reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Po prostu tańcz:-):-):-):-):-)

Ja zaraz tez myk do łozka, trzeba o 6.30 wstac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Załączniki

• ALLEGRO 036.jpg
    ALLEGRO 036.jpg
    30,6 KB · Wyświetleń: 30
  • ALLEGRO 042.jpg
    ALLEGRO 042.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 27
  • ALLEGRO 086.jpg
    ALLEGRO 086.jpg
    58,5 KB · Wyświetleń: 25
reklama
hejo mamuski :))
U mnie deszczowo dzis ;/ Misiak poszedl do pracy na kilka godzin A ja zmykam na kawusie do kolezaneczki z Nadinka :) Pozniej wracam szybciutko i za obiadek sie biore Duszone ziemniaczki w lupkach salatka z roznych salat pomidorami i marchewka w sosie sezamowo miodowym i pieczone pikantne udka z kurczaczka Mmm Juz jestem glodna :))
Pozniej misiak wraca i znow spedzamy czas razem :))

Milego dnia kochaneczki :))

Ewcik kochana masz malego tancerza w domku :))

Ejo babole!!! Cieszę się, że również "stara wiara" zaczyna się odzywać, jestem cholernie zaskoczona!!! :-)
Sylcia ale Ty nam tu smaczki robisz, ja ostatnio zrobiłam kurczaka w sosie szpinakowym z makaronem, polecam jak ktoś lubi szpinak ;-) bo u mnie cała rodzinka na szczęście lubi zieloną wyżerkę :-D do ozdoby kilka pomidorków koktajlowych i serek feta ...
ale dziś nie mam pojęcia co zrobić, koncepcji brak...
Ewcik ale ten Twój synul rośnie!! a mój też próbował w tym roku na tej trampolinie i ku zaskoczeniu Pana, który podpinał oczywiście mały krzyczał" wyżej, jeszcze wyżej" a ja miałam nie powiem gdzie narobione jak widziałam że mały odbija się na wysokość 3m, masakra :-D
Pozdrowionka dla wszystkich Pań i ich przefajoskich Pociech, zmykam do moich papierkowych obowiązków, narcia.

Ejo babole!!! Cieszę się, że również "stara wiara" zaczyna się odzywać, jestem cholernie zaskoczona!!! :-)
Sylcia ale Ty nam tu smaczki robisz, ja ostatnio zrobiłam kurczaka w sosie szpinakowym z makaronem, polecam jak ktoś lubi szpinak ;-) bo u mnie cała rodzinka na szczęście lubi zieloną wyżerkę :-D do ozdoby kilka pomidorków koktajlowych i serek feta ...

A kurczaczka masz pokrojonego na czesci Czy calego sobie dusisz jakos w piekarniku czy pieczesz Bo u mnie Damiano uwielbia szpinak :))

Sylcia,kurczak pokrojony w kosteczki z cebulką i przyprawkami wg uznania, podduszony na patelni, a szpinaczek osobno przygotowany z solą, pieprzem,czosneczkiem, na masełku, z jajeczkiem i śmietanką.Później łączę to w jedną mieszankę mięsno szpinakową, podaję z makaronem i przystrajam koktajlowymi pomidorkami i serkiem feta :-) moim bardzo smakowało :-)

reklama
Do góry