reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Justyna.... 100 lat duuuuuużo zdrówka.... szczęścia .....miłości..... pieniędzy.... pociechy z męża i córeczek..... oraz żeby wszelkie choroby i niedyspozycje omijały Was szeeeeeeerokim łukiem.......

Dziewczyny, ale jestem zmęczona...mam ochotę na jakiś wyjazd...najchętniej ciepłe kraje...może Grecja...ale się rozmarzyłam... mam @ i źle się czuję ale nie tylko z tego powodu...
Karolcia co z Tobą??wiesz podczytałam dziś pare naszych pierwszych postów...;-)ale się uśmiałam...
Pozdrawiam wszystkie dziołuszki i zmykam popracować..papaa

Monysiu, foteczki superaśne!! czyżby leśny park rozrywek ;-)

Monysia śliczne foteczki,a gdzie były robione???

Dokładnie Trysiu :tak:

Justynko
sto latek i ode mnie !!!

Kurde wcięło mi posta a miałam już kilka zdjęć wgranych :angry:

Postanowiłam że jeszcze do końca tygodnia poczekam
z tym lekarzem, odstawiłam jeszcze kilka rzeczy,
wprowadziłam nowe, naturalne,
tyle się nażarła syropów że szkoda mi jej żołądka,
Tłumacze jej fajnie, siedzi na klopku i mnie przytula
bardzo mocno i tak jej "wychodzi" ...

robie jej na naszym mleku
(bo wprowadziłam kilka dni temu najpierw 0.5%,
teraz już 2% ale zmieszane z wodą)
siemie lniane rano i wieczorkiem,
pije z kleikiem kukurydzianym
bo kaszki ryżowe też odstawiłam ...
nie chcę chwalić jeszcze dnia przed zachodem słońca
ale wyczaiłam chyba kiedy najlepiej jej się robi kupkę
i o tej porze ją wysadzam, czyli dziś po drzemce
znowu działamy z kupką :dry:
Dziś już np 3 razy zrobiła siusiu, raz na nocnik
zaraz po przebudzeniu,
potem na ubikacji i znowu na nocnik :-D

A my przypominamy się troszeczkę......

Załączniki

• ciapongi01.jpg
    ciapongi01.jpg
    72,3 KB · Wyświetleń: 43
  • kasiaolo01.jpg
    kasiaolo01.jpg
    67,7 KB · Wyświetleń: 43
  • skocznia01.jpg
    skocznia01.jpg
    70,7 KB · Wyświetleń: 62
  • diabl01.jpg
    diabl01.jpg
    61,8 KB · Wyświetleń: 36
  • ciapongi02.jpg
    ciapongi02.jpg
    65,4 KB · Wyświetleń: 50
Monysia super ogromne gratulacje dla milenki :-) dzielna z niej kobitka :-)

Moj brat najadl sie 2 dni temu kapusty kiszonej i zapil mlekiem normalnym i siedzial pol dnia na kibelku, mama sie cieszyla ze wkoncu do porzadku go pogonilo :-D

My jak co tydzien w srode po basenie jestesmy, maly spi od 20 byl strasznie padniety :-)

Diablica ale ci slicznie z brzusiem :-) a wiecie co bedzie czy corcia czy synus ???
Zazdroszcze ci fasolki no i innym zafasolkowanym mama :-) tesknie za brzuszkiem....

reklama
Do góry