reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
hejoo, a ja miałam mieć dziś imprezę a tu nic z tego nie wyszło, 10 osób zaproszonych, z czego 3 pary chore,2 coś tam innego wypadło...całe szczęście kupiłam tylko dwa kilogramy fileta z kurczaka na potrawkę po koreańsku :eek::eek:... chyba będziemy jedli to przez dwa tygodnie codziennie...wrrr...trochę nie było mi na rękę dziś z tą imprą ale jak już pozapraszaliśmy no to nawet się nakręciłam...a tu klops...robimy dziś tzw "podbitkę", więc roboty budowlanę wrą . może nawet dobrze,że tak się stało z tą imprą:zawstydzona/y: a poza tym coś słaba jakas dziś jestem, już od wczoraj coś łepetyna mi nawala.
Sylcia, a u nas słońce od samego rańca ale trochę chłodno i wieje... jak schowa się słonko za chmurkę to nawet bardzo zimno...

Życzę Wam miłego dzionka i zmykam do swoich codziennych niecodziennych obowiązków.papapa

reklama
ahh to Trysiu impreza poszla w las ;/ A Ty tylko 2 kg kupilas !!! Boszee ja bym to przez 2 tyg jadla Mimo ze robila bym kotlety potrawki salatki !

Oto moje foty po farbowaniu :p Tylko mi sie nie smiac nie sa jeszcze ulozone te wloski :p

Ostatnia edycja:
sylwia suuuper kolorek, kiedys tylko w takich odwaznych gustowalam a teraz mi sie odmienilo po urodzenia malego :-D

no mam nadzieje ze na swieta juz napewno bedziemy mieszkac :-) tak wiec nie dlugoooo :-D
trzeba wszystko dokonczyc a potem doszorowac hehe a z tym bedzie najwiecej roboty ....

sylwia suuuper kolorek, kiedys tylko w takich odwaznych gustowalam a teraz mi sie odmienilo po urodzenia malego :-D

no mam nadzieje ze na swieta juz napewno bedziemy mieszkac :-) tak wiec nie dlugoooo :-D
trzeba wszystko dokonczyc a potem doszorowac hehe a z tym bedzie najwiecej roboty ....

No mi sie wlasnie nie odmienilo :)) Dalej jestem taka wariatka jaka bylam :))

Dobranoc mamki :***********************

Sylcia, kolorek i fryzka czadowa :-) a dołkowi się nie daj, spróbuj jakoś odreagować, zafarbowałaś włoski, więc fryzjera Ci nie polecę ale może jakiś ciuszek albo coś do makijażu nigdy nie zaszkodzi ;-);-). Ja ostatnio kupiłam sobie czerwony lakier do paznokci i od razu było mi lepiej :tak::tak:.
Pozdrawiam wszystkie nieobecne mamuśki no i obecne również oczywiście :confused2::confused2:
A u nas, Maćko szczęśliwy, że chodzi do przedszkola, bo ma się z kim bawić, ciągle spragnionyy kontaktu z dzieciaczkami. Wczoraj powiedział mi że on chciałby chodzić do wieczora do przedszkola, miałam ochotę mu powiedzieć : to już lepiej śpij se w tym przedszkolu:wściekła/y::wściekła/y::-D:-D ale nie powiedziałam, tylko spokojnie wytłumaczyłam, że my za nim tęsknimy i chcemy z nim spędzić popołudnie.To odpowiedział mi na to: no dobraaaa:cool2: .
Ale jestem przewrażliwiona matka, dzwonił dziś do mnie jakiś dziwny nr tel,którego nie znam ale nie zdąrzyłam odebrać, a jak próbowałam oddzwonić to po kilku sygnałach ktoś mnie odrzucał...nie wiem o co chodzi:eek::eek::crazy::crazy: i nie lubię takich sytuacji. Więc szybko pędziłam do przedszkola czy coś się nie stało ale na szczęście to nie był tel z przedszkola !!! tylko kto to dzwonił???:cool:
jeszcze raz Was pozdrawiam bardzo serdecznie i mam nadzieję, że niektóre mamuśki wreszcie się zmobilizują i odezwą się :-:)-(

reklama
trysia ja tez nie lubie jakis dziwnych telefonow ;/

Kochane u mnie pogoda koszmarnie koszmarna !!!!!!! Deszczowo jest okropnie ;/
Bylam dzis nakwace z dziolchami z BB Bylo jak zawsze superrr :)) A teraz gotuje zupke a Nadinka usypia :))

Do góry