reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
hej

Kasia to witaj w klubie :-(

Ja mam dzisiaj płaczący dzień
icon_cry.gif
icon_cry.gif
icon_cry.gif
Nie przyjeli mi niuniek do przedszkola
icon_sad.gif
bo nie dostarczyłam zaswiadczenia o zatrudnieniu,a gdy składałam kartę to pytałam czy ja takie zaswiadczenie mam sobie wypisać sama bo mam działalność gospodarczą czy coś innego donieść,to pani wychowawczyni powiedziała ze nie trzeba.A dzisiaj pani dyrektor powiedziała mi że to nie wytlumaczenie że pani wych.tak powiedziała
eusa_eh.gif
Dzisiaj dałam brakujące dokumenty(które mam w domu i tylkko ksero musiałam dać) i jestesmy pierwsi na liscie rezerowej,więc mogę liczyc tylko na to ze coś się zwolni. Odechciało mi się wszystkiego,jetsem zalamana dosłownie
icon_cry.gif
icon_cry.gif

reklama
Czarnulka, ale niefajnie Ci zrobili... Ja chyba bym napisała skargę na tą wychowawczynię, oczywiście jak juz dziewczynki przyjmą... Bardzo niefajnie, ale skoro jesteście na pierwszym miejscu listy rezerwowej to są duże szanse na przyjęcie.
Trysia tryskasz ciepłem i radością normalnie :-) Nie przepraszaj, az miło się czyta takie rzeczy :-)
Kasiu a posyłacie gdzie indziej Piotra ? Boziu co to się dzieje z tymi ludźmi...
Monysia ja też czekam na fryzurkę :-)
Dziewczyny ja tak ni z gruszki ni z pietruszki : jakie macie pomysły na Dzień Dziecka ? Prezenty czy jakiś wypad ? Bo ja się wacham pomiędzy tym żeby Oskara wziąć do sklepu niech sam wybiera a pomiędzy wycieczką np. do ZOO w Krakowie lub Wrocławiu. A wy ? Macie już jakieś plany ?

Layla jak czop CI odszedł to co TY KOBIETO ROBISZ PRZED TYM KOMPEM??????:angry:
Bardzo ładne zdjęcie ślubne masz ..czyżby to był Będzin?? ;-);-)
Jak humorki na dziś dziewuszki???
Bo u mnie nawet nawet, zaraz biorę się za porządki, prasowanko i mycie okien na dole bo przed swiętami nie umyłam wszystkich bo nie było sensu...ale już zaczęły straszyć od zewnątrz, nie dość że dom nieotynkowany to jeszcze okna zmazane :-D, przesada, prawda?? Prawda jest taka że na dole u nas w domku jeszcze nie jest skończone ale okna przydałoby się umyć :zawstydzona/y::-D, ale ambitny wywód strzeliłam
Mama Boo a z tą pozytywną energią to u mnie różnie bywa, jak u każdego chyba... ostatnio nawet spoko poza tym małym incydentem z moim teściem, ktory podczas ostatniej poważnej rozmowy z moim T. po tym wszystkim powiedział, że o taką pierdołę ja się obraziłam?????? jak mogłam.:szok:..no cóż chyba nadajemy na nieco innych falach... A z dniem dziecka to sama zastanawiałam się nad jakimś takim wypadem może do wesołego miasteczka albo cuś...bo tych zabawek to juz u nas dostatek, chętnie oddałabym coś może do przedszkola jakiegoś...;-)
Dobra, a tymczasem zmykam bo robota niestety nie zając...:sorry2:
papapapaaaaa

Czarnulka współczuje z przedszkolem.
Trysia fajnie,ze masz fajny nastrój.
Mój jakis tam sredni jest.
Dziś naleśniki na obiadek i planuje jakies lekkie filmiki, M póżniej wróci, spacerek juz zaliczony.

reklama
Witam !!!

Wyślijcie gdzieś moją teściową w kosmos !!!
u nas znowu haja była ... poszła
w pizdu do siostrzyczki ... jak chce to potrafi sama
a tak to wozić trzeba co drugi dzień ...
a o co poszło ??? bo powiedziałam że te czy tamte spodnie
które chciała dać R po teściu mi sie nie podobają ...
i zawsze tak będzie gdy powiem swoje zdanie ???
dobrze że nauczyłam się lać na nią
sikiem prostym i d*pce mam jej szanowne marudzenie ...
tylko czemu moje Dziecko obrywa za to ...

My po komunii, wkleje cusik może zdjęć później
Milenka była super grzeczna, ja pomagałam w kuchni,
właściwie kucharzyłam ... ale było miło i tak :tak:

Layla mi też na porodówce odszedł czop,
pilnuj się Kobieto ...
a może już na porodówce jesteś ??? :-p

Do góry