reklama
Mama Boo
Mama Zinella i Whitmona
My też zyjemy :-)
Ledwo, ale dajemy radę.
Oskara wyprawka do przedszkola już prawie gotowa. Mamy do szkoły już też.
Bodzinko widziałam na "Zabrzankach", ze macie nowego pupila. Śliczny jest :-)
Aga remont powoli, ale jak skończycie to ile radości będzie. Powklejałabys fotki :-)
Karolinna jak tam wizja pierwszego zjazdu 5.09 ? Bo mnie przeraża
Kasia nienawidzę tych dni zaraz po urlopie... Ciężko jest się przestawić. Ale dasz radę :-) Kto jak nie Ty ? :-)
Ledwo, ale dajemy radę.
Oskara wyprawka do przedszkola już prawie gotowa. Mamy do szkoły już też.
Bodzinko widziałam na "Zabrzankach", ze macie nowego pupila. Śliczny jest :-)
Aga remont powoli, ale jak skończycie to ile radości będzie. Powklejałabys fotki :-)
Karolinna jak tam wizja pierwszego zjazdu 5.09 ? Bo mnie przeraża
Kasia nienawidzę tych dni zaraz po urlopie... Ciężko jest się przestawić. Ale dasz radę :-) Kto jak nie Ty ? :-)
baska
<mamusia Kamilka i Julci>
Dziś Kamilek był ostatni raz w żłobku. Były łzy... Zrobiliśmy prezenty dla pań i dla dzieci. Jak odbierałam Kamilka to pani Krysia miała łzy w oczach tak sie z nim zżyły. Kamilek jest zadowolony że teraz idzie do przedszkola, niewiem jak on sobie to wyobraża, nie chciałabym żeby się rozczarował. Chciałabym żeby tam było tak jak w żłobku i żeby z chęcią chodził. Ja już też mam całą wyprawkę do przedszkola gotową. |Już we wtorek było zebranie i trwało 1,5h. Musimy kupić chusteczki 100szt w pudełku wyciągane, szczoteczkę pastę i kubeczek i jaśka. Troszkę się boję tego jego pierwszego dnia w przedszkolu...
.aga a wiesz że ostatnio raczej po okolicznych piaskownicach chadzamy;-). Ale nic wam nie zmienią z nową umową? .
.kaska napisałabyś mi na priva przepis na tą sałatkę z gyrosa? .Bo chyba podam to na roczku.
.mamaboo ja nawet nie sprawdzałam kiedy się zaczyna rok szkolny tzn.na necie jest jakieś info? Bo jakoś nie mogę znaleźć czasu żeby przedzwonić;-). No i cieszę się że prawa będzie mniej w tym semestrze,bo było tego sporo do nauki.
.baska na pewno się spodoba Kamilkowi w przedszkolu . Nowe znajomości,zajęcia ... nie będzie miał czasu żeby wspominać żłobek;-).
.Ciekawe czy któraś z was będzie na odpuście w tę niedzielę.
.Miłego wieczorku.
.kaska napisałabyś mi na priva przepis na tą sałatkę z gyrosa? .Bo chyba podam to na roczku.
.mamaboo ja nawet nie sprawdzałam kiedy się zaczyna rok szkolny tzn.na necie jest jakieś info? Bo jakoś nie mogę znaleźć czasu żeby przedzwonić;-). No i cieszę się że prawa będzie mniej w tym semestrze,bo było tego sporo do nauki.
.baska na pewno się spodoba Kamilkowi w przedszkolu . Nowe znajomości,zajęcia ... nie będzie miał czasu żeby wspominać żłobek;-).
.Ciekawe czy któraś z was będzie na odpuście w tę niedzielę.
.Miłego wieczorku.
izoldzia
Fanka BB :)
hej
Dziewczyny helppppppp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!chyba będę potrzbaowała niani bo to która u nas jest ma jakies problemy z kręgosłupem i chyba będzie musiała na zostawic!!!!!!!!!!!!!!!!
A ja nie mogę juz nic wymyslec ........Moze macie kogos kto zajmuje sie dziecmi
Dziewczyny helppppppp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!chyba będę potrzbaowała niani bo to która u nas jest ma jakies problemy z kręgosłupem i chyba będzie musiała na zostawic!!!!!!!!!!!!!!!!
A ja nie mogę juz nic wymyslec ........Moze macie kogos kto zajmuje sie dziecmi
Mama Boo
Mama Zinella i Whitmona
Karolinna no ja mam pierwszy zjazd już 05.09 i z tego co wiem to chyba wszystkie szkoły tak mają, bo to jest terminarz zjazdów zatwierdzane przez Ministerstwo Edukacji Narodowej. Zadzwoń sobie najlepiej w poniedziałek. Ja to mam ze swojej stronki, ale ja chodzę do Chorzowa i oni mają swoją stronkę.
A gdzie ten odpust ?
Izoldzia niestety nie pomogę, bo nie znam nikogo takiego.
Basia ja już nie wiem która z nas ma lepiej - Oskar już ma 2 msc. przerwy od żłobka a Kmailek praktycznie nie będzie mial w ogóle przerwy między żłobkiem a przedszkolem. Na pewno będzie dobrze i na pewno im się spodoba. Tylko pytanie po jakim czasie :-)
A gdzie ten odpust ?
Izoldzia niestety nie pomogę, bo nie znam nikogo takiego.
Basia ja już nie wiem która z nas ma lepiej - Oskar już ma 2 msc. przerwy od żłobka a Kmailek praktycznie nie będzie mial w ogóle przerwy między żłobkiem a przedszkolem. Na pewno będzie dobrze i na pewno im się spodoba. Tylko pytanie po jakim czasie :-)
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
Karolinka mam nadzieje ze nic sie nie zmieni no ale okaze sie ...
nie wiem czy bedziemy na odpuscie ale postaramy sie, to zalezy od pogody "Panewniki- Bazylika"
Jejku ja bym chciala malego wyslac do zlobka :-( ahhhh
Boo nie ma co fotek wstawiac, mozesz sobie wyobrazic jak wyglada mieszkanie w remoncie
nie wiem czy bedziemy na odpuscie ale postaramy sie, to zalezy od pogody "Panewniki- Bazylika"
Jejku ja bym chciala malego wyslac do zlobka :-( ahhhh
Boo nie ma co fotek wstawiac, mozesz sobie wyobrazic jak wyglada mieszkanie w remoncie
baska
<mamusia Kamilka i Julci>
MamaBoo - mój mały twierdzi, że chce do przedszkola i wszystkim mówi, że niedługo idzie do przedszkola i wymienia swoje panie ze żłobka ze one beda w przedszkolu. Ja mu tłumaczę ze teraz bedzie miał tylko dwie pani p. Ade i Asie Zobaczymy jak mu zleci w pierwszy dzień.
.Ale już jesień o sobie przypomina.
.izoldzia niestety nie znam,ale kiedyś na maila wysłali mi stronkę niania.pl może tam coś znajdziesz?
.mamaboo też podejrzewam że to będzie 5 wrzesień,a nie wiesz do kiedy ten semestr będzie trwał?.Odpust to tam gdzie pisała aga .
.aga też mam nadzieję że pogoda dopisze. I oby nic nie zmienili w umowie! trzymam kciuki.
.była któraś z was na "pampersie"? jakoś śmiesznie w tym roku był,17-18 sierpień,nie pasowało nam niestety.
.izoldzia niestety nie znam,ale kiedyś na maila wysłali mi stronkę niania.pl może tam coś znajdziesz?
.mamaboo też podejrzewam że to będzie 5 wrzesień,a nie wiesz do kiedy ten semestr będzie trwał?.Odpust to tam gdzie pisała aga .
.aga też mam nadzieję że pogoda dopisze. I oby nic nie zmienili w umowie! trzymam kciuki.
.była któraś z was na "pampersie"? jakoś śmiesznie w tym roku był,17-18 sierpień,nie pasowało nam niestety.
reklama
Mama Boo
Mama Zinella i Whitmona
Karolinna ostatni zjazd jest 19-20.12 także nie jest źle. Zjazdy są często, bo nie raz 3 tyg. pod rząd, ale przynajmniej na Święta nie będziemy musiały się uczyć :-)
A ja chyba źle sprawdziłam i myślałam, ze Akademia w tym roku będzie 15-16.09 :-(
Basia Oskar też tak mówił kiedyś, że zabiera "ciocie" ze żłobka. Teraz chodzi i się chwali, ze będzie miał nowe cicoie. Zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce :-) Ja się pierwszego dnia nie boję (jesli chodzi o Oskara, bo ze mną może być ciężko...) ale o drugi i trzeci. Bo jak chodził do żlobka to wtedy dopiero zaczęły się akcje...
Aga, ale za to za jakiś czas miałybyśmy porównanie - przed i po :-)
A my się do kina dzisiaj wybieramy i do Fantasy Park, bo zeczywiście dzisiaj jesiennie jakoś się zrobiło...
A ja chyba źle sprawdziłam i myślałam, ze Akademia w tym roku będzie 15-16.09 :-(
Basia Oskar też tak mówił kiedyś, że zabiera "ciocie" ze żłobka. Teraz chodzi i się chwali, ze będzie miał nowe cicoie. Zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce :-) Ja się pierwszego dnia nie boję (jesli chodzi o Oskara, bo ze mną może być ciężko...) ale o drugi i trzeci. Bo jak chodził do żlobka to wtedy dopiero zaczęły się akcje...
Aga, ale za to za jakiś czas miałybyśmy porównanie - przed i po :-)
A my się do kina dzisiaj wybieramy i do Fantasy Park, bo zeczywiście dzisiaj jesiennie jakoś się zrobiło...
Podziel się: