reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Isia no to rzeczywiście pozostaje tylko się cieszyć. Maluchy zawsze bardzo ciagną do starszych od siebie dzieci. Mój Oskar wprost uwielbia zabawy ze swoimi kuzynkami, które są od niego o 5, 6 i 10 lat starsze. Mało tego, podczas zabawy z nimi jest mniej kłótni i krzyku niż jak się bawi z rówieśnikami.
Diabliczko to żeś zaszalała z tym postem :-D

MamaBoo.... no tak.... może nie zaszalałam za bardzo..... ale dałam znać że czuwam.... hihihih
a wogóle to mało ostatnio siedzę przy kompku bo mi brzucho przeszkadza:-D.... ale dobrze że już końcówkę widać..... bo organizacyjnie i formalnie Ania może "wyskakiwać" jak to uroczo obejmuje Oluś..... ale jeszcze 3 tygodnie....... będę dzielna....

a między Olusiem i Anią będzie 4 latka różnicy..... mam nadzieję że się dogadają....:szok:

Wiki uwielbia swojego o rok straszego wujaszka :-) jeden i drugi szaleja za soba strasznie !!!!! zyc bez siebie nie moga a moj brat tylko dzwoni i pyta kiedy Iki przyjedzie :-D

Boo miedzy mna a bratem jest 20 lat roznicy i jakos sie dogadujemy :-D a jeszcze mam 4 siostry mlodsze wiec spokojnie mozna sie dogadac :-)

my mamy nawrot choroby kurde !!! tydzien byl spokoj ....
W piatek wieczorem o 22 zarzygal cale lozeczko i siebie !!! wczoraj bylo 6 czy 7 kupek dzisiaj 1 jak narazie, kupilam wczoraj smekte i orsalit zeby dostal jakies elektrolity bo cholera nie chce za bardzo pic... nie wiem czemu znowu nawrot moze dlatego ze wczoraj zlapalo mojego tescia i moze od niego znowu zalapal... ale baaardzo dobrze sie czuje i rozrabia jak zwykle, caly dzien spedzil wczoraj na ogrodku .

Ostatnia edycja:
Melduję, że wróciliśmy z Karpacza. Było suuuuuuper! Zaliczyliśmy Śnieżkę, Western City, Park Linowy i wiele innych atrakcji:-)

Witam nową mamusię. Też mam dzieci z większą różnicą wieku...:-)

W nocy zdechła nasz ukochana, 5,5 letnia sunia.....Czymś się naprawdopodobniej zatruła...Ale mam dołka....

Bodzinko tak mi przykro sciskam cieplutko:)

Piszecie o róznicy wieku u mnie jest15 miesięcy miedzy moimi szkrabami i jest fajnie czasem sa gorsze dni ale w sumie to małe dzieci wiec .............zagryzam zębole :)

Dzis wracam po 3 tygodniowym urlopie do pracy:( a do dzieci przychodzi pierwszy raz niania kurcze mam nadzieję ze będzie dobrze troche sie martwie bo zawsze dawalismy sobie radę sami ........wychodzi ze mnie kwoka mamuska:)

miłego dzionka :)

.hejka.

.U nas jakoś leci:happy2: żyję już przygotowaniami do roczku Darii ,to już tuż tuż:-) Darunia już naprawdę sporo chodzi,nawet po dworze,lubi bawić się w piaskownicy,jeśli tylko jest sporo dzieci:-D. A Lenka żyje tylko zbliżającym się przedszkolem:-D w ogóle dużo się teraz dzieje .

.aga i jak tam remont mieszkanka?.

.czarnulka ty na wakacjach:confused:.

.isia my się znamy z wrześniowek;-).

.mokkatka,iza,justyna i inne dziewoje... piszcie.

.miłego dnia!.

reklama
Karolcia wy to pewnie na ogrodku siedzicie :-) widzialam was kilka razy jak wracaliscie :-)
remont powoli powoli ... jutro tam jedziemy podpisac nowa umowe bo miesiac temu zmarl wlasciciel domu i trzeba podpisac nowa.

Do góry