reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
wiesz, jak byłam w ciąży to 2 tygodnie przed porodem ważyłam 66kg a w dniu przyjęcia do szpitala 71:szok:Ale ja duuuużo przytyłam bo aż 21 kg. Już niedługo będziesz tulić swojego maluszka a do wagi sprzed ciąży wrócisz szybko:tak:

reklama
ja przytylam 25 kilo heheh masakar i niestety nie umiem wrocic do wagi sprzed ciazy :-( nadal 10 kilo mi brakuje ... ehhh
Layla nie martw sie jeszcze tylko troszke i bedziesz mogla nam pisac o kupkach, nieprzespanych nocach itd :-) musisz jeszcze toszke wytrzymac, ale radze cieszyc sie tym stanem teraz bo potem to juz tylko obowiazki :-) ja strasznie tesknie za brzuszkiem i za tym by maly czasem byl tam spowrotem :-) urwis mi rosnie straszny ...

Padl jak kawka po kapieli, caly dzien na ogrodku , a teraz bloga cisza :-) ja lece do mojego J
buziaki i dobrej nocy laseczki

lunia83 ja jestem 15 kg do przodu....mam nadzieje ze juz wiecej nie przytyje

Ja też 15 na plusie miałam i do wagi nie wróciłam
ale może Tobie się uda ;-)
przed ciążą ważyłam 50kg, teraz 58 :sorry2:
tylko flaczek został i nie chce zniknąć :-(
no i w tyłku dużo przybyło :zawstydzona/y:

Witam Justynko !!!
widzisz jak Cię zaraz zauważyły te pierony jedne :-p:-D
wklej foteczkę Dziewczynek,
zwłaszcza upaćkanej zupką młodszej juniorki :-)

My jutro jadziem na komunija mojej Sister :-)
rano lece z nią do fryca ...
a teraz się odmeldowywuje :baffled::-D
Miłej niedzielki !!!

salik_agnieszka heheh powiem Ci ze strasznie juz zmeczona jestem...i znów nachodza mysli-byleby był zdrowy,zeby było wszystko ok...

monysia troszke sie obawiam tego przytycia,ja ogólnie chudne szybko,ale teraz nie wiem jak bedzie...i moja waga to juz prawie 80kg, wyjsciowa była 63...tyle ze wzrostem nadrabiam i jakos strasznie tych kg nie widac

Wszystko bedzie dobrze nic sie nie martw :-)
ja dzisiaj caly dzien spedzilam u rodzicow na ogrodku z moimi chlopakami :-)
1- Wiki z wujaszkiem
2- Wiki z motorem :-D
wiecej nie moge wam pokazac bo podlegaja cenzurce bo tak cieplo bylo ze chlopaki na golaska latali :tak: hehe jaka oszednosc pampersow :blink:

Piotrek nie dostał się do przedszkola u mnie w dzielnicy z bardzo błahego powodu - nie wpisalam w podaniu, że jestem matką SAMOTNIE WYCHOWUJĄCĄ DZIECKO.dla mnie szok, jak można tak kłamać?????? na 42 dzieci jest tylko kilkoro, które wychowuje oboje rodziców. a jak jest w rzeczywistości?????????

reklama
hejooo a ja się witam po powrocie z wypadu za Wrocław, zawody udane bo mężul w swojej grupie był pierwszy więc zadowolony ;-);-)a u nas zasiana trawka się zieleni więc niedługo będziem szykowac kosiarkę :tak::-D
Pozdrawiam Was kobitki i zmykam
papappa do wieczorka może wtedy uda mi się odpisać Wam, tymczasem sorki że tak tylko o sobie..papapapapapapa jeszcze raz :-)

Do góry