych, grunt to być szczerym a nie owijać w bawełne czy też "gadać" o jakichś niestworzonych rzeczach...samo życie Claudia...jak poczytałaś troszke naszych postów to troszkę nas poznałaś ;-) czasami trudno gadac na forum o niektórych sprawach, bo ma się świadomość,że każdy może przeczytać i w różny sposób wykorzystać...wiem...ale trzeba się trochę przełamać,bo inaczej przestaje się tutaj wracać ...:tak:
Pozdrowionka dla wszystkich :-)

Do góry