reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Ja mam 27 lat :-) No i My mieszkaliśmy na Osiedlu :-) Może się kiedyś spotkamy jak będę u teściów z córeczkami Jak już urodzisz? :-) Tylko musimy się namiarami wymienić by się skontaktować :-)

reklama
czarnulka22 nie ma sprawy:)w ogóle Monika jestem;) ostatnio zauwazyłam że dużo dzieci mamy na osiedlu,co raz wiecej młodych mam. a na ośrodku to już zatrzęsienie,przejśc się nie da.

Masz racje,dziewczyny szaleją teraz hahaha My jeździmy często w weekend z córciami na ośrodek do zwierzątek :-) Ja mam na imię Agnieszka ;-)

Mam nadzieje,ze nie będziecie złe, że na chwilkę zakłócę Wasz forumowy spokój :sorry2:
Chciałabym Was prosić o odwiedzinki na stronce drzewka mojej córeczki Mariczki :biggrin2: a także o wpisiki na stronce.... byłybyśmy niezmiernie wdzięczne ;-)
Pozdrawiam Grudniówka 2008 Karolina ;-)

Prosimy o odwiedzinki Hipp

Z góry dziękujemy :*

Igorek śliczne imie :-)
Ja mam 22 lata chyba jestem tutaj najmlodsza :-D
moja ciaza przechodzila do 8 miesiaca idealnie, zero wymiatow, mdlosci, no zmiany nastrojow byly :-) w 8 miesiacu okazalo sie ze mam GESTOZE (zakazenie ciązowe) bylam juz na L4 ostatni miesiac niestety cisnienie nie pozwolilo mi pracowac, do tego doszly bole krzyzowe i ostatniego miesiaca wogole nie przespalam ... ehhh ale teraz Wiki juz jest duzy :-)
Nie martw sie wykladowcami ludzie niektorzy serca nie maja i gowno ich powinno obchodzic czy sie "przydaza" czy nie :-)

Czarnulka - o jakim ośrodku Ty mówisz????????????
Layla - ja mieszkam na podobnym "zadupiu" - Bór się nazywa

ja jestem na końcówce wyborów do remontu łazienki, a za równy tydzień zawozimy Titka nad morze:-):-):-):-)

salik_agnieszka no ja nieduzo starsza jestem:)ale powiem Ci ze bardzo źle zniosłam ciaze,teraz szczególnie psychicznie...boje sie co bedzie pozniej...poza tym dodgadac sie z mezem nie moge i czasem mam wszystkiego dosc. a niestety nie ma nikogo kto by to zrozumiał:(a ja czuje sie histeryczka

kaśka76wiem gdzie jest Bór:) a osrodek to park na Kazimierzu

cześć kobitki, Witam Cię również Layla, nie będę Cię dobijać ale w niektorych sprawach niestety nie ma co liczyć na zrozumienie ze strony mężczyzn....niestety tak już jesteśmy skonstruowani że kobiety zupełnie inaczej podchodzą do niektorych spraw niż faceci ktorzy generalnie rzecz biorąc są z Marsa ;-);-) dlatego mamy przyjaciółki, koleżanki czy też te forum aby móc się czasami pożalić jak jest nam ciężko.
Kaśka, a ten wyjazd nad morze to jak?? zostaje tam Titek a Wy??? :confused:
Życzę miłego dnia i znikam bo wyjeżdżamy dziś na zawody z moim T. więc muszę się iść pakować..wracamy w niedzielę poźnym wieczorkiem , więc życzę Wam kobitki miłego weekendu

reklama
Kasia to park na Kazimierzu :-) są tam zwierzęta (mini-zoo),jeziorko i dużo zieleni i atrakcji dla dzieci :-)

Kana byłam i npisałam ;-)

Aga chyba rzeczywiście jesteś najmłodsza :-) aż Ci zazdroszczę ;-)

Do góry