reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
karolinna u mnie też chodził kominiarz z kaledarzem :) i ja mu dałam 10 zł i powiedział że mi przyniesie szczęście :).A mój Radek jak wrócił z pracy to powiedział,że mogłam mu powiedzieć że jak nie będziemy mieli szczęścia w tym roku to w przyszłym jak przyjdzie to odda te 10 zł :D :D :D

reklama
oliwka chciałam właśnie napisać kto się tam czai za Twoją córcią ;D ;D ;D ;) córcia ładniutka panienka!

mokkate wtórna pierworódka :D razem z lilith ogarnia was nastrój niedalekiego porodu :)

iza1
ja też się bałam tego że mnie nie wyczyszczą dokładnie,ale chyba do tej pory byłoby już coś znać,prawda? zresztą na cesarce jest łatwiej wyczyścić ::) tak myślę ::) pisałaś że niedawno się przeprowadziliście na brynów,gdzie mieszkaliście wczrśniej ?

czarnulka zaintrygowałaś mnie :) a wózek już chwaliłam jak kiedyś dałaś stronkę na allegro :) a na tej stronce z allegro nie pisało jak się ten wózek nazywa?mogłabyś znaleźć na necie ich firmę i tel i zadzwonić gdzie mają placówkę ::)
czarnulka22 pisze:
karolinna u mnie też chodził kominiarz z kaledarzem :) i ja mu dałam 10 zł i powiedział że mi przyniesie szczęście :).A mój Radek jak wrócił z pracy to powiedział,że mogłam mu powiedzieć że jak nie będziemy mieli szczęścia w tym roku to w przyszłym jak przyjdzie to odda te 10 zł :D :D :D
:D :D :D a u mnie zanim dał kalendarz to życzył szczęścia więc się wycwaniłam ;D ;)

sandros
sandros pisze:
A niedawno ktos pisal i swietnej pamieci Karoliny... Na spotkaniu tak dokladnie mowilysmy o naszym wieku ::) Wiec w pazdzierniku bede miec 22
:-[ bo ja mam świetną pamięć ale tzw.fotograficzną,tj jak coś przeczytam, zobaczę itp to pamiętam a ze słuchu to gorzej... ::) wow,masz zaledwie 21 lat :) mniej więcej w wieku lilithki :)

a my jutro albo pojutrze szczepienie :(

Czarnulka takie wózki widziałam na allegro. :) :)
Sandros duża panna ,jak ten czas leci. Mama nie lubi się fotografować ;D ;D ;D ;D ;D

Karolinnko wcześniej mieszkałam na Raciborskiej blisko szpitala  ::)
Pewnie że gdyby Cie źle wyczyścili to miałabyś już dawno problemy, przecież ja nie napisałam że każdą źle czyszczą, u Ciebie akurat było ok.
Miałaś cesarkę? Czemu? Jak ją wspominasz? Bo ja chyba wolałabym cesarkę niż rodzić naturalnie.
Ciekawy ten wózek  8) nawet nie wiedziałam że takie są :)
Ale Wy wszystkie jesteście młodziutkie ::) a mnie w maju stuknie 26 :(

iza1 pisze:
Ale Wy wszystkie jesteście młodziutkie ::) a mnie w maju stuknie 26 :(

Iza1-... ja w tym roku kończę 32 lata

a co do cesarki.... zaczęłam rodzić normalnie a skończyłam cesarką.... nie ma zasady co lepsze zależy to od organizmu.... mi szkoda że nie urodziłam do końca naturalnie bp brzuch jeszcze do dziś daje mi się we znaki

olozb3hv.jpg

hihi dostalam dzis wkoncu troszke ciuszkow od wujka i jestem szczesliwa! do tego taka fajna owca co jak sie ja nacisnie to chrapie:) powaga:) i brzuch jej sie wydyma:)to jest maskotka oczywiscie:)
Poradzcie cos na zgage? Reni nie dziala:(:(

Iza mi tez w maju wskoczy 26  ;D a z którego jestes ???

oliwka śliczna córcia i ta mini  ;)

Lilith ja jak miałam zgage to mi nic nie pomogło !!  to cie pocieszyłam  ::) Liwia ma takiego chrapiącego misia super to wygląda jak chrapie i mu brzuchol chodzi !!

Sandroska  niedość ze całkiem inaczej wyobrażałam sobie Ciebie to jeszcze myslalam ze jestes starsza  :D nie wiem co sie tak uparłam na Ciebie  ;)

reklama
Witajcie!
Ja też do najmłodszych mam też nie należę. W kwietniu stuknie28. O rany, ale ten czas szybko leci...

Izuniu! Ja też rodziłam na Raciborskiej. Podczas porodu pomagała mi bardzo przemiła pani salowa, więc może to Twoja teściowa, co?? Tak niska Pani. A rodziłam przy położnej, która nazywa się p. Anna Kwiecień. Z tego co widziałam to obie te panie to dobre koleżanki. Rodziłąm naturalnie, bez znieczulenia i na razie jest wszystko ok. A może wiesz co tam w szpitalu była za afera, że przez pewien czas oddział był zamiknięty i na gwałt remontowany?

Karolinnko Mateuszek nie miał żadnych komplikacji po szczepieniu. Raz tylko był troszke rozdrażniony, ale generalnie to raczej był troszke senny. Przykro mi, ale nie moge Ci pomóc.

Lilith cieszę sie z Twoich przygotowań do przyjścia na świat Twojego Maleństwa. Ja bardzo to wszystko przeżywałam, jak byłam jeszcze w ciąży, a ciuszki oglądałam setki razy dziennie :). Boże, kiedy to było ;) ???
Trzymaj sie dzielnie z tymi problemami żoładkowymi.

Oliwka córcia śliczna. Z resztą jak wszystkie Wasze dzieciaczki :D!!!!!!!!

Pozdrawiam Was serdecznie! Śpijcie słodko.

Do góry