reklama
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
hejo mamuski )
U mnie deszczowo dzis ;/ Misiak poszedl do pracy na kilka godzin A ja zmykam na kawusie do kolezaneczki z Nadinka Pozniej wracam szybciutko i za obiadek sie biore Duszone ziemniaczki w lupkach salatka z roznych salat pomidorami i marchewka w sosie sezamowo miodowym i pieczone pikantne udka z kurczaczka Mmm Juz jestem glodna )
Pozniej misiak wraca i znow spedzamy czas razem )
Milego dnia kochaneczki )
Ewcik kochana masz malego tancerza w domku )
U mnie deszczowo dzis ;/ Misiak poszedl do pracy na kilka godzin A ja zmykam na kawusie do kolezaneczki z Nadinka Pozniej wracam szybciutko i za obiadek sie biore Duszone ziemniaczki w lupkach salatka z roznych salat pomidorami i marchewka w sosie sezamowo miodowym i pieczone pikantne udka z kurczaczka Mmm Juz jestem glodna )
Pozniej misiak wraca i znow spedzamy czas razem )
Milego dnia kochaneczki )
Ewcik kochana masz malego tancerza w domku )
trysia77
Fanka BB :)
Ejo babole!!! Cieszę się, że również "stara wiara" zaczyna się odzywać, jestem cholernie zaskoczona!!! :-)
Sylcia ale Ty nam tu smaczki robisz, ja ostatnio zrobiłam kurczaka w sosie szpinakowym z makaronem, polecam jak ktoś lubi szpinak ;-) bo u mnie cała rodzinka na szczęście lubi zieloną wyżerkę do ozdoby kilka pomidorków koktajlowych i serek feta ...
ale dziś nie mam pojęcia co zrobić, koncepcji brak...
Ewcik ale ten Twój synul rośnie!! a mój też próbował w tym roku na tej trampolinie i ku zaskoczeniu Pana, który podpinał oczywiście mały krzyczał" wyżej, jeszcze wyżej" a ja miałam nie powiem gdzie narobione jak widziałam że mały odbija się na wysokość 3m, masakra
Pozdrowionka dla wszystkich Pań i ich przefajoskich Pociech, zmykam do moich papierkowych obowiązków, narcia.
Sylcia ale Ty nam tu smaczki robisz, ja ostatnio zrobiłam kurczaka w sosie szpinakowym z makaronem, polecam jak ktoś lubi szpinak ;-) bo u mnie cała rodzinka na szczęście lubi zieloną wyżerkę do ozdoby kilka pomidorków koktajlowych i serek feta ...
ale dziś nie mam pojęcia co zrobić, koncepcji brak...
Ewcik ale ten Twój synul rośnie!! a mój też próbował w tym roku na tej trampolinie i ku zaskoczeniu Pana, który podpinał oczywiście mały krzyczał" wyżej, jeszcze wyżej" a ja miałam nie powiem gdzie narobione jak widziałam że mały odbija się na wysokość 3m, masakra
Pozdrowionka dla wszystkich Pań i ich przefajoskich Pociech, zmykam do moich papierkowych obowiązków, narcia.
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Ejo babole!!! Cieszę się, że również "stara wiara" zaczyna się odzywać, jestem cholernie zaskoczona!!! :-)
A kurczaczka masz pokrojonego na czesci Czy calego sobie dusisz jakos w piekarniku czy pieczesz Bo u mnie Damiano uwielbia szpinak )
trysia77
Fanka BB :)
Sylcia,kurczak pokrojony w kosteczki z cebulką i przyprawkami wg uznania, podduszony na patelni, a szpinaczek osobno przygotowany z solą, pieprzem,czosneczkiem, na masełku, z jajeczkiem i śmietanką.Później łączę to w jedną mieszankę mięsno szpinakową, podaję z makaronem i przystrajam koktajlowymi pomidorkami i serkiem feta :-) moim bardzo smakowało :-)
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Trysia kochana dziekuje za przepisik ) Napewno bedzie smakowite danko )
reklama
Podziel się: