reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam,Sosnowiec się kłania:) jak widać niewiele mi do porodu zostało,ale chetnie jeszcze posiedze przy kompie i "pogadam",bo natłok mysli mnie zjada;)

reklama
hej ;-)

Witam,Sosnowiec się kłania:) jak widać niewiele mi do porodu zostało,ale chetnie jeszcze posiedze przy kompie i "pogadam",bo natłok mysli mnie zjada;)
Witaj :-) Rzeczywiście ci końcóweczka została :-) już niedługo będziesz tulić swoją perełkę :-) Napisz coś jeszcze :-) z jakiej części sosnowca jesteś??

No witam witam :biggrin2:
:biggrin2: ja musze na zakupy sie wybrac takie wieksze ehhh ... mam nadzieje ze babcia podjedzie autem i razem pojedziemy.
Posciel wystawilam na balkon bedzie sie wietrzyc dzisiaj, moj J pojechal do dentysty, my zjedlismy sniadanko i maly szaleje ....

czarnulka22Kaizmierz G.dzielnica Sosnowca,zapewne nikt nie bedzie wiedział gdzie to;)z reguły kazdy robi oczy jak wymieniam ta nazwe;p studiuje ,a własciwie koncze studia,mam jeszcze jeden kierunek,swiezo po slubie jestem

czarnulka22Kaizmierz G.dzielnica Sosnowca,zapewne nikt nie bedzie wiedział gdzie to;)z reguły kazdy robi oczy jak wymieniam ta nazwe;p studiuje ,a własciwie koncze studia,mam jeszcze jeden kierunek,swiezo po slubie jestem

Kochana ja mieszkałam tam kilka lat bo mój mąż jest z kazimierza ;-) i często do teściów tam jeżdżę ;-)

salik_agnieszka jesli to do mnie pytanie,to juz odpowiadam...hmm szczerze mówiąc trochę zawiedziona jestem,słyszałam że ciąża to taki piękny okres,a ja czułam sie źle...początek ciązy to była bajka,zero objawów,zmeczenia,nic...w 6 msc zaczeło byc widac brzuszek dopiero. i od tego momentu zaczeły sie schody. ostatnie 3 msc to był szpital raz z plamieniem,raz ze skróceniem szyjki,okropne nerwy,ciagłe fochy i dolegliwosci ciązowe,jakich w życiu bym sie nie spodziewała. miałam wrazenie ze chłone wszystko co przeczytam w czasopismach lub na necie...jestem od marca na zwolnieniu lekarskim,niby powinnam siedziec w domu,niestety studia na to nie pozwalaja,u mnie na uczelni sa wyrozumiali wykładowcy,ale są tez tacy którzy mało mnie do łez nie doprowadzili mówiac ze komus komu zalezy na studiach dziecko sie"nie przytafia"...no i jak widac na załączonym obrazku jestem marudna...chyba marze zeby ciaza sie skonczyła:(a syn bedzie miał na imię igor:)

czarnulka22 oo ale fajnie:) a dawno sie wyprowadziliscie?

reklama
czarnulka22 ja mam 24 lata,chodziłam do podstawówki na Kazimierzu,pozniej juz szkoła w Dabrowie Górniczej. Tylko ze ja nie mieszkam na osiedlu,co strasznie ograniczalo znajomości do tych ze szkoły i ewentualnie przez znajomych z Ostrów.

Do góry