reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Wyobrażam sobie, ja przy moim PCO też miewałam dziwne bóle np gdy rozciągnąć się próbowałam...choćby mi ktoś jajnik wyszarpywał:eek:

:-):-)

Dziewczyny nam tu smaczka daniami zrobiły:tak:mniam przepisy:-D

Ewcik - zdjecia spurowe, Filipek niezły tancerz jednym słowem kolega "po fachu" Kubusia tez uwielbia pląsać:tak::-D. Czekam na miłe spotkanko przy kawusi tak jak obiecałaś:tak:

kaśka - a ty co takie krótkawe te pościki, widze ilośc u Ciebie nie jakość;-);-);-):-)

No muszę pochwalic mojego przedszkolaka: zero płaczu tylko uśmieszek na ustach jak idzie do przedszkola /jupiiiiiii/

a co z reszta dziewczyn gdzies się pochowały????

Tryś - to shcodzę do podziemi:-D:-D:-D:-D a co Ty za papierki robisz?

Kubusiowa - ja chyba rzadko pisałam dlugie posty:-p:-p:-p postaram się poprawić:cool2::sorry:

Piotrek chory, no i mnie przy okazji zaraził. wrrr gardło im rozrywa ból.

reklama
Ojojjj no to chyba Ci podaruję i nie zrealizuję tego, co miałam w planie, kurujcie się Kachula :tak::tak:może później se odbiję, a ja papierki z naszej firemki prowadzę i już mam dosyć bo zaczyna zawodzić mnie sprzęt, jak nie drukarka wariuje to komp nie chce mi przyjąć sterownika i się wiesza, masakra..wrrrrrr:szok:
Kubusiowa , gratki dla dzielnego przedszkolaka!!!
Miłego popołudnia Tofane Małpiszonki :-)

Do góry