reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Babolki to zdrówka dla Was i Waszych pociech życzę!! Mój smyk dziś pierwszy raz, tak naprawdę od samego rana czyli od śniadania w przedszkolu, ciekawa jestem jak będzie z jedzonkiem z tym moim małym niejadkiem, ale z tego co zauważyłam to raczej równa do reszty, więc mam nadzieję że będzie ok. Dzisiaj mi pomachał z bananem na dziubie i z kanapką w rączce, mam nadzieję, że mu się nie zmieni. Wczoraj jak byliśmy tak na próbę to jak obserwowałam tego mojego skarba to bardzo szybko się zaaklimatyzował i z Paniami, które sprawiają wrażenie przesympatycznych tak i z dzieciaczkami. Ciekawa jestem wrażeń syna jak po niego przyjdę.. a ja sama obiecywałam sobie ileż to dzisiaj nie porobię, a tak w gruncie rzeczy to nie wiem za co się zabrać, bo cały czas myślę co tam mój szkrabik robi....:rofl::rofl:
miłego dzionka życzę i do zobaczyska

Hejo:happy:

salik_agnieszka dobrze, że koniec już widać. A kiedy się przeprowadzacie?

trysia bierz się do roboty:-pMaciuś pewnie się dobrze bawi.

Mokkate wszystkiego naj- i dalszych latek w miłości:-D

A ja mam nadzieję, że moje dziecię do poniedziałku wydobrzeje, bo mam takiego lenia do roboty, że aż szkoda słów:zawstydzona/y:a tyle jeszcze do zrobienia, a czasu coraz mniej:cool:. A wogóle to umówiłam się z siostrą, że w następnym tygodniu pojedziemy na zakupy - świąteczne:sorry:, bo obawiam się, że w tym roku może być ciężko (ale nie musi, wszystko zależy od Arka:laugh2:)

Miłego dnia:-)

Tryś - będzie git!!! bierz siędo roboty - no już!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-p:-p:-p:-p

Piotrek na antybiotyku do wtorku, więc do końca przyszłego tygodnia będzie siedział w domu. a potem pewnie histerie będą.

Kamilek też w domu od poniedziałku bo ma zapalenie ucha, ale jak wszystko dobrze pójdzie to od wtorku do przedszkola. Na szczęście Kamil uwielbia chodzić do przedszkola i nie ma żadnych histerii wiec nie mam problemów z nim :-):-D

Mokatte - wszystkiego naj...naj..naj...

Kaśka - a co Piotrusiowi dolega???

salik_agnieszka - to super, ze remont dobiega końca, będziesz miała czyściutko :-):tak:

Mokkatka kurcze, no właśnie WSZYSTKIEGO NAJ NAJ DLA WAS !! WIELE TAKICH KOLEJNCH ROCZNIC :))))
Baśka, Kamilkowi również zdrówka życzę
Miłego wieczorku, zmykam myć dalej okna i odganiać chmury z naszego nieba ;-) tylko nie mówcie, że to moja wina bo myję dziś okna :zawstydzona/y:

reklama
Hejoo mamyyyy :)

Pogoda wstretna pada i wiatrzycho jest ;/ Nadinka ma juz swoje drobre dni Jest spokojna i sie cieszy Przez kilka dni miala swoje zle dni :( Ale juz jest ok :)
Ja dzisiaj na obiadek mam udeczzka pieczone ziemniaczki duszone i salatke :))))

Milego dnia kochaneeee :))))))

Do góry