reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
.hejo.

.za oknem już 20 stopni:shocked2:.

.iza no fajne zdjęcia,choć niekorzystnie wyszedł tylko ten facet pod liśćmi:-p akurat wtedy musiały spadać;-). A konik ze stadniny?.

.Co do spotkanka w zoo to my też odpadamy bo mamy taką tam swoja małą tradycję:-).

.kaska twoje foty też super,fajne to jak Piotrek i Lenka wypatrują samolotu:-D . No to jeśli tak stawiasz sprawę to nie życzę.

.Miłego upalnego dnia.

.buźka.

reklama
hej kobitki, wybaczcie się nie odzywałam ale mieliśmy przeszło tydzień u nas prababcię więc nie miałam czasu kompletnie na klikanie choć czasami Was podczytywałam i jestem w miarę na bieżąco;-)
ubolewam że nie mogłabym być na spotkanku ale same chyba rozumiecie a poza tym w sobotę obchodziliśmy po raz trzeci urodzinki Maćka , a w przyszłym tygodniu zaś impreza...tzn w ten weekend znowu mój mężul ma urodziny...juz trochę jestem tymi imprezami zmęczona...do całych przygotowań jestem zupełnie sama...chyba już taki nasz babski los...
Zdjęcia super...aż mi łzy się zakręciły w oku jak sobie pomyślałam że mogłam tam być z Wami...jednak takie spotkania dają bardzo dużo,nie jest się tylko jakimś loginem do którego podchodzi się czasami trochę zbyt chłodno i z dozą rezerwy...może następne spotkanie u nas??duży ogródek, piaskownica...niedługo zjeżdżalnia i huśtaweczka :-) co Wy na to?? tylko pewnie dla większości dojazd będzie problemem...bo mieszkamy na takim trochę zadupiu..ale dla chcącego podobno nic trudnego...ale komunikacja miejska GOP do nas dociera!! tylko 3 min spacerku i jest się u nas...
Co Wy na to??
Pozdrowionka Kochane i wszystkiego dobrego na dzisiejszy piękny dzień :)))

no jestem :-D jestem, ale zaraz wybieram się z Maćkiem w moje rodzinne strony tj do skoczowa, musze napatrzeć sie trochę na te moje górki bo już się za nimi stęskniłam...może gdzieś do Ustronia sobie podjedziemy, zobaczymy jeszcze ;-)
miłego dzionka :-)

aaa no to już jedną mam na liście do spotkania u nas:
1.Salik_Agnieszka
otwierasz listę!! kto się dopisuje??? poxniej ustalamy termin :-)

my też ZA!!!!!!!!!!!!!!!!!
tyle że 08.08 wyjeżdżamy na urlop, więc proszę się streszczać!!!!

no i możemy kogoś zabrać - mamy dwa miejsca w aucie - tyle że trzeba mieć swój fotelik samochodowy.

reklama
Do góry