reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Hejka dziewczyny! :-)
Basia troszkę dziwnie zacytowałaś moje słowa, bo brzmiały troszkę inaczej :cool2:

Zaraz idziemy do przedszkola, Karolina znów nie chce iść :-(. A potem jadę do fryzjera, w końcu! :eek:

Miłego dzionka!!!! :-)

Hej babolki, Wy tak intensywnie dyskutujecie o tych przedszkolakowych sprawach a ja jakoś tak chyba się nie udzielę bo mój Maćko chyba dopiero od przyszłego roku, w tym się nie załapał ale jakoś specjalnie nad tym nie ubolewam:sorry:, choć nie ukrywam że przydałoby się jemu mieć większy kontakt z dzieciaczkami. Jest bardzo kontaktowy, dzieli się zabawkami, chyba nawet czasami za bardzo ;-).
Sorki, że tak długo nie pisałam ale widzę że nie brakowało Wam moje osoby "na szczęście" ;-)
Pozdrawiam Was wszystkie i życzę dobrych humorków i samych pozytywów w dniu dzisiejszym,papapaa

Tysia- no wiesz? Jak to nie brakowało? Chyba się wybiorę z Kaśką na małą interwencję do Ciebie...;-):-p
No właśnie, co ze spotkaniem? Ja jestem dalej "za"....

Martynka przedszkolem zachwycona, jej skóra o wiele mniej...:-:)eek: Od jutra będzie miała zupy bez selera. Dobrze, że są tam osoby, które idą na rękę dzieciaczkom z problemami....:-)
Jest jeszcze jeden problem- Marcyś baaardzo chce leżaczkować, ale nie zasypia. W efekcie dziś padła mi w aucie. Oblazłam z nią cały Real i obudziła się po godzinie....:-):tak:
A jutro zebranie na 17.00...:-)

Karol- i jak tam drugi tydzień w pracy?

Kaśka- i jak Titek? Już się przemógł?

Iza- a co się stało, że Karolcia nie chce chodzić do przedszkola? Panie się zmieniły?

Mokat - my tyż za, tyle że wrzesień napięty mamy, to znaczy wesele i imprezka jedna. Peter dalej walczy

.Tryś - daruję Ci jeszcze:-p:-p:-p

.Hej.

.U nas ok,Lenka chodzi do przedszkola,Daria zakatarzona,oby wyzdrowiała do weekendu bo robimy imprezkę roczkową:tak:.

.Ja trochę nie mam czasu,nawet fajnie się pracuje ,można pogawędzić z ludźmi,poczytać co nieco;-). Teraz mam na rano i to baaaardzo mi pasuje bo mam więcej czasu dla moich księżniczek.

.mokkate my też jutro zebranie,na 17;-).A jak tam Daria w gimnazjum?.

.kaska heh no to czekam:rolleyes2:;-).

.mamaboo my mamy II semestr aż do połowy stycznia.

.iza no to się zrelaksujesz u fryzjera:blink:. No ciekawe o co chodzi Karolci?.

.Dziewczynki,mam pytanie, do mam których dzieci noszą pieluszki,bądź będą ;-),chodzi oczywiście o ciężarówki:-D. Jest taka fajna stronka gdzie można przetestować za darmo nowe pieluszki,których jeszcze nie ma w Polsce,od pampersa,jak któraś chce to niech pisze podam link i specjalny kod pod którym można się zapisać i wysyłają paczkę:tak:.

.Miłego wieczorka.

.

reklama
Witam

karolinko, ale Ci dobrze - będziesz na bieżąco w gazetach....ale Ci dobrze
.Dziewczynki,mam pytanie, do mam których dzieci noszą pieluszki,bądź będą ;-),chodzi oczywiście o ciężarówki:-D. Jest taka fajna stronka gdzie można przetestować za darmo nowe pieluszki,których jeszcze nie ma w Polsce,od pampersa,jak któraś chce to niech pisze podam link i specjalny kod pod którym można się zapisać i wysyłają paczkę:tak:.
daj linka, albo cokolwiek, bo ja chętna jestem:happy:

trysia, lutnąć Ci??? Skąd takie myśli:crazy:

Mokkate, moja i wszystkie dzieci jeszcze nie śpią, ale Patuli....proszę o zestaw cierpliwości, bo po południu jest tak zajechana, że aż zmierzła, że szok:rofl2:czekam, aż się przestawi:-p

A moje dziecię ma i nie ma kataru....już nie wiem co to, bo na katar mi nie wygląda, a gada przez nos....tak więc psikam jej coś i czekam na efekty, bo innych objawów brak.

Miłego:laugh2:

Do góry