reklama
trysia77
Fanka BB :)
Bodzia, co jest z Tobą?? odezwij sie kobito!!
Salik Aga gniewasz się jeszcze na mnie?? bo chcę mieć pewność że jak się spotkamy to nikt mi nie podbije oka ;-)
A ja ostatnio czuję się okropnie, słaba jestem jak mucha i mam wrażenie że za chwilkę się przewrócę...okropność, chyba jutro pojde do lekarza, żeby porobić sobie jakieś badania przesiewowe...Senna jestem obrzydliwie, a poźniej jak wstanę po jakiejś drzemce, których nigdy wcześniej nie robiłam, to czuję się choćbym miała kaca...
Miłej reszty niedzielki,papapapaa
Pozdrowionka dla WSZYSTKICH MAMUSIEK!!!
Salik Aga gniewasz się jeszcze na mnie?? bo chcę mieć pewność że jak się spotkamy to nikt mi nie podbije oka ;-)
A ja ostatnio czuję się okropnie, słaba jestem jak mucha i mam wrażenie że za chwilkę się przewrócę...okropność, chyba jutro pojde do lekarza, żeby porobić sobie jakieś badania przesiewowe...Senna jestem obrzydliwie, a poźniej jak wstanę po jakiejś drzemce, których nigdy wcześniej nie robiłam, to czuję się choćbym miała kaca...
Miłej reszty niedzielki,papapapaa
Pozdrowionka dla WSZYSTKICH MAMUSIEK!!!
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
z podbijania oczu juz daaawno wyrosłam ....
Cześć dziewczyny!
Karolinna strasznie cieszymy się z tego wyjazdu :-), ale od ślubu nigdzie nie byliśmy (poza pobytem na wsi u babci R) więc możesz się domyślać jaki wyczekiwany i upragniony jest ten nasz wyjazd .
Trysiu a wykluczyłaś ciążę;-) bo ja miałam właśnie takie pierwsze objawy, które mnie zaniepokoiły ;-)
Mokkate mam nadzieję że ta nowa lekarka w końcu wyleczy Martynkę!!! Świetne zdjęcie na nk, tatuś i jego dwa kloniki ;-):-). Mam nadzieję, że uda nam się umówić na jakiś spacerek, z Karolinną oczywiście też :-), może w wakacje sie uda .
Gwioleta dużo zdrówka dla Ciebie i Stasia!!!
Bodzina trzymaj się kochana!!!
Helcia witaj! Ponawiam pytanie Karolinny, z jakiej jesteś dzielnicy
Karolinna strasznie cieszymy się z tego wyjazdu :-), ale od ślubu nigdzie nie byliśmy (poza pobytem na wsi u babci R) więc możesz się domyślać jaki wyczekiwany i upragniony jest ten nasz wyjazd .
Trysiu a wykluczyłaś ciążę;-) bo ja miałam właśnie takie pierwsze objawy, które mnie zaniepokoiły ;-)
Mokkate mam nadzieję że ta nowa lekarka w końcu wyleczy Martynkę!!! Świetne zdjęcie na nk, tatuś i jego dwa kloniki ;-):-). Mam nadzieję, że uda nam się umówić na jakiś spacerek, z Karolinną oczywiście też :-), może w wakacje sie uda .
Gwioleta dużo zdrówka dla Ciebie i Stasia!!!
Bodzina trzymaj się kochana!!!
Helcia witaj! Ponawiam pytanie Karolinny, z jakiej jesteś dzielnicy
trysia77
Izka, niestety TO muszę wykluczyć, nie ma takiej możliwości ponieważ jestem w trakcie @ a u gina byłam niedawno i on również o takowym stanie mnie nie poinformował ;-);-) a do tego jem hormony pierwszy raz w moim życiu, więc jest to niewskazane nawet żebym była w ciązy!!!!! aaa no i hormony jeszcze potęgują to "swietne" samopoczucie, które było przed masakra!!!!!
Pozdro babolki i miłego dzionka życzę :-)
Pozdro babolki i miłego dzionka życzę :-)
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
Anian jak sie czujesz kochana ?
anian
Anian jak sie czujesz kochana ?
a dziękuję, dobrze:-)
Z utęsknieniem czekam na koniec roku szkolnego, bo już powoli nie wyrabiam, a to już tuż, tuż
Dzień Dobry
Już mi lepiej, a pisac nie mogłam bo nie dotyczyło to tylko mnie.
Słoneczko za oknem widac a mnie się niechciej włączył
Nie pamietam co jeszcze miałam pisać więc Was wszystkie mocno buziakuje.
Już mi lepiej, a pisac nie mogłam bo nie dotyczyło to tylko mnie.
Słoneczko za oknem widac a mnie się niechciej włączył
Nie pamietam co jeszcze miałam pisać więc Was wszystkie mocno buziakuje.
reklama
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
Anian ja tez czekam z uteskinieniem na wakacje bo bede mogla moim siostra malego podrzucac ;-) a tak wogole to uciekam na poranna kawke a potem jakis spacerek napewno bo jest tak pieknie 19,5 stopnia w cieniu :-)
Podziel się: