reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
.Hej hej.

.my już dawno po spacerku,Darunia śpi a Lenka mi przeszkadza;-) .

.Wstępnie pasuje mi ten weekend,mam nadzieję że nic się nie zmieni tylko ja dalej nie wiem gdzie to???.

.aga to widzę że na spotkanku ty znowu bez faceta,hehe.

.iza widzisz jak fajnie ci się układają terminy:tak:.

.trysia spoko,my raczej spokojne jesteśmy... :rofl:.

.miłego dzionka,podobno popołudniu burze:baffled:.

u nas pojawilo się ogłoszenie o sprzedaży działki rekreacyjnej, ale cena zabójcza i nie na tych działkach, które my mamy upatrzone. więc doooopka

tak karolina ma racje my jestesmy spokojne gorzej z malymi klonami :-D :-D :-D
ja juz posprzatalam, wypralam jedn wozek, pranie sie pierze wow jakas nadludzka sila we mnie wstapila w ten dzsiejszy upalny poranek :-)

no karolcia ty wiesz czemu ja bez faceta ... zreszta jakos zle sie z tym nie czuje heheh :-) jego mam na codzien a was nie :-D

Salik- ja targam Krzycha, bo on kierowca:-p:-p:-p:-pno i wypatrzyłam, że Ty hcodziląśdo KLO. ja z tej samej mafii:-D:-D:-D

a ja mam dwa wózki do wyprania i sprzedania. jeden to sprzedaję od roku i zebrać się nie mogę, ale mam do niego ogromny sentyment.

Ostatnia edycja:
no widzisz kasiu szkola nas laczy :-D :-) \
J tez kierowca tyle ze bez auta teraz :-) hihi
je tez drugi musze wyprac ale po kolei :-) bo nie bede miala z czym wyjsc jak by co :-D

Ostatnia edycja:
Mieszkam w Orzeszu-Zazdrości to jest między żorami a łaziskami :-) a mapkę jak dojdzie do ustalenia terminu spotkania postaram się przygotować ;-) w miarę jasno każdy kto do nas jedzie od strony żor to mówi że bardzo prosto do nas trafićod strony katowic tez jest bardzo prosto :-)
także prosze się nie martwić kobitki:-)
zazdrość śląskie - Mapy Google
My mieszkamy na tej samej uliczce co jest ta parafia :-)

cześc dziewczyny

Mokatka dała mi znać o organizacji spotkania u trysi i jestem jak najbardziej za 25 sobota :tak::-)

trysia wpisuj kolejnych chetnych ja mam blisko z Żor:-D:-):tak:

fotki ze spotkania zajefajne

reklama
Salik - przetargowe??? to superowo. a u mnie w spółdzielni nie chcą powiedzieć czy to mieszkanie poszło czy nie.

Ostatnia edycja:
Do góry