trysia77
Fanka BB :)
Salik_Agula, dzięki wypoczęłam ale z obłoków na ziemie juz wróciłam, tyle zaległości z papierkami miałam że szok:-(, dzis cały dzień siedziałam a i tak jeszcze cała kupa mi została...a tak mi się nie chce... a do tego autko mi padło i musiałam wczoraj do mechanika odstawić i jak mi wystawił rachunek to kopara mi opadła...
Boo życzę Ci aby wsio się rozwiązało po Twojej myśli ... może uśmiechnij się do mnie i może Ci będzie lepiej..?? nieskromnie to zabrzmiało ale czasami uśmiech potrafi wiele zdziałać!!Ja uśmiecham się teraz do Ciebie i do wszystkich innych którym jest ciężko na duszyczkach...
Dziewczyny buziaczki Wam ślę i zmykam na zakupy bo świeci pustkami w naszej lodówce,papapaa
i do zaś :-)
Boo życzę Ci aby wsio się rozwiązało po Twojej myśli ... może uśmiechnij się do mnie i może Ci będzie lepiej..?? nieskromnie to zabrzmiało ale czasami uśmiech potrafi wiele zdziałać!!Ja uśmiecham się teraz do Ciebie i do wszystkich innych którym jest ciężko na duszyczkach...
Dziewczyny buziaczki Wam ślę i zmykam na zakupy bo świeci pustkami w naszej lodówce,papapaa
i do zaś :-)
Ostatnia edycja: