reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Hejka!

Niestety nie udało mi się załatwić wolnego i nie mogę iść na zebranie :wściekła/y::-:)wściekła/y::-( zastąpi mnie mama, nie będę się na ten temat rozpisywać, za bardzo mnie to wkurza :crazy:.

Karolinna WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ DLA DARUNI Z OKAZJI ROCZKU!!!!!!!

To niesamowite jak ten czas zasuwa....

MamaBoo bardzo mi przykro! Ale wierzę, że wszystko się jeszcze ułoży. Trzymaj się!

Mokkate trafiłaś w samo setno, u Karolinki zmieniła się wychowawczyni, więkość dzieci jest nowa, te zmiany chyba nie bardzo się jej podobają. Dziś też się we mnie wtuliła i nie chciała puścić ale nie płakała. Moja dzielna córcia :happy:.

Ostatnia edycja:
A to najnowsza fotka Karolinki na swoim pojeździe, wszędzie na nim jeździ :-D, ale jak na nią patrzę na tym zdjęciu to jakiś ten rowerek za mały ;-), na wiosnę kupimy jej nowy, większy :tak:.

Ostatnia edycja:
Witam drogie mamy tak mysle czy mozna tu zagadac ? :) Jestem ze slaska ale aktualnie mieszkam w Irlandii ... Ale przyznam teskno troszke Mam nadzieje ze bede mogla od czasu do czasu tu wpasc i z wami po plotkowac Goraco pozdrawiam :))

Spóźnione, ale szczere życzenia urodzinowe dla małej Darusi!!!!!!:tak::-):tak:
Aby ten śliczny uśmiech nie znikał z jej buzi nigdy!!!!:tak:

Sylcia- witaj!!!:-)

reklama
Do góry