trysia77
Fanka BB :)
hejoo, a ja miałam mieć dziś imprezę a tu nic z tego nie wyszło, 10 osób zaproszonych, z czego 3 pary chore,2 coś tam innego wypadło...całe szczęście kupiłam tylko dwa kilogramy fileta z kurczaka na potrawkę po koreańsku ... chyba będziemy jedli to przez dwa tygodnie codziennie...wrrr...trochę nie było mi na rękę dziś z tą imprą ale jak już pozapraszaliśmy no to nawet się nakręciłam...a tu klops...robimy dziś tzw "podbitkę", więc roboty budowlanę wrą . może nawet dobrze,że tak się stało z tą imprą a poza tym coś słaba jakas dziś jestem, już od wczoraj coś łepetyna mi nawala.
Sylcia, a u nas słońce od samego rańca ale trochę chłodno i wieje... jak schowa się słonko za chmurkę to nawet bardzo zimno...
Życzę Wam miłego dzionka i zmykam do swoich codziennych niecodziennych obowiązków.papapa
Sylcia, a u nas słońce od samego rańca ale trochę chłodno i wieje... jak schowa się słonko za chmurkę to nawet bardzo zimno...
Życzę Wam miłego dzionka i zmykam do swoich codziennych niecodziennych obowiązków.papapa