reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Helo

Głowa niżej niż wiadoma "reszta" ciała i delikatne masowanie brzuszka.

i tylko to??
A Młody leży w poprzek, dlatego cc:sorry: już poszukałam ćwiczeń tylko muszę znaleźć czas i chęci żeby zrobić:happy:

karolinnko od wakacji jestem już na L4:happy: tak więc żegnaj szkoło na....długo:laugh2:

U nas w przedszkolu jeszcze nie sypiają (ma być głosowanie i wola większości), zębów też nie myją....ale mam nadzieję, że po zebraniu zaczną. A zebranie mam w czwartek. Dziś było źle z wyjściem - bo to nie te buty, ona nie chce w spodniach.....czy Wasze dziewczynki to takie wybredne??? (chodzi mi o ubiór) na moją niekiedy mi już sił brakuje.....
diablica czy moja imienniczka już na świecie??

miłego dnia:happy:

reklama
Karolcia musze zadzwonic i zapytac bo z tego co wiem to w chorzowie tylko jeden zlobek no chyba ze sie myle :-(
Dziewczyny ja bym wolala siedziec z malym w domku :-) to jasna sprawa ale tutaj chodzi o pieniazki niestety ehhh co zrobic takie czasy, a jeszcze jak bysmy chcieli drugiego dzidziusia to juz wogole...

anian masuj masuj bedzie dobrze :-) maly jeszcze sie obroci :-) buziole dla was :*:*:*

Hej dziewczyny!
W przyszłym tygodniu pracuję tylko dwa dni, w środę i czwartek. Zgadnijcie kiedy jest zebranie w przedszkolu:confused::confused::confused: Oczywiście w środę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Mam nadzieję, że kierownik zgodzi się, żebym się zwolniła a potem będę musiała to odpracować :eek:.

Anian moja Karolinka taka sama, ona chce w spódniczce i koniec :happy:, ale lubi też np. legginsy (ostatnio dowiedziałam się że to nie to samo co getry :szok:, człowiek ciągle uczy się czegoś nowego ;-)).

Karolla dzięki, przekażę życzenia Karolci, przydadzą się bo ma coraz większy katar, a dziś bolało ją uszko :-(.

Mój małż dziś na imprezce z kolegami z pracy :happy:, ciekawe o której ściągnie do domu, jutro idzie do pracy na 7 :szok:. Ale spoko, pierwszy raz gdzieś wyszedł chyba od 3 lat :shocked2:.

Anian u nas w przedszkolu śpią, a zęby zaczną myć w drugim półroczu.
Iza czyżby pierwsze przeziębienie Karolci ? Oskar zaczyna kichać. Chyba się dzisiaj wybiorę do apteki po tran i witaminy... Pijecie już tran ?
Wykrakałaś sobie chyba to zebranie :-) Oby kierowik się zgodził.
Diablica a jak się czujesz ? Brzuszek już opadł ?
Aga jeden na ul. Pocztowej. Powiem Ci, ze wiele osób jest przeciwnych żłobkowi, al ja polecam. Dziecko jest bardziej samodzielne i lepiej znosi przedszkole.

Ja mam dzisiaj zajęcia od 12.05 a jutro od 8.00... Wypadłam z rytmu i tak mi się nie chce iść...
Pokażę Wam dziecko zadowole po przedszkolu z nową, ulubioną zabawką :-)

salik_agnieszka..... dzięki.....

MamaBoo.... Anula już od 28 tygodnia pcha się na boży świat..... ale teraz już może... więc nie znam dnia ani godziny hihihihih:-D

A tak w ogóle to uczelnię chcą mi zamknąć.... a mi jeden semestr został i pracę napisać :wściekła/y:.... zobaczymy co z tego wyjdzie.....:szok:

Hejka!!!

Kamilek też już dziś ma katarek i mi kicha. Daje mu już lipomal na przeziebienie, zeby bardziej mu się nic nie rozwinęło ale nie dziwię sie, że coś złapał skoro tam jest takie skupisko dzieci w róznym wieku skoro Kamilek przebywa też w zbiorówce.
Zgadzam sie z mamaboo co do żłobka dziecko szybko jest samodzielne i szybciej odnajduje się wsród dzieci i obcych osób tak samo w przedszkolu. Ja widzę po swoim maluszku nie mogę uwierzyc, że on jest taki dzielny!!!Zresztą on mi zawsze mówi Mamusiu ja jestem duży!!!:-D;-)

Kamilek w przedszkolu ma leżakowanie ale tylko od 13 do 14 więc malutko snu a on lubi tak 2h spać. Ząbki będą myć już od pażdziernika i od października mają dodatkowe zajęcia koszt 35 zł na m-c i jadą do Zoo.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam! :-)

MamaBoo no wykrakałam :crazy: niestety.
Tak w ogóle to jestem przeziębiona i mogłabym spokojnie iść na L4 ale nie chce. W ostateczności jest jeszcze coś takiego jak urlop na żądanie :sorry: ale wolałabym nie korzystać z tej opcji :eek:.
Co do tranu to w tym roku jeszcze nie piła, ale w zeszłym owszem. Muszę zapytać lekarki czy dawać ten tran, czy jakieś witaminy. Ale tran chyba w sumie najlepszy:confused:.

Diabliczko to nieciekawie z tą Twoją uczelnią, ale skoro masz tylko jeden semestr i tylko pracę do napisania to raczej chyba nie powinni CI tego utrudniać.

Karolinka coś mi marudzi od 2 dni, nie chce chodzić do przedszkola. W pierwszym roku nie było żadnych problemów a w tym chyba nie umie się przyzwyczaić. Mam nadzieję, że to tylko pierwsze dni takie będą.
Karolci zmieniła się pani, może to też ma związek:confused:, a wczoraj dostałam od tej byłej pani teczkę prac mojej małej artystki, z całego roku. Było co oglądac :-D;-).

A i jeszcze chciałam napisac, że Karolcia też dostała tą reklamówkę z misiem Todi i jedną chusteczką :-D:-):cool2:.

reklama
Hej fajnie macie z przedszkolem..U nas miejsc nie było, więc siedzimy w domku..Mam nadzieje,że w przyszłym roku już sie załapie...
Aga mój mały tez jeszcze nie mówi. I lekarka mi powiedziała, ze jak mówi mama i tata i dać, jesc to sie nie ma co martwić.Więc ja sie nie martwie. Przyjdzie pora i na niego....Lolo rosnie jak na drozdzach..Wystrzelił nam w góre, nawet nie wiem kiedy...
U mnie w domu nadal bardzo zle...Ale widocznie moje życie ma być pasmem niepowodzeń...Trudno...

Do góry