reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
ooo Czarnulka, się odezwała...no noo....ależ się rozpisałaś kobieto!!!:-D:-D
Ollcia Ja również życzę zdrówcia dla córci, a to nie jest alergiczny katarek??
A pogoda to taka dziwna dzisiaj kurcze wieje jak cholera ale ciepły ten wiatr ...
Pozdrowionka i zmykam dalej pracować,tym razem obowiązki domowe, jakiś obiadek muszę wyczarować...mam filet z indyka,ziemniaki,i jakieś warzywka do tego..hmmm..zobacze co mi sie uda..pewnie kotleciki z kartofelkami i jakas suróweczka;-);-)

reklama
trysiu, chyba to pogoda wpływa na rzadsze wizyty na bb. A zauważ, że wcześniej też wielu z nas, zabrakło czasu na regularne odzywanie:-)

a ja mam niechcicę wielką i dlatego tak rzadko piszę:happy2:

pozdrowionka

Basia gratuluje dostania sie do przedszkola,

monysia i to jest najwazniejsze ty M i Milenka reszta sie nie przejmuje :-)

Iza dziekuje za zyczenia i pamiec :-)

my spacerujemy calymi dniami, trzeba czerpac z pogody ile sie da :-)

mi pasuje 2 maja i 16 tez mi pasuje takze zdecydujmy sie juz bo maj juz tuz tuz :tak::-D:-)

Witam mieszkam w Katowicach(blisko centrum) a za ok miesiąca zostanę mamusią. Chciałabym się przyłączyć do wątku. Nie za bardzo mam znajome w ciąży, lub z małymi dziećmi,które mieszkały by w okolicy.Chętnie po wymieniałabym się radami. Pozdrawiam :)

Witam!

Ollka zdrówka dla malutkiej!!!!

Aga nie ma za co :-), a wczoraj w pierwszej chwili Cię nie poznałam, będziesz bogata :tak::-D

Lenka witaj u nas!!! A gdzie mieszkasz? Chodzi mi o to czy w samym pobliżu centrum, np. w okolicach Mikołowskiej, czy może w jakiejś dzielnicy np. na Brynowie:confused:

Co do spotkanka to ja chyba raczej nie dopisze na żaden termin niestety:-:)-:)-(, jedyny wolny weekend mam ten pierwszy, kiedy mamy komunie mojego siostrzeńca. Potem raczej nie będę mieć wolnych, ale zobaczymy, może coś da się zrobić.

Dziś tak z ciekawości spytałam dyrektorkę w przedszkolu (jechałam razem z nią w tramwaju :-p) czy dużo mają dzieci chętnych do przedszkola, powiedziała mi że 2 dzieci na 1 miejsce :szok::szok::szok:.

reklama
Do góry