reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Ale tu ruch!!!:-D:-):-DWidać, ze wakacje....

Też się wybieram w poniedziałek na końcówkę wakcji. Jedziemy do Karpacza. Tam nas jeszcze nie było. :-D

Wczoraj wybraliśmy się z G. na wieczorny seans do kina. Film super- "Kac Vegas":-D:-D:-D:-D Wróciliśmy o 0.30. Randka udana!:tak:

Również witam nową mamuśkę ze Śląska!!!

Pozdrowienia!!!

Hej dziouszki :-D
Tu ruch jest rzeczywiście...
U nas nic ciekawego się nie dzieje, dlatego milczę :-D
Ale żeby Salik i Diablica nic nie pisały ?
To coś nowego :-D
Skunkanka witamy i mam nadzieję, że mimo takich pustek tutaj będziesz do nas zaglądała :-) U nas nie zawsze tak jest .
Kasia pozdrów morze.

Witam!

My dziś chyba do wesołego się wybierzemy :-) ale też jakoś tak nam się nie chce :-p. Znajomi się wybierają więc my chyba razem z nimi :tak:

Mokkate super taka randka :tak:fajnie że się Wam udała, my też musimy się wybrać z R ;-)

Kaśka udanego wypoczynku i super pogody!!!

Ja również witam nową mamusię!!!!

ja też bym się chętnie gdzieś wybrała.... ale ogólnie jestem uziemiona..... jeszcze miesiąc..... ufff...... chyba już za stara jestem:szok:, ta niemoc mnie dobija.....:wściekła/y: ale będę dzielna:-D

udanych wycieczek dla drogich pań....:tak:

reklama
Melduję się;-)
My o urlopie możemy zapomnieć, Wojtas za mały, a że nie lubimy plażowania - trzeba poczekać z wypadami do przyszłego roku.. chociaż zimą planujemy wyjazd na Słowację na ciepłe źródła;-) ciekawe, jak ja mu zdjęcie do paszportu zrobię:dry:

Do góry