reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Wyobrażam sobie, ja przy moim PCO też miewałam dziwne bóle np gdy rozciągnąć się próbowałam...choćby mi ktoś jajnik wyszarpywał:eek:

:-):-)

Dziewczyny nam tu smaczka daniami zrobiły:tak:mniam przepisy:-D

Ewcik - zdjecia spurowe, Filipek niezły tancerz jednym słowem kolega "po fachu" Kubusia tez uwielbia pląsać:tak::-D. Czekam na miłe spotkanko przy kawusi tak jak obiecałaś:tak:

kaśka - a ty co takie krótkawe te pościki, widze ilośc u Ciebie nie jakość;-);-);-):-)

No muszę pochwalic mojego przedszkolaka: zero płaczu tylko uśmieszek na ustach jak idzie do przedszkola /jupiiiiiii/

a co z reszta dziewczyn gdzies się pochowały????

Tryś - to shcodzę do podziemi:-D:-D:-D:-D a co Ty za papierki robisz?

Kubusiowa - ja chyba rzadko pisałam dlugie posty:-p:-p:-p postaram się poprawić:cool2::sorry:

Piotrek chory, no i mnie przy okazji zaraził. wrrr gardło im rozrywa ból.

reklama
Ojojjj no to chyba Ci podaruję i nie zrealizuję tego, co miałam w planie, kurujcie się Kachula :tak::tak:może później se odbiję, a ja papierki z naszej firemki prowadzę i już mam dosyć bo zaczyna zawodzić mnie sprzęt, jak nie drukarka wariuje to komp nie chce mi przyjąć sterownika i się wiesza, masakra..wrrrrrr:szok:
Kubusiowa , gratki dla dzielnego przedszkolaka!!!
Miłego popołudnia Tofane Małpiszonki :-)

Do góry