reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Helo

Głowa niżej niż wiadoma "reszta" ciała i delikatne masowanie brzuszka.

i tylko to??
A Młody leży w poprzek, dlatego cc:sorry: już poszukałam ćwiczeń tylko muszę znaleźć czas i chęci żeby zrobić:happy:

karolinnko od wakacji jestem już na L4:happy: tak więc żegnaj szkoło na....długo:laugh2:

U nas w przedszkolu jeszcze nie sypiają (ma być głosowanie i wola większości), zębów też nie myją....ale mam nadzieję, że po zebraniu zaczną. A zebranie mam w czwartek. Dziś było źle z wyjściem - bo to nie te buty, ona nie chce w spodniach.....czy Wasze dziewczynki to takie wybredne??? (chodzi mi o ubiór) na moją niekiedy mi już sił brakuje.....
diablica czy moja imienniczka już na świecie??

miłego dnia:happy:

reklama
Karolcia musze zadzwonic i zapytac bo z tego co wiem to w chorzowie tylko jeden zlobek no chyba ze sie myle :-(
Dziewczyny ja bym wolala siedziec z malym w domku :-) to jasna sprawa ale tutaj chodzi o pieniazki niestety ehhh co zrobic takie czasy, a jeszcze jak bysmy chcieli drugiego dzidziusia to juz wogole...

anian masuj masuj bedzie dobrze :-) maly jeszcze sie obroci :-) buziole dla was :*:*:*

Hej dziewczyny!
W przyszłym tygodniu pracuję tylko dwa dni, w środę i czwartek. Zgadnijcie kiedy jest zebranie w przedszkolu:confused::confused::confused: Oczywiście w środę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Mam nadzieję, że kierownik zgodzi się, żebym się zwolniła a potem będę musiała to odpracować :eek:.

Anian moja Karolinka taka sama, ona chce w spódniczce i koniec :happy:, ale lubi też np. legginsy (ostatnio dowiedziałam się że to nie to samo co getry :szok:, człowiek ciągle uczy się czegoś nowego ;-)).

Karolla dzięki, przekażę życzenia Karolci, przydadzą się bo ma coraz większy katar, a dziś bolało ją uszko :-(.

Mój małż dziś na imprezce z kolegami z pracy :happy:, ciekawe o której ściągnie do domu, jutro idzie do pracy na 7 :szok:. Ale spoko, pierwszy raz gdzieś wyszedł chyba od 3 lat :shocked2:.

Anian u nas w przedszkolu śpią, a zęby zaczną myć w drugim półroczu.
Iza czyżby pierwsze przeziębienie Karolci ? Oskar zaczyna kichać. Chyba się dzisiaj wybiorę do apteki po tran i witaminy... Pijecie już tran ?
Wykrakałaś sobie chyba to zebranie :-) Oby kierowik się zgodził.
Diablica a jak się czujesz ? Brzuszek już opadł ?
Aga jeden na ul. Pocztowej. Powiem Ci, ze wiele osób jest przeciwnych żłobkowi, al ja polecam. Dziecko jest bardziej samodzielne i lepiej znosi przedszkole.

Ja mam dzisiaj zajęcia od 12.05 a jutro od 8.00... Wypadłam z rytmu i tak mi się nie chce iść...
Pokażę Wam dziecko zadowole po przedszkolu z nową, ulubioną zabawką :-)

salik_agnieszka..... dzięki.....

MamaBoo.... Anula już od 28 tygodnia pcha się na boży świat..... ale teraz już może... więc nie znam dnia ani godziny hihihihih:-D

A tak w ogóle to uczelnię chcą mi zamknąć.... a mi jeden semestr został i pracę napisać :wściekła/y:.... zobaczymy co z tego wyjdzie.....:szok:

Hejka!!!

Kamilek też już dziś ma katarek i mi kicha. Daje mu już lipomal na przeziebienie, zeby bardziej mu się nic nie rozwinęło ale nie dziwię sie, że coś złapał skoro tam jest takie skupisko dzieci w róznym wieku skoro Kamilek przebywa też w zbiorówce.
Zgadzam sie z mamaboo co do żłobka dziecko szybko jest samodzielne i szybciej odnajduje się wsród dzieci i obcych osób tak samo w przedszkolu. Ja widzę po swoim maluszku nie mogę uwierzyc, że on jest taki dzielny!!!Zresztą on mi zawsze mówi Mamusiu ja jestem duży!!!:-D;-)

Kamilek w przedszkolu ma leżakowanie ale tylko od 13 do 14 więc malutko snu a on lubi tak 2h spać. Ząbki będą myć już od pażdziernika i od października mają dodatkowe zajęcia koszt 35 zł na m-c i jadą do Zoo.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam! :-)

MamaBoo no wykrakałam :crazy: niestety.
Tak w ogóle to jestem przeziębiona i mogłabym spokojnie iść na L4 ale nie chce. W ostateczności jest jeszcze coś takiego jak urlop na żądanie :sorry: ale wolałabym nie korzystać z tej opcji :eek:.
Co do tranu to w tym roku jeszcze nie piła, ale w zeszłym owszem. Muszę zapytać lekarki czy dawać ten tran, czy jakieś witaminy. Ale tran chyba w sumie najlepszy:confused:.

Diabliczko to nieciekawie z tą Twoją uczelnią, ale skoro masz tylko jeden semestr i tylko pracę do napisania to raczej chyba nie powinni CI tego utrudniać.

Karolinka coś mi marudzi od 2 dni, nie chce chodzić do przedszkola. W pierwszym roku nie było żadnych problemów a w tym chyba nie umie się przyzwyczaić. Mam nadzieję, że to tylko pierwsze dni takie będą.
Karolci zmieniła się pani, może to też ma związek:confused:, a wczoraj dostałam od tej byłej pani teczkę prac mojej małej artystki, z całego roku. Było co oglądac :-D;-).

A i jeszcze chciałam napisac, że Karolcia też dostała tą reklamówkę z misiem Todi i jedną chusteczką :-D:-):cool2:.

reklama
Hej fajnie macie z przedszkolem..U nas miejsc nie było, więc siedzimy w domku..Mam nadzieje,że w przyszłym roku już sie załapie...
Aga mój mały tez jeszcze nie mówi. I lekarka mi powiedziała, ze jak mówi mama i tata i dać, jesc to sie nie ma co martwić.Więc ja sie nie martwie. Przyjdzie pora i na niego....Lolo rosnie jak na drozdzach..Wystrzelił nam w góre, nawet nie wiem kiedy...
U mnie w domu nadal bardzo zle...Ale widocznie moje życie ma być pasmem niepowodzeń...Trudno...

Do góry