reklama
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
monysiu i bardzo dobrze ze lejesz na tesciowa nie masz czym sie przejmowac,
a fryzurka twoja jest bombowa :-) slicznie wygladasz :-)
wiki spi moj J spi jak wstana to na spacerek idziemy do parku chorzowskiego :-)
a fryzurka twoja jest bombowa :-) slicznie wygladasz :-)
wiki spi moj J spi jak wstana to na spacerek idziemy do parku chorzowskiego :-)
Cześć dziewczyny! Nie mam czasu nadrabiać, może wieczorem... Wybaczcie
Czarnulka i Kaśka - bardzo mi przykro :-(, to co piszecie jest dla mnie po prostu szokujące. Brak słów...
Monysiu śliczne fotki , co chcesz od fryzurki łądną przeciez miałaś .
Ja też jestem trochę załamana, Karolinka ma koślawe kolanka i stopy, znowu zaczęliśmy chodzić na rehabilitację raz w tygodniu, musimy ćwiczyć w domu. Chciałabym zapisać ją na jakieś zajęcia na basenie, szukam i szukam i nic nie umiem znaleźć :-(, najlepiej pasowałoby nam w niedziele, R mógłby z małą jeździć a ja wtedy kiedy będę miała wolne. Może coś podpowiecie .
W dodatku dziś wyszło jeszcze, że Karolcia ma anemie :-(. Zrobiłam jej morfologie no i wyszło :-(. Jutro idziemy do pediatry, bo morfologię zlecił laryngolog.
Czarnulka i Kaśka - bardzo mi przykro :-(, to co piszecie jest dla mnie po prostu szokujące. Brak słów...
Ja też jestem trochę załamana, Karolinka ma koślawe kolanka i stopy, znowu zaczęliśmy chodzić na rehabilitację raz w tygodniu, musimy ćwiczyć w domu. Chciałabym zapisać ją na jakieś zajęcia na basenie, szukam i szukam i nic nie umiem znaleźć :-(, najlepiej pasowałoby nam w niedziele, R mógłby z małą jeździć a ja wtedy kiedy będę miała wolne. Może coś podpowiecie .
W dodatku dziś wyszło jeszcze, że Karolcia ma anemie :-(. Zrobiłam jej morfologie no i wyszło :-(. Jutro idziemy do pediatry, bo morfologię zlecił laryngolog.
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
O jej Izuniu :-* tzrymaj sie , z Karolcia bedzie dobrze kochana.
Ja na basen chodze do kochłowic z malym i tam sa ratownicy co prowadza zajecia z dziecmi malymi, moze tam cos ....
Ja na basen chodze do kochłowic z malym i tam sa ratownicy co prowadza zajecia z dziecmi malymi, moze tam cos ....
.
włosy obcięłam nie pasuje mi moim zdaniem
co do basenu to nie pomogę niestety
dobrej nocki
Aga dzięki
Mama Boo
Mama Zinella i Whitmona
Monysiu mnie się podoba Twoja fryzura i kolor i ścięcie.
Iza nie martw się - będzie dobrze. Co do basenu nie pomogę niestety.
Salik wczoraj na obiad miałysmy to samo :-) Telepatia jakas. Najbardziej zdziwił mnie Oskar, który pałaszował brokuły
Layla już chyba na porodówce.
My wczoraj o 17:30 do 19:30 maszerowaliśmy po lesie, może jeszcze dzisiaj wkleję fotki. Obcięliśmy Oskara i wygląda jakby pod kosiarkę wpadł Niby na 120 mm była wkładka, ale, ze jest blondynem i ma rzadkie włoski to wygląda jakby miał ich mniej. W sobotę wyciągnęłam Ry na dyskotękę, bo Młody był u mojej mamy i mogłam się spokojnie bawić. Ry szedł na fochu, ze miałam zły humor. A potem... bawił się lepiej niż ja.
Iza nie martw się - będzie dobrze. Co do basenu nie pomogę niestety.
Salik wczoraj na obiad miałysmy to samo :-) Telepatia jakas. Najbardziej zdziwił mnie Oskar, który pałaszował brokuły
Layla już chyba na porodówce.
My wczoraj o 17:30 do 19:30 maszerowaliśmy po lesie, może jeszcze dzisiaj wkleję fotki. Obcięliśmy Oskara i wygląda jakby pod kosiarkę wpadł Niby na 120 mm była wkładka, ale, ze jest blondynem i ma rzadkie włoski to wygląda jakby miał ich mniej. W sobotę wyciągnęłam Ry na dyskotękę, bo Młody był u mojej mamy i mogłam się spokojnie bawić. Ry szedł na fochu, ze miałam zły humor. A potem... bawił się lepiej niż ja.
Monysia mnie tez się podobasz w nowej fryzurce i bardzo ładne fotki.
Iza będzie dobrze a w ogóle to mi się sniłaś dzisiaj w nocy.W Zabrzu byliscie
Boo mój synul tez lubił brokuły, zobaczymy czy nadal lubi;-);-)
Mój syn lata goły po mieszkaniu i nie da się ubrać, dobrze,że ciepło jest
Iza będzie dobrze a w ogóle to mi się sniłaś dzisiaj w nocy.W Zabrzu byliscie
Boo mój synul tez lubił brokuły, zobaczymy czy nadal lubi;-);-)
Mój syn lata goły po mieszkaniu i nie da się ubrać, dobrze,że ciepło jest
reklama
Podziel się: