reklama
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
hej babki ja tylko na chwilke wpadam ... U nas okeyo maraton w chodzeniu dzis mialam z kolezankami na zakupy ) Malej kupila sweterki i szaliczek grzechote i taki palak zzabawkami do wozka Nadinna zaddowolona Zupka zur zrobiona domek wysprzatany )
Mlego dnia mamki )
Mlego dnia mamki )
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Dobranoc mamki )
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Hejo mamki ) Ciesze sie jak male dziecko ale to tak jak co rok ) Dzis jest moj dzien ! Stara dupa ze mnie 20 na karku ) Niechce sie chwalic ale jestem happy To moje pierwsze urodzinki z mala .. Tzn Nadinka wczesniej w brzusiuu czekala )
Milego dnia mamki Mam nadzieje ze moj bedzie udany Chociaz ptys i Nadina juz oto dbaja )
Milego dnia mamki Mam nadzieje ze moj bedzie udany Chociaz ptys i Nadina juz oto dbaja )
diablica2
mały wielki OLO :)
sylcia..... dużo zdrówka
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Dziekuje za zyczonka )
A jak na razie to splywam spac )
Dobranoc kochane )
A jak na razie to splywam spac )
Dobranoc kochane )
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
dobry :-)
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Hejo babeczki wieczorowa pora ) Dzien mialam ahh ahh ahh pelen roboty ... Mala od kilku dni jest taka marudna i placzliwa ... I to nie raczej na zabki bo dziasel ani czerwonych ani z bialym polotem na dole ani nabrzmialych nie ma Nie slini sie bardziej niz zwykle i dlaej ja erece jak od zawsze ... Wiec niewiem o co chodzi malenkiej ... Czasem mam wrazenie ze ona sie panicznie boii zostac sama ... Ja juz skonczylam fitness mialam na 3 miesiace wykupiony ale powtorze sobie znowu go I z mala siedze caly czas pomagam jej jestem przy niej jak mnie potrzebuje ... Ale ona jak spi jest ok ale jak sie obudzii i mnie nie widzii to panicznie placze i sie zali i zali Tak samo jak na chwilke zostawie ja sama to ta sama akcja ... Szkoda mi jej naprawde szkoda robie wszystko aby jej pomoc Aby bylo jej dobrze ale bez przesady wykorzystac tej malej malpce sie tez nie dam )
A tak w ogole to mialam obiadek z wczoraj tzn zupka rosol i zrobilismy z Damianooo papryki nadziewane a jutro Pierogii !!! Ruskie i z kapusta ) Ahh i dzis w nocy wlasnie za niedlugo Damian jedzie po naszych lokatorow ... Wiec wysprzatalam caly dom wszystko wypucowalam zeby pozniej nie bylo jakiejsc gadki ... Bylo dziennie czysto ale wyszorowalam wszystko i tak ... Wiec jestem padnieta ... Wzielam sobie dlugii prysznic wysmarowalam sie wymasowalam wynacieralam sie ) Pachne wszystkim ) Noo a teraz to czytam i czytam forum
trysia dziekuje bardzo )
Dobranoc kochaneczki )
A tak w ogole to mialam obiadek z wczoraj tzn zupka rosol i zrobilismy z Damianooo papryki nadziewane a jutro Pierogii !!! Ruskie i z kapusta ) Ahh i dzis w nocy wlasnie za niedlugo Damian jedzie po naszych lokatorow ... Wiec wysprzatalam caly dom wszystko wypucowalam zeby pozniej nie bylo jakiejsc gadki ... Bylo dziennie czysto ale wyszorowalam wszystko i tak ... Wiec jestem padnieta ... Wzielam sobie dlugii prysznic wysmarowalam sie wymasowalam wynacieralam sie ) Pachne wszystkim ) Noo a teraz to czytam i czytam forum
trysia dziekuje bardzo )
Dobranoc kochaneczki )
reklama
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Uuuu pustki masakryczne (((((((
Dobranoc mamki )
Dobranoc mamki )
Podziel się: