reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Po prostu tańcz:-):-):-):-):-)

Ja zaraz tez myk do łozka, trzeba o 6.30 wstac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Załączniki

• ALLEGRO 036.jpg
    ALLEGRO 036.jpg
    30,6 KB · Wyświetleń: 34
  • ALLEGRO 042.jpg
    ALLEGRO 042.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 33
  • ALLEGRO 086.jpg
    ALLEGRO 086.jpg
    58,5 KB · Wyświetleń: 27
reklama
hejo mamuski :))
U mnie deszczowo dzis ;/ Misiak poszedl do pracy na kilka godzin A ja zmykam na kawusie do kolezaneczki z Nadinka :) Pozniej wracam szybciutko i za obiadek sie biore Duszone ziemniaczki w lupkach salatka z roznych salat pomidorami i marchewka w sosie sezamowo miodowym i pieczone pikantne udka z kurczaczka Mmm Juz jestem glodna :))
Pozniej misiak wraca i znow spedzamy czas razem :))

Milego dnia kochaneczki :))

Ewcik kochana masz malego tancerza w domku :))

Ejo babole!!! Cieszę się, że również "stara wiara" zaczyna się odzywać, jestem cholernie zaskoczona!!! :-)
Sylcia ale Ty nam tu smaczki robisz, ja ostatnio zrobiłam kurczaka w sosie szpinakowym z makaronem, polecam jak ktoś lubi szpinak ;-) bo u mnie cała rodzinka na szczęście lubi zieloną wyżerkę :-D do ozdoby kilka pomidorków koktajlowych i serek feta ...
ale dziś nie mam pojęcia co zrobić, koncepcji brak...
Ewcik ale ten Twój synul rośnie!! a mój też próbował w tym roku na tej trampolinie i ku zaskoczeniu Pana, który podpinał oczywiście mały krzyczał" wyżej, jeszcze wyżej" a ja miałam nie powiem gdzie narobione jak widziałam że mały odbija się na wysokość 3m, masakra :-D
Pozdrowionka dla wszystkich Pań i ich przefajoskich Pociech, zmykam do moich papierkowych obowiązków, narcia.

Ejo babole!!! Cieszę się, że również "stara wiara" zaczyna się odzywać, jestem cholernie zaskoczona!!! :-)
Sylcia ale Ty nam tu smaczki robisz, ja ostatnio zrobiłam kurczaka w sosie szpinakowym z makaronem, polecam jak ktoś lubi szpinak ;-) bo u mnie cała rodzinka na szczęście lubi zieloną wyżerkę :-D do ozdoby kilka pomidorków koktajlowych i serek feta ...

A kurczaczka masz pokrojonego na czesci Czy calego sobie dusisz jakos w piekarniku czy pieczesz Bo u mnie Damiano uwielbia szpinak :))

Sylcia,kurczak pokrojony w kosteczki z cebulką i przyprawkami wg uznania, podduszony na patelni, a szpinaczek osobno przygotowany z solą, pieprzem,czosneczkiem, na masełku, z jajeczkiem i śmietanką.Później łączę to w jedną mieszankę mięsno szpinakową, podaję z makaronem i przystrajam koktajlowymi pomidorkami i serkiem feta :-) moim bardzo smakowało :-)

reklama
Do góry