reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
łoł ale prdukcja ruszyła i Czarnulka nam na wiosne sie obudziła :-D

Witam nową mamunie !!!!

ja jestem na końcówce wyborów do remontu łazienki, a za równy tydzień zawozimy Titka nad morze:-):-):-):-)

ja też chceeeeeeeeeee :wściekła/y:

jesteśmy jak bracia koala :-D
"żeby pomagać" :-p

:-D:-D:-D dobre !!!!!!!

a moja Lencia rozsmakowała sie w zupkach i jarzynkach i póki co to smaki ma całkiem inne niz Liwia wiec jest nadzieja ze nie bedzie takim paskudnikiem z jedzeniem jak Liwia !!!!

pozdrawiam !!!!

reklama
karolinna no to mnie pocieszyłas:)az mi lepiej:)

lunia83oo Zagórze blisko,moze sie kiedys we 3 na spacer umówimy:)

salik_agnieszkaja bym chetnie pospacerowała po chorzowskim ale mam kawałek:(

justynamiło mi:)

Helooo panienki.
Jak tam zdróweczka i pogoda??
U nas goraco ale pochmurno.
Agnieszka ja czasem jeżdzde do parku chorzowskiego, to jak się będe wybierała to dam Ci znac:-):-):-)

Hello :-D
Słoneczko pięknie świeci, aż nic się nie chce...Oddałam małą babci na służbę a sama zabieram się za szybkie sprzątanko:tak:
Layla - my dzisiaj wybieramy się na Kazimierz:tak:Pogoda idealna na spacerek:tak:
Miłego dnia dziewczyny:-)

No i po spacerku:-)Było super:tak:
Layla - już niedługo to sie zmieni:tak:Malutko Ci zostało do rozwiązania:tak:jak ten czas leci - dopiero ja byłam w ciąży a Ninka ma już 5 miesięcy:szok:

reklama
lunia83 ja czekam na mojego synka,ale co raz mi ciezej,to normalne ze w ostatnich tygodniach ciazy tyje sie tak szybko?

Do góry