reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
hej babki ja tylko na chwilke wpadam ... U nas okeyo :) maraton w chodzeniu dzis mialam z kolezankami na zakupy :)) Malej kupila sweterki i szaliczek :) grzechote i taki palak zzabawkami do wozka :)Nadinna zaddowolona :) Zupka zur zrobiona domek wysprzatany :))

Mlego dnia mamki :))

Hejo mamki :)) Ciesze sie jak male dziecko ale to tak jak co rok :)) Dzis jest moj dzien ! Stara dupa ze mnie 20 na karku :)) Niechce sie chwalic ale jestem happy :) To moje pierwsze urodzinki z mala .. Tzn Nadinka wczesniej w brzusiuu czekala :))

Milego dnia mamki Mam nadzieje ze moj bedzie udany Chociaz ptys i Nadina juz oto dbaja :))

Hejo babeczki wieczorowa pora :)) Dzien mialam ahh ahh ahh pelen roboty ... Mala od kilku dni jest taka marudna i placzliwa ... I to nie raczej na zabki bo dziasel ani czerwonych ani z bialym polotem na dole ani nabrzmialych nie ma Nie slini sie bardziej niz zwykle i dlaej ja erece jak od zawsze ... Wiec niewiem o co chodzi malenkiej ... Czasem mam wrazenie ze ona sie panicznie boii zostac sama ... Ja juz skonczylam fitness mialam na 3 miesiace wykupiony ale powtorze sobie znowu go :) I z mala siedze caly czas pomagam jej jestem przy niej jak mnie potrzebuje ... Ale ona jak spi jest ok ale jak sie obudzii i mnie nie widzii to panicznie placze i sie zali i zali Tak samo jak na chwilke zostawie ja sama to ta sama akcja ...:( Szkoda mi jej naprawde szkoda robie wszystko aby jej pomoc Aby bylo jej dobrze ale bez przesady wykorzystac tej malej malpce sie tez nie dam :))
A tak w ogole to mialam obiadek z wczoraj tzn zupka rosol i zrobilismy z Damianooo papryki nadziewane a jutro Pierogii !!! Ruskie i z kapusta :)) Ahh i dzis w nocy wlasnie za niedlugo Damian jedzie po naszych lokatorow ... Wiec wysprzatalam caly dom wszystko wypucowalam zeby pozniej nie bylo jakiejsc gadki ... Bylo dziennie czysto ale wyszorowalam wszystko i tak ... Wiec jestem padnieta ... Wzielam sobie dlugii prysznic wysmarowalam sie wymasowalam wynacieralam sie :)) Pachne wszystkim :)) Noo a teraz to czytam i czytam forum :)

trysia dziekuje bardzo :))

Dobranoc kochaneczki :))

reklama
Do góry