reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
ooo Czarnulka, się odezwała...no noo....ależ się rozpisałaś kobieto!!!:-D:-D
Ollcia Ja również życzę zdrówcia dla córci, a to nie jest alergiczny katarek??
A pogoda to taka dziwna dzisiaj kurcze wieje jak cholera ale ciepły ten wiatr ...
Pozdrowionka i zmykam dalej pracować,tym razem obowiązki domowe, jakiś obiadek muszę wyczarować...mam filet z indyka,ziemniaki,i jakieś warzywka do tego..hmmm..zobacze co mi sie uda..pewnie kotleciki z kartofelkami i jakas suróweczka;-);-)

reklama
trysiu, chyba to pogoda wpływa na rzadsze wizyty na bb. A zauważ, że wcześniej też wielu z nas, zabrakło czasu na regularne odzywanie:-)

a ja mam niechcicę wielką i dlatego tak rzadko piszę:happy2:

pozdrowionka

Basia gratuluje dostania sie do przedszkola,

monysia i to jest najwazniejsze ty M i Milenka reszta sie nie przejmuje :-)

Iza dziekuje za zyczenia i pamiec :-)

my spacerujemy calymi dniami, trzeba czerpac z pogody ile sie da :-)

mi pasuje 2 maja i 16 tez mi pasuje takze zdecydujmy sie juz bo maj juz tuz tuz :tak::-D:-)

Witam mieszkam w Katowicach(blisko centrum) a za ok miesiąca zostanę mamusią. Chciałabym się przyłączyć do wątku. Nie za bardzo mam znajome w ciąży, lub z małymi dziećmi,które mieszkały by w okolicy.Chętnie po wymieniałabym się radami. Pozdrawiam :)

Witam!

Ollka zdrówka dla malutkiej!!!!

Aga nie ma za co :-), a wczoraj w pierwszej chwili Cię nie poznałam, będziesz bogata :tak::-D

Lenka witaj u nas!!! A gdzie mieszkasz? Chodzi mi o to czy w samym pobliżu centrum, np. w okolicach Mikołowskiej, czy może w jakiejś dzielnicy np. na Brynowie:confused:

Co do spotkanka to ja chyba raczej nie dopisze na żaden termin niestety:-:)-:)-(, jedyny wolny weekend mam ten pierwszy, kiedy mamy komunie mojego siostrzeńca. Potem raczej nie będę mieć wolnych, ale zobaczymy, może coś da się zrobić.

Dziś tak z ciekawości spytałam dyrektorkę w przedszkolu (jechałam razem z nią w tramwaju :-p) czy dużo mają dzieci chętnych do przedszkola, powiedziała mi że 2 dzieci na 1 miejsce :szok::szok::szok:.

reklama
Do góry