reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
hejoo, a ja miałam mieć dziś imprezę a tu nic z tego nie wyszło, 10 osób zaproszonych, z czego 3 pary chore,2 coś tam innego wypadło...całe szczęście kupiłam tylko dwa kilogramy fileta z kurczaka na potrawkę po koreańsku :eek::eek:... chyba będziemy jedli to przez dwa tygodnie codziennie...wrrr...trochę nie było mi na rękę dziś z tą imprą ale jak już pozapraszaliśmy no to nawet się nakręciłam...a tu klops...robimy dziś tzw "podbitkę", więc roboty budowlanę wrą . może nawet dobrze,że tak się stało z tą imprą:zawstydzona/y: a poza tym coś słaba jakas dziś jestem, już od wczoraj coś łepetyna mi nawala.
Sylcia, a u nas słońce od samego rańca ale trochę chłodno i wieje... jak schowa się słonko za chmurkę to nawet bardzo zimno...

Życzę Wam miłego dzionka i zmykam do swoich codziennych niecodziennych obowiązków.papapa

reklama
ahh to Trysiu impreza poszla w las ;/ A Ty tylko 2 kg kupilas !!! Boszee ja bym to przez 2 tyg jadla Mimo ze robila bym kotlety potrawki salatki !

Oto moje foty po farbowaniu :p Tylko mi sie nie smiac nie sa jeszcze ulozone te wloski :p

Ostatnia edycja:
sylwia suuuper kolorek, kiedys tylko w takich odwaznych gustowalam a teraz mi sie odmienilo po urodzenia malego :-D

no mam nadzieje ze na swieta juz napewno bedziemy mieszkac :-) tak wiec nie dlugoooo :-D
trzeba wszystko dokonczyc a potem doszorowac hehe a z tym bedzie najwiecej roboty ....

sylwia suuuper kolorek, kiedys tylko w takich odwaznych gustowalam a teraz mi sie odmienilo po urodzenia malego :-D

no mam nadzieje ze na swieta juz napewno bedziemy mieszkac :-) tak wiec nie dlugoooo :-D
trzeba wszystko dokonczyc a potem doszorowac hehe a z tym bedzie najwiecej roboty ....

No mi sie wlasnie nie odmienilo :)) Dalej jestem taka wariatka jaka bylam :))

Dobranoc mamki :***********************

Sylcia, kolorek i fryzka czadowa :-) a dołkowi się nie daj, spróbuj jakoś odreagować, zafarbowałaś włoski, więc fryzjera Ci nie polecę ale może jakiś ciuszek albo coś do makijażu nigdy nie zaszkodzi ;-);-). Ja ostatnio kupiłam sobie czerwony lakier do paznokci i od razu było mi lepiej :tak::tak:.
Pozdrawiam wszystkie nieobecne mamuśki no i obecne również oczywiście :confused2::confused2:
A u nas, Maćko szczęśliwy, że chodzi do przedszkola, bo ma się z kim bawić, ciągle spragnionyy kontaktu z dzieciaczkami. Wczoraj powiedział mi że on chciałby chodzić do wieczora do przedszkola, miałam ochotę mu powiedzieć : to już lepiej śpij se w tym przedszkolu:wściekła/y::wściekła/y::-D:-D ale nie powiedziałam, tylko spokojnie wytłumaczyłam, że my za nim tęsknimy i chcemy z nim spędzić popołudnie.To odpowiedział mi na to: no dobraaaa:cool2: .
Ale jestem przewrażliwiona matka, dzwonił dziś do mnie jakiś dziwny nr tel,którego nie znam ale nie zdąrzyłam odebrać, a jak próbowałam oddzwonić to po kilku sygnałach ktoś mnie odrzucał...nie wiem o co chodzi:eek::eek::crazy::crazy: i nie lubię takich sytuacji. Więc szybko pędziłam do przedszkola czy coś się nie stało ale na szczęście to nie był tel z przedszkola !!! tylko kto to dzwonił???:cool:
jeszcze raz Was pozdrawiam bardzo serdecznie i mam nadzieję, że niektóre mamuśki wreszcie się zmobilizują i odezwą się :-:)-(

reklama
trysia ja tez nie lubie jakis dziwnych telefonow ;/

Kochane u mnie pogoda koszmarnie koszmarna !!!!!!! Deszczowo jest okropnie ;/
Bylam dzis nakwace z dziolchami z BB Bylo jak zawsze superrr :)) A teraz gotuje zupke a Nadinka usypia :))

Do góry