reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Iza - nic straconego. i nie wracaj do przeszłości!!!!!!!!! czasu nie cofniesz, a męczyć Cię to będzie. jak jesteście zdecydowani i lekarz pozwala, to próbujcie:tak: gdybym nie miała obciążeń, to też pomyślałabym, ale jest inaczej i nic tego nie zmieni.

reklama
.Hej babolce.

.ale wczoraj naklikałyście:szok: gdybym się szybko nie kładła spać to też bym popisała.

.ale duuużo fotek,no ja też chcę ale chyba podrzucę płytkę izie;-).

.Jeszcze raz dzięki że przybyłyście,jak macie ochotę to póki trwa lato to zapraszam na działkę :-) teraz mają być upały to nic tylko basenik i już;-).

.aga my wczoraj byliśmy u teściów,szkoda że znać nie dałaś ,byliśmy na działce,ale dość wcześnie wyjechaliśmy a teściowa cię pewnie zaczepiła bo pytałam czy cię zna;-). A jaka ty napalona na kolejne spotkanie :p .

.mokkate dawaj foty z wakacji.już się miałam święcie oburzyć że nic nie wiedziałaś o spotkaniu:-p:-D.

.iza jak było na muchowcu? super fota w podpisie:-).

.kaska to nic tylko wam wpadki życzyć:blink:.

.dzięki laski za komplementy,choć ja patrzę na siebie odrobinę krytyczniej;-).

.dzięki temu spotkaniu to się chociaż ruch na bb zrobił:-p.

.miłego dnia.

1008707.jpg

1008751.jpg

1008710s.jpg

1008712.jpg

1008718.jpg

1008720.jpg

1008725.jpg

Ostatnia edycja:
Hej dziewuszki!

Kaśka świetne fotki :tak:. Przykro mi że nie możecie zdecydować się na rodzeństwo dla Piotrka. My na razie też nie bardzo z kilku powodów, ale marzę o tym z każdym dniem bardziej.

Spotkanko w zoo:confused: Jestem za :-) Tylko tak jak pisze Aga, to nasze zoo jakieś takie ubogie...

A my byliśmy w niedzielę na Muchowcu, Karolinka głaskała konika a potem dała się namówić na przejażdżkę :-).

reklama
Do góry