reklama
diablica2
mały wielki OLO :)
Bodzinka..... nie strasz....... szy do góry i szybkiego rozwikłania zagadek
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
dokladnie tego samego ci zycze bodzinko co diabliczka :-* buuuziaczki
Mama Boo
Mama Zinella i Whitmona
Bodzinko - mam nadzieję, ze wszytsko się ułoży po Twojej mysli kochana.
Skunkanka ja mojemu Oskarowi wyrabiałam paszport jak miał 14 msc. Taki paszport jest ważny 5 lat. Jak dla mnie to trochę dziwne, bo on już jest parwie nie do poznania na tym zdjęciu, a co dopiero jak będzie miał 6 lat :-) Z tego co wiem, mniejszym dzieciom robi się zdjęcia na kolanach rodzica.
U nas w sumei też nie za wesoło. Ale nie od dzisiaj tak jest, więc co Wam będę głowy zawracała...
Oskar 1 września do przedszkola idzie.
Wiecie co ja przeżywam ?! Mimo, że już weteran (bo do żłobka chodził) to mnie się łza w oku kręci na samą myśl o tym. Takie duże dziecko już mam, a niedawno taki szkrab...
Skunkanka ja mojemu Oskarowi wyrabiałam paszport jak miał 14 msc. Taki paszport jest ważny 5 lat. Jak dla mnie to trochę dziwne, bo on już jest parwie nie do poznania na tym zdjęciu, a co dopiero jak będzie miał 6 lat :-) Z tego co wiem, mniejszym dzieciom robi się zdjęcia na kolanach rodzica.
U nas w sumei też nie za wesoło. Ale nie od dzisiaj tak jest, więc co Wam będę głowy zawracała...
Oskar 1 września do przedszkola idzie.
Wiecie co ja przeżywam ?! Mimo, że już weteran (bo do żłobka chodził) to mnie się łza w oku kręci na samą myśl o tym. Takie duże dziecko już mam, a niedawno taki szkrab...
trysia77
Fanka BB :)
hejo babolki, daje znać że jestem i żyję :-)
Nie będę za bardzo się rozpisywać ale jedną ważną rzecz powiem, kiepskie nastroje coś tutaj panują, Bodzia,Boo,...
Boo dlaczego usunęłaś swoje konto na n-k??
Pozdrówka i życzę pomyślnego rozwiazania problemów.
A dla wypoczywających pięknej pogody i super humorów!!
Wrócilismy dziś w nocy więc wybaczcie brak weny ale jak odsapnę to się znowu pokaże i może jakieś fotki wstawię;-)
Nie będę za bardzo się rozpisywać ale jedną ważną rzecz powiem, kiepskie nastroje coś tutaj panują, Bodzia,Boo,...
Wrócilismy dziś w nocy więc wybaczcie brak weny ale jak odsapnę to się znowu pokaże i może jakieś fotki wstawię;-)
Mama Boo
Mama Zinella i Whitmona
hejo babolki, daje znać że jestem i żyję :-)
Jakoś przestałam widzieć w tej naszej-klasie sens. Płatne prezenty, ocenianie fotek, albumy... To nie to co kiedyś. I doszłam do wniosku, że kto chce kontakt ze mną utrzymuje. A zdjęcia mogę Wam tutaj pokazywac :-)
Majeczka32
Jestem szczęśliwa :)))
Hej hej pamiętacie mnie jeszcze?Dawno nie zaglądałam........sorki.Postaram się częściej tu pisać.
Pochwalę się że moje szczęście dziś skończyło roczek;-)Ale ten czas leciiiiiiiiii,miłego wieczorku.
Zobacz załącznik 157993
Pochwalę się że moje szczęście dziś skończyło roczek;-)Ale ten czas leciiiiiiiiii,miłego wieczorku.
Zobacz załącznik 157993
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
Trysiaczku witaj :* :-) mam nadzieje ze wypoczelas troche :-)
Boo dawaj no tutaj o problemach swoich juz !!!!
Majeczko wszystkiego naj naj lepszego dla twojego skarba :-)
Boo dawaj no tutaj o problemach swoich juz !!!!
Majeczko wszystkiego naj naj lepszego dla twojego skarba :-)
Witam kobietki! :-)
Majeczko wszystkiego Naj Naj Naj dla Twojego szkraba!!!
Bodzinko życzę szybkiego rozwiązania problemów małżeńskich. Ja też miewam takie okresy, ale szybko one na szczęście mijają i po takim kryzysie bardzo się kochamy ;-)
MamaBoo nasze dzieciaczki to już naprawdę duże! Ja też bardzo przeżywałam pójście Karolci do przedszkola ;-) a za dwa tygodnie pewnie znów będę. Co do Naszej Klasy to nie trzeba przecież w ogóle korzystać z systemu abumów, można tak ustawić konto że nikt nie będzie oceniał Twoich zdjęć, przecież nawet można ograniczyć komentarze. Więc niebardzo rozumiem to co napisalaś ;-).
Majeczko wszystkiego Naj Naj Naj dla Twojego szkraba!!!
Bodzinko życzę szybkiego rozwiązania problemów małżeńskich. Ja też miewam takie okresy, ale szybko one na szczęście mijają i po takim kryzysie bardzo się kochamy ;-)
MamaBoo nasze dzieciaczki to już naprawdę duże! Ja też bardzo przeżywałam pójście Karolci do przedszkola ;-) a za dwa tygodnie pewnie znów będę. Co do Naszej Klasy to nie trzeba przecież w ogóle korzystać z systemu abumów, można tak ustawić konto że nikt nie będzie oceniał Twoich zdjęć, przecież nawet można ograniczyć komentarze. Więc niebardzo rozumiem to co napisalaś ;-).
reklama
Mama Boo
Mama Zinella i Whitmona
Iza wiesz – tutaj chodzi o samą koncepcję naszej-klasy. Kiedyś była po to, żeby skontaktować się, zobaczyć co słychać u starych znajomych. Teraz (przynajmniej dla mnie) zaczęła być darmowym albumem do zdjęć. I zauważyłam sama u siebie, ze często wchodziłam, żeby sprawdzić czy ktoś skomentował, ocenił, ile osób już widziało. I nagle zdałam sobie sprawę, że nie o to mi chodziło gdy zakładałam konto…
Oczywiście nie negują innych za to, ze mają tam konta. Po prostu dla mnie to już nie to samo. Pomijam tez fakt, ze wiele osób, wchodziło na moje konto (mimo, iż tylko dla znajomych miałam wszystko widoczne), których niekoniecznie wizyt bym sobie życzyła.
Salik nie chcę pisać za bardzo o tym wszystkim. Coś się dzieje. Na dzień dzisiejszy nie jest najlepiej, ale ja twierdzę, ze każdy ma to, na co zasługuje. Co z tego wyjdzie i czy wyjdzie na dobre czy na złe (czy na „M jak miłość”) to się okaże. Może już wkrótce.
Majeczko wszystkiego najlepszego ! Dużo zdrowia, szczęścia i spełnienia marzeń.
Oczywiście nie negują innych za to, ze mają tam konta. Po prostu dla mnie to już nie to samo. Pomijam tez fakt, ze wiele osób, wchodziło na moje konto (mimo, iż tylko dla znajomych miałam wszystko widoczne), których niekoniecznie wizyt bym sobie życzyła.
Salik nie chcę pisać za bardzo o tym wszystkim. Coś się dzieje. Na dzień dzisiejszy nie jest najlepiej, ale ja twierdzę, ze każdy ma to, na co zasługuje. Co z tego wyjdzie i czy wyjdzie na dobre czy na złe (czy na „M jak miłość”) to się okaże. Może już wkrótce.
Majeczko wszystkiego najlepszego ! Dużo zdrowia, szczęścia i spełnienia marzeń.
Ostatnia edycja:
Podziel się: