reklama
Hejka!
Niestety nie udało mi się załatwić wolnego i nie mogę iść na zebranie :-wściekła/y::-( zastąpi mnie mama, nie będę się na ten temat rozpisywać, za bardzo mnie to wkurza .
Karolinna WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ DLA DARUNI Z OKAZJI ROCZKU!!!!!!!
To niesamowite jak ten czas zasuwa....
MamaBoo bardzo mi przykro! Ale wierzę, że wszystko się jeszcze ułoży. Trzymaj się!
Mokkate trafiłaś w samo setno, u Karolinki zmieniła się wychowawczyni, więkość dzieci jest nowa, te zmiany chyba nie bardzo się jej podobają. Dziś też się we mnie wtuliła i nie chciała puścić ale nie płakała. Moja dzielna córcia .
Niestety nie udało mi się załatwić wolnego i nie mogę iść na zebranie :-wściekła/y::-( zastąpi mnie mama, nie będę się na ten temat rozpisywać, za bardzo mnie to wkurza .
Karolinna WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ DLA DARUNI Z OKAZJI ROCZKU!!!!!!!
To niesamowite jak ten czas zasuwa....
MamaBoo bardzo mi przykro! Ale wierzę, że wszystko się jeszcze ułoży. Trzymaj się!
Mokkate trafiłaś w samo setno, u Karolinki zmieniła się wychowawczyni, więkość dzieci jest nowa, te zmiany chyba nie bardzo się jej podobają. Dziś też się we mnie wtuliła i nie chciała puścić ale nie płakała. Moja dzielna córcia .
Ostatnia edycja:
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
Karolcia swietnie wyglada na rowerku :-)
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Witam drogie mamy tak mysle czy mozna tu zagadac ? Jestem ze slaska ale aktualnie mieszkam w Irlandii ... Ale przyznam teskno troszke Mam nadzieje ze bede mogla od czasu do czasu tu wpasc i z wami po plotkowac Goraco pozdrawiam )
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Mokkate milo mi poznac Dziekuje za przywitanko
A jak na razie zycze milej nocki mamki )
A jak na razie zycze milej nocki mamki )
reklama
diablica2
mały wielki OLO :)
sylcia..... Witaj
Podziel się: