reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Sylcia a Ty co spać nie możesz, że tak późną porą????
Ja dziś jadę do mojego Skoczowa, jest msza w drugą rocznicę śmierci jednej z moich babć..jejuu jak ten czas potwornie leci...
Trzymajcie się i widzę Was tu w większym składzie jak następny raz się pokażę:cool::cool:

reklama
a tam, od razu kryzys....

brak natchnienia.....

brak sił.....

przedszkolak, po raz kolejny, tydzień przesiedział mi w domu, bo ZNOWU się zakatarzyła

a tak wogóle to pozdrawiam:-)

reklama
Trysia- a zagląda, zagląda..i gratuluje przedszkolaka...:-) Napisz jak mu się podoba....

A my dziś małe święto mamy....15 rocznica ślubu...:tak:
Od rana miłe niespodzianki: perfumy, 40 pąsowych róż (..a właściwie "39 i jedna":-D), czekoladowe fondue przy świecach przygotowane przez starszą pociechę i...... testy skórne Martynki.
I okazało się, że mała ma uczulenie na ...pleśnie i pyłki traw..:szok: Nawet wieksze niż na seler i arachidy....
No cóż, w środę dalsza diagnoza pod kątem "wziewów"... Mam nadzieję, że przynajmniej pozbędziemy się tej alergii.....

Buziaczki dla dzieciaczków i głaski dla "dwupaka":-D:-)
Idę dalej świętować....:-)

Do góry