Iza - nic straconego. i nie wracaj do przeszłości!!!!!!!!! czasu nie cofniesz, a męczyć Cię to będzie. jak jesteście zdecydowani i lekarz pozwala, to próbujcie gdybym nie miała obciążeń, to też pomyślałabym, ale jest inaczej i nic tego nie zmieni.
reklama
.Hej babolce.
.ale wczoraj naklikałyście gdybym się szybko nie kładła spać to też bym popisała.
.ale duuużo fotek,no ja też chcę ale chyba podrzucę płytkę izie;-).
.Jeszcze raz dzięki że przybyłyście,jak macie ochotę to póki trwa lato to zapraszam na działkę :-) teraz mają być upały to nic tylko basenik i już;-).
.aga my wczoraj byliśmy u teściów,szkoda że znać nie dałaś ,byliśmy na działce,ale dość wcześnie wyjechaliśmy a teściowa cię pewnie zaczepiła bo pytałam czy cię zna;-). A jaka ty napalona na kolejne spotkanie .
.mokkate dawaj foty z wakacji.już się miałam święcie oburzyć że nic nie wiedziałaś o spotkaniu.
.iza jak było na muchowcu? super fota w podpisie:-).
.kaska to nic tylko wam wpadki życzyć.
.dzięki laski za komplementy,choć ja patrzę na siebie odrobinę krytyczniej;-).
.dzięki temu spotkaniu to się chociaż ruch na bb zrobił.
.miłego dnia.
.ale wczoraj naklikałyście gdybym się szybko nie kładła spać to też bym popisała.
.ale duuużo fotek,no ja też chcę ale chyba podrzucę płytkę izie;-).
.Jeszcze raz dzięki że przybyłyście,jak macie ochotę to póki trwa lato to zapraszam na działkę :-) teraz mają być upały to nic tylko basenik i już;-).
.aga my wczoraj byliśmy u teściów,szkoda że znać nie dałaś ,byliśmy na działce,ale dość wcześnie wyjechaliśmy a teściowa cię pewnie zaczepiła bo pytałam czy cię zna;-). A jaka ty napalona na kolejne spotkanie .
.mokkate dawaj foty z wakacji.już się miałam święcie oburzyć że nic nie wiedziałaś o spotkaniu.
.iza jak było na muchowcu? super fota w podpisie:-).
.kaska to nic tylko wam wpadki życzyć.
.dzięki laski za komplementy,choć ja patrzę na siebie odrobinę krytyczniej;-).
.dzięki temu spotkaniu to się chociaż ruch na bb zrobił.
.miłego dnia.
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
rzeczywiscie ruch jak na deptaku w sopocie :-)
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
nie wiem moze i jest heheh :-)
Kasia twoje zdjecia tez superasne :-)
No ja juz bylam w ZOO wiec narazie sobie daruje, pozatym to nasze zoo jakies takie ubozsze jest ....
Kasia twoje zdjecia tez superasne :-)
No ja juz bylam w ZOO wiec narazie sobie daruje, pozatym to nasze zoo jakies takie ubozsze jest ....
Hej dziewuszki!
Kaśka świetne fotki . Przykro mi że nie możecie zdecydować się na rodzeństwo dla Piotrka. My na razie też nie bardzo z kilku powodów, ale marzę o tym z każdym dniem bardziej.
Spotkanko w zoo Jestem za :-) Tylko tak jak pisze Aga, to nasze zoo jakieś takie ubogie...
A my byliśmy w niedzielę na Muchowcu, Karolinka głaskała konika a potem dała się namówić na przejażdżkę :-).
Kaśka świetne fotki . Przykro mi że nie możecie zdecydować się na rodzeństwo dla Piotrka. My na razie też nie bardzo z kilku powodów, ale marzę o tym z każdym dniem bardziej.
Spotkanko w zoo Jestem za :-) Tylko tak jak pisze Aga, to nasze zoo jakieś takie ubogie...
A my byliśmy w niedzielę na Muchowcu, Karolinka głaskała konika a potem dała się namówić na przejażdżkę :-).
reklama
Podziel się: