reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
jeszcze nie znam płci maluszka.... wiem tylko że będzie Tomcio lub Anulka... :)

Ślicznie wyglądasz, piękne foteczki,
wspaniała z Was Rodzinka :tak:

Tak wogóle to witam się !!!

Witam też nową Mamusię ;-)
i nie przejmuj się Layla, tu możesz się żalić,
jesteśmy jak bracia koala :-D
"żeby pomagać" :-p każda z nas czasem potrzebuje
wsparcia psychicznego, wygadać się ...

Dziękuję Kobitki za gratki jeszcze raz !!!
Mamy duży sukces :-D
Wczoraj Milka zrobiła kupke 2 razy
na ustęp, nie była twarda wogóle
a potem jeszcze 2 razy w pamperka
taką luźną ale nie wodnistą :tak:
Dziś jeszcze nie było ale może po drzemce :sorry2:
nie macie pojęcia jak się cieszę,
może coś ruszy z tym zatwardzeniem :happy2:

Wczoraj byłam u frycka,
zrobiłam balejaż i niestety ścięłam włosy :zawstydzona/y:
daremnie wyglądam :sorry2:

U nas nie musi być ci głupio ;-) po to kochana tu jesteśmy by się na wzajem wspierać w trudnych chwilach ;-)
dziewczyny maja swieta racje :-) po to jest forum :-)
my na zakupach bylismy w auchanie, maly ma teraz drzemke jak wstanie to idziemy na spacerek na plac zabaw na 1000-lecie przy okazji zajde jeszcze dotesco po pampki i do biedronki ;-)

Monysia pochwal sie fryzuzka i nie sciemniaj ze zle wygladasz

Layla po porodzie meza zaganiaj do zajmowania sie dzieckiem zebys miala w nim potem pomoc i zeby cie zrozumial co znaczy zajmowac sie niemowlakiem teraz ale i pozniej dzieckiem :-) to pomaga jak czasem mozesz odetchnac a tatus lula dzidziusia :tak:niczym sie nie przejmuj i wal prosto z mostu o co ci chodzi masz takie prawo jako mloda mama, mloda kobieta i swierzo upieczona mezatka, nie wszystko musi byc oparte na twoich barkach, bedziesz mama ale przedewszystkim nadal kobieta, bedzie dobrze ;-)

dziękuje dziewczyny:* juz mi lepiej,choc mój durny charakter nie pozwala puscic wszystkiego wniepamiec i juz mam dzień do niczego

.hej babeczki.

.Daria dziś kończy 8 miesięcy ale już duża jest :-):-).

.ale dziś fajna pogoda,prawda? żal było nie wykorzystać na jakiś super spacerek:tak: przy okazji pozdrawiam kolejną mamusię z bb z którą dane mi było spacerować:-):rofl2:.

.layla
witaj:blink: wierz mi że gdy urodzisz trochę przestaniesz się na wszystko wkurzać wiem po sobie ,w ciąży normalnie żyć się ze mną nie dało:-p urodziłam i zeszło ciśnienie;-) a męża jak najbardziej trza zaganiać do pomocy bo się rozleniwi;-).

.czarnulka fajnie macie z tym ośrodkiem.

.trysia ja też czasem zaglądam na pierwsze posty i aż się łezka kręci w oku,to już cztery lata!:tak:.

.diablica super z ciebie ciężarówka :tak:.

.monysia ja też jestem za pokazaniem twojej fryzurki:blink:.

.mam nadzieję że fotki ze spotkanka będą.

.dla wszystkich pozdrowionka.

.miłego wieczoru.

Witam po krótkiej przerwie technicznej:-)
Layla, salik_agnieszka, andzia111 - ja też jestem z Sosnowca( Zagórze ). A prawie co weekend jeżdzimy do zoo na Kazimierzu:-)
My zaliczyłyśmy w zeszłym tygodniu jakąś infekcję wirusową podobno ( mnie wydaje się, że to przez ząbki - Ninka dostała gorączki). Ale już jest lepiej, tylko trochę marudna jest.Niech wyjdą już te cholery:tak:
Miłego weekendu:tak::-)

Karolcia a coś Ty taka tajemnicza się zrobiła kogo spotkałaś na spacerku??? I proszę nas tu częściej odwiedzać,bo jak się wybiorę do katowic..... :p ;-)

reklama
Mamuski a moze ktoras po parku spaceruje codziennie co ? tzn chorzowskim ??? to ja chetna na spacerek jestem :D
z mama Boo juz jeden zaliczylysmy :-) ale pogoda nam wtedy nie dopisala jakos hehe

Wiki spi wkoncu hehe po poludniu uciol sobie 2,5 godzinna drzemke :szok::szok::szok: :shocked2: :shocked2: :shocked2: pierwszy raz tyle spal i wstal dopiero przed 18, ale na spacerze sie wsyzalal i padl o 21 :-)

Jutro na urodzinki do szwagierki idziemy na ogrodek to maly sie wyszaleje mam nadzieje :-) a ja sie troche odchamie miedzy ludzmi znowu :tak:

Do góry