reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Salik_Agula, dzięki wypoczęłam ale z obłoków na ziemie juz wróciłam, tyle zaległości z papierkami miałam że szok:-(, dzis cały dzień siedziałam a i tak jeszcze cała kupa mi została...a tak mi się nie chce...:baffled: a do tego autko mi padło i musiałam wczoraj do mechanika odstawić i jak mi wystawił rachunek to kopara mi opadła...:baffled:
Boo życzę Ci aby wsio się rozwiązało po Twojej myśli ... może uśmiechnij się do mnie i może Ci będzie lepiej..?? nieskromnie to zabrzmiało ale czasami uśmiech potrafi wiele zdziałać!!Ja uśmiecham się teraz do Ciebie i do wszystkich innych którym jest ciężko na duszyczkach...
Dziewczyny buziaczki Wam ślę i zmykam na zakupy bo świeci pustkami w naszej lodówce,papapaa
i do zaś :-)

Ostatnia edycja:
reklama
bodzinko booooo zycze abyscie przeszły przez te Wasze problemy na tarczy............

boo ja tez zastanawiam sie w sens n-k.......

mój urlop tez dobiega konca .......a szkoda bo męzus załapał fajną pracę tylko ze godziny mao elastyczne wiec potrzban nam opiekunka .......jutro rozmowa z tesciówka czy zajmie się szkrabami a jak nie to masakkra.............

Cześć Kobietki
Wybaczcie, że tak rzadko sie odzywam, ale jakoś wsysnęło mnie forum kwietniowych mam... a druga sprawa - moje szczęście daje mi czasami nieźle popalić... dzisiaj był niesamowicie marudny, najlepiej było mu na moich rączkach, ale plecy wyją na te jego prawie 8,5 kg...
Co do pracy - jutro kończy mi się macierzyński, wybieram urlop wypoczynkowy z dwóch lat i od listopada czeka mnie szukanie pracy, najlepiej na pół etatu, bo jakoś cięzko mi nawet mysleć o zostawieniu Bąbla samego... no nie tak całkiem samego, ale beze mnie:-p mam z nim problem, bo w ogóle flaszki nie uznaje, ale to dłuższa historia...

Kobietkom z problemami małżeńskimi życzę szybkiego zażegnania konfliktów!!!

Witam
Jestem także mamą ze Śląska a konkretnie z Łazisk Średnich. Mam 7-letnią córeczkę Julkę i Prawie rocznego synusia Jasia. Obecnie jestem na wychowawczym.
Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do Swego grona. Pozdrawiam

Trysiu Twoje zdjęcia zawsze mnie zachwycały ... Jeszcze proszę :-)
Isia witam :-) Duża różnica wieku między Twoimi dziećmi. Jak sobie poradziła Julia w nowej roli ? Ja też chciałabym drugie dziecko gdy Oskar skończy 6,7 lat.

reklama

Isia witam :-) Duża różnica wieku między Twoimi dziećmi. Jak sobie poradziła Julia w nowej roli ? Ja też chciałabym drugie dziecko gdy Oskar skończy 6,7 lat.

Witam, Juleńka od początku cudnie zachowuje się, bardzo dużo bawi się z Jasiem, a Jasiek jest w nią wpatrzony jak w obrazek, gdy tylko otworzy rano oczka idzie ją budzić. Więc mogę się tylko cieszyć

Do góry