reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
No tak .... :) czytam i czytam i czytam..... mamy tutaj 20709 odpowiedzi.... troche potrwa zanim to przeczytam :cool2:. Nie no żartuje.. musze sie rozkręcić. Narazie prosze zaglądnijcie do mojego tematu >> Mikołajkowe atrakcje naszych dzieci... co proponujecie??<< Mam nadzieje ze temat przetrwa i kazda z nas znajdzie ciekawe atrakcja Mikolajkowe dla swojej rodziny :) Goraco zapraszam !!!

reklama
Witam goraco mamuskii :))
my juz zdrowe jestesmy :)) nie ma znakow chorubska

Dzisiaj przygotowania toreb ... Musze pocwiczyc skladanie wozka jeszcze Byl skladany chyba z 3 razy i ciezko chodzii jeszcze

witam nowe mamuskii

Kaśka- jaka Ty spostrzegawcza jesteś!!! Szacuneczek...:-)

Z tego wszystkiego zapomniałam przywitać nowe mamusie. Już nadrabiam:WITAM!!!:-)

A my jutro rano lecimy do "Rzeszy" (że zacytuję jedną ze stałych bywalczyń na tym forum...:-)) odwiedzic chrzestnych Martynki, a na 18.00 lecę na zebranie rodziców do Darii...:crazy::crazy::crazy: Ciekawe w jakim nastroju wrócę...do pakowania czy nie...

Trysia- coś Ty się tak ostatnio "rozsmuciła"???? Bo zorganizuję nalot na Ciebie ;-), żeby Ci ochota do życia wróciła...

Witam
Jestem mamusią pięknego Błażeja, który pojawił się na świecie 10,11,2009 i rozbrykanego Michała, który ma już 9 lat. Chętnie poznam fajne mamuśki z mojej okolicy :)

Mokatka - do kogo pijesz z tą Rzeszą???:eek::eek::cool::cool:

Claudia - ja się przymierzałam do Tymona. na jakiej dzielnicy M-c mieszkasz?

Ostatnia edycja:
Mysłowice Wesoła :happy:

Ja też bardzo chciałam Tymona, ale niestety pani w Urzędzie uparła się że nie i koniec. Mąż sam to załatwiał był w "tatusiowym" szoku, ja w jeszcze większym po cesarce w szpitalu. To był nasz "pierwszy raz", nastepnym razem bedziemy mądrzejsi :-) teraz już wiemy jak to załatwić :tak:

reklama
Do góry