reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Babolki to zdrówka dla Was i Waszych pociech życzę!! Mój smyk dziś pierwszy raz, tak naprawdę od samego rana czyli od śniadania w przedszkolu, ciekawa jestem jak będzie z jedzonkiem z tym moim małym niejadkiem, ale z tego co zauważyłam to raczej równa do reszty, więc mam nadzieję że będzie ok. Dzisiaj mi pomachał z bananem na dziubie i z kanapką w rączce, mam nadzieję, że mu się nie zmieni. Wczoraj jak byliśmy tak na próbę to jak obserwowałam tego mojego skarba to bardzo szybko się zaaklimatyzował i z Paniami, które sprawiają wrażenie przesympatycznych tak i z dzieciaczkami. Ciekawa jestem wrażeń syna jak po niego przyjdę.. a ja sama obiecywałam sobie ileż to dzisiaj nie porobię, a tak w gruncie rzeczy to nie wiem za co się zabrać, bo cały czas myślę co tam mój szkrabik robi....:rofl::rofl:
miłego dzionka życzę i do zobaczyska

Hejo:happy:

salik_agnieszka dobrze, że koniec już widać. A kiedy się przeprowadzacie?

trysia bierz się do roboty:-pMaciuś pewnie się dobrze bawi.

Mokkate wszystkiego naj- i dalszych latek w miłości:-D

A ja mam nadzieję, że moje dziecię do poniedziałku wydobrzeje, bo mam takiego lenia do roboty, że aż szkoda słów:zawstydzona/y:a tyle jeszcze do zrobienia, a czasu coraz mniej:cool:. A wogóle to umówiłam się z siostrą, że w następnym tygodniu pojedziemy na zakupy - świąteczne:sorry:, bo obawiam się, że w tym roku może być ciężko (ale nie musi, wszystko zależy od Arka:laugh2:)

Miłego dnia:-)

Tryś - będzie git!!! bierz siędo roboty - no już!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-p:-p:-p:-p

Piotrek na antybiotyku do wtorku, więc do końca przyszłego tygodnia będzie siedział w domu. a potem pewnie histerie będą.

Kamilek też w domu od poniedziałku bo ma zapalenie ucha, ale jak wszystko dobrze pójdzie to od wtorku do przedszkola. Na szczęście Kamil uwielbia chodzić do przedszkola i nie ma żadnych histerii wiec nie mam problemów z nim :-):-D

Mokatte - wszystkiego naj...naj..naj...

Kaśka - a co Piotrusiowi dolega???

salik_agnieszka - to super, ze remont dobiega końca, będziesz miała czyściutko :-):tak:

Mokkatka kurcze, no właśnie WSZYSTKIEGO NAJ NAJ DLA WAS !! WIELE TAKICH KOLEJNCH ROCZNIC :))))
Baśka, Kamilkowi również zdrówka życzę
Miłego wieczorku, zmykam myć dalej okna i odganiać chmury z naszego nieba ;-) tylko nie mówcie, że to moja wina bo myję dziś okna :zawstydzona/y:

reklama
Hejoo mamyyyy :)

Pogoda wstretna pada i wiatrzycho jest ;/ Nadinka ma juz swoje drobre dni Jest spokojna i sie cieszy Przez kilka dni miala swoje zle dni :( Ale juz jest ok :)
Ja dzisiaj na obiadek mam udeczzka pieczone ziemniaczki duszone i salatke :))))

Milego dnia kochaneeee :))))))

Do góry