reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Hejka dziewczyny! :-)
Basia troszkę dziwnie zacytowałaś moje słowa, bo brzmiały troszkę inaczej :cool2:

Zaraz idziemy do przedszkola, Karolina znów nie chce iść :-(. A potem jadę do fryzjera, w końcu! :eek:

Miłego dzionka!!!! :-)

Hej babolki, Wy tak intensywnie dyskutujecie o tych przedszkolakowych sprawach a ja jakoś tak chyba się nie udzielę bo mój Maćko chyba dopiero od przyszłego roku, w tym się nie załapał ale jakoś specjalnie nad tym nie ubolewam:sorry:, choć nie ukrywam że przydałoby się jemu mieć większy kontakt z dzieciaczkami. Jest bardzo kontaktowy, dzieli się zabawkami, chyba nawet czasami za bardzo ;-).
Sorki, że tak długo nie pisałam ale widzę że nie brakowało Wam moje osoby "na szczęście" ;-)
Pozdrawiam Was wszystkie i życzę dobrych humorków i samych pozytywów w dniu dzisiejszym,papapaa

Tysia- no wiesz? Jak to nie brakowało? Chyba się wybiorę z Kaśką na małą interwencję do Ciebie...;-):-p
No właśnie, co ze spotkaniem? Ja jestem dalej "za"....

Martynka przedszkolem zachwycona, jej skóra o wiele mniej...:-:)eek: Od jutra będzie miała zupy bez selera. Dobrze, że są tam osoby, które idą na rękę dzieciaczkom z problemami....:-)
Jest jeszcze jeden problem- Marcyś baaardzo chce leżaczkować, ale nie zasypia. W efekcie dziś padła mi w aucie. Oblazłam z nią cały Real i obudziła się po godzinie....:-):tak:
A jutro zebranie na 17.00...:-)

Karol- i jak tam drugi tydzień w pracy?

Kaśka- i jak Titek? Już się przemógł?

Iza- a co się stało, że Karolcia nie chce chodzić do przedszkola? Panie się zmieniły?

Mokat - my tyż za, tyle że wrzesień napięty mamy, to znaczy wesele i imprezka jedna. Peter dalej walczy

.Tryś - daruję Ci jeszcze:-p:-p:-p

.Hej.

.U nas ok,Lenka chodzi do przedszkola,Daria zakatarzona,oby wyzdrowiała do weekendu bo robimy imprezkę roczkową:tak:.

.Ja trochę nie mam czasu,nawet fajnie się pracuje ,można pogawędzić z ludźmi,poczytać co nieco;-). Teraz mam na rano i to baaaardzo mi pasuje bo mam więcej czasu dla moich księżniczek.

.mokkate my też jutro zebranie,na 17;-).A jak tam Daria w gimnazjum?.

.kaska heh no to czekam:rolleyes2:;-).

.mamaboo my mamy II semestr aż do połowy stycznia.

.iza no to się zrelaksujesz u fryzjera:blink:. No ciekawe o co chodzi Karolci?.

.Dziewczynki,mam pytanie, do mam których dzieci noszą pieluszki,bądź będą ;-),chodzi oczywiście o ciężarówki:-D. Jest taka fajna stronka gdzie można przetestować za darmo nowe pieluszki,których jeszcze nie ma w Polsce,od pampersa,jak któraś chce to niech pisze podam link i specjalny kod pod którym można się zapisać i wysyłają paczkę:tak:.

.Miłego wieczorka.

.

reklama
Witam

karolinko, ale Ci dobrze - będziesz na bieżąco w gazetach....ale Ci dobrze
.Dziewczynki,mam pytanie, do mam których dzieci noszą pieluszki,bądź będą ;-),chodzi oczywiście o ciężarówki:-D. Jest taka fajna stronka gdzie można przetestować za darmo nowe pieluszki,których jeszcze nie ma w Polsce,od pampersa,jak któraś chce to niech pisze podam link i specjalny kod pod którym można się zapisać i wysyłają paczkę:tak:.
daj linka, albo cokolwiek, bo ja chętna jestem:happy:

trysia, lutnąć Ci??? Skąd takie myśli:crazy:

Mokkate, moja i wszystkie dzieci jeszcze nie śpią, ale Patuli....proszę o zestaw cierpliwości, bo po południu jest tak zajechana, że aż zmierzła, że szok:rofl2:czekam, aż się przestawi:-p

A moje dziecię ma i nie ma kataru....już nie wiem co to, bo na katar mi nie wygląda, a gada przez nos....tak więc psikam jej coś i czekam na efekty, bo innych objawów brak.

Miłego:laugh2:

Do góry