reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Hej kobitki,
Kaśka nie dopytuję co się skomplikowało ale życzę aby się rozwikłało i to jak najszybciej.Musisz byc dobrej myśli,trzymam kciuki!!
Sylcia a u nas słonecznie dziś i wyjątkowo cieplutko:szok::-), tak mogłoby by do grudnia, nie miałabym nic przeciwko :tak::tak::-)
Miłego dzionka życzę

witam sie z ranca, ja dzisiaj do kina (srody z orange :-D ) ide z kumpela a potem na chwile na mieszkanko musze zagladnac :-)

Kasiu trzymam kciuki za ciebie (za was) zeby wszystko dobrze bylo :*:*:* buziaczki ciotka :* tzrymaj sie.

Trysiu twojemu synkowi przydalo by sie tygodniowe przedszkole , tylko na weekendy by do was przychodzil :) hihi ale ci fajnie ...

Sylwia daj spokoj sobie z dolkami zycie jest za krotkie :-) nie warto go marnowac na dołowanie sie :*

Hej Babolki
Salik, może jakieś fotki byś wstawiła :-):tak:
Kaśka mam nadzieję, że niepokoje od Was odeszły precz..
Pozdrawiam Was serdecznie i zmykam do roboty,narka :-)

kaśka76... trzymam kciuki za pozytywne załatwienie sprawy....:-)

a u nas ....
Oluś chory.... od wtorku siedzi w domku razem ze mną i Aniulką.... tak że jestem dzielną mamą 2 dzieci..... ale myślałam że będzie gorzej..... :-D

Aniulka ma już 3 tygodnie.... i oby dalej się tak chowała... tylko...karmiłam ją piersią do zeszłego tygodnia, ale w środę dowiedziałam się że na weekend muszę do Łodzi jechać.... i jak wróciłam to mała tak zakochała się w butli że o cycu słyszeć nie chce.... i tak chyba zakończyła się moja ambitna rola matki karmicielki:zawstydzona/y:. nie stresuje mnie to za bardzo bo Oluś od początku był na butli.... i chowa się dobrze......ale trochę mi szkoda....

Diabliczko,nie martw się,próbuj podawać cycula, niech chociaż od czasu do czasu pociągnie i złapie Twoich przeciwciał,ja też Maćka karmiłam tylko na butli bo pierwszy miesiąc był w szpitalu a ja szybciutko straciłam pokarm w związku ze stresem. A im bardziej chciałam odciągać dla Niego aby zawieźć do szpitala, tym mniej go było...Także nie stresuj się Dzielna Matko Dwójeczki Skarbów :-)
Pozdrawiam serdecznie :-)

reklama
Trysia.... dzięki za słowa otuchy.... próbuję odciągać jej jeszcze do butli.... ale masz rację.... czym więcej odciągam tym mniej pokarmu.... nawet bez biustonosza mogę chodzić.... a to wszystko przez to że studiowałam w Wodzisławiu.... wtedy to żaden problem bo zawsze mogłabym odskoczyć na pół godziny i małą nakarmić.... ale w czasie wakacji zamknęli mi wydział (może słyszałaś o aferze z AHE :wściekła/y:) a mi został jeden semestr do końca.... i muszę to skończyć w Łodzi.... więc mam wycieczki 300 km co 2 tydzień....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: szlag mnie trafiał że muszę zostawić 2 tygodniowego bąbla i jechać.... ale po rozmowie z mężem doszliśmy do wniosku że szkoda tego przerwać..... jest także kwestia kosztów jakie już z tego tytułu poniosłam że inaczej musiałabym zaczynać od nowa..... a Przemo dzielnie sobie radził z maluchami..... więc coś za coś.... ale mam nadzieję że do marca skończę

Do góry