reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
No pięknie!!! To ja się tu chciałam zameldować, że wróciłam, a tu......widzę, że spotkanko było..... I nikt mnie nie powiadomił, to bym wcześniej wróciła...:-D;-);-);-):-D

Karola- nic nie mów, że mi dałaś znać....:-) A Ty masz chyba inny kolor włosów. Bardzo Ci służy...:tak:

Czarnulka- a Radzio to chyba posiwiał coś.. czy mi się wydaje?:-)

Kaśka- staruszko nasza kochana...myślałam, że dinozaury wyginęły, a tu taka niespodzianka:-D:-D:-D

Podsumowując foteczki (zdolny fotograf je robił:tak:): dzieciaczki wyrosły a mamusie stale piękne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Miłego wieczoru:-)

reklama
Hejka wieczorkiem :-)

Mokkate jak miło Cię widzieć! :-) Cieszę się że urlopik się Wam udał!!! :-)Nie ma nic lepszego niż udane wakacje :tak:, czekamy na fotki ;-).
Co do fotek ze spotkanka (szkoda że Was nie było:-() to dziękuję za uznanie:-pdwie z nich są autorstwa Karoli :tak:.

Aguś na razie nie wyślę Ci fotek, bo mi R odinstalował outlooka, ale uśmiechnij się do Czarnulki ;-)

Kaśka faktycznie dinozaur z Ciebie ;-), ja osobiście do Twojego rocznika mam sentyment bo to rocznik mojego męża, hehehe ;-):-)

Muszę Wam coś wyznać jak oglądam fotki ze spotkanka naszego to nie mogę wyjść z podziwu, jakie te nasze dzieciaczki śliczne!!! Wszystkie co do jednego!!!!!! A i jeszcze muszę się przyznac do pewnej małej zazdrości:;-)Karolinna i Czarnulka - jesteście czczęściary!!!!Wasze Szczęście jest podwójne (wiele bym za takie dała) a jak się wliczy mężów to nawet można powiedzieć, że potrójne ;-):-D.

Wypiłam dwa drinki chyba stąd te wynurzenia ;-), spadam do mojego Szczęścia ;-):-D he he. Jutro niestety do pracy :-:)-:)-(...

A i jeszcze zapomniałam dodać:
Karolinna super wyglądasz w tych włoskach, a figurka pierwsza klasa :tak:. Nic tylko brać przykład i wziąć się za siebie hehehe ;-):-):-D.
Pozostałe kobitki też super :tak:!!!!
Bardzo się cieszę, ze się z Wami spotkałam i czekam na kolejne spotkanko.

Dobranoc wszystkim :-):-):-)

reklama
Do góry