reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Mokkate to ja się dostosuję do twoich poleceń hahaha ;-) Pani dr.laryngolog przepisała mi antybiotyk na zatoki i za tydzień na kontrolę ;-) Dzisiaj przełaziliśmy z Radziem i dziećmi cały dzień wrr... aż nogi do tyła mi wchodzą ;-) ale wszyscy sobie kupiliśmy buciki ;-)

reklama
Dziś strasznie zalatana byłam. Od jakiegoś tygodnia dostałam stresu przedporodowego- czuje,ze nie zdąże wszystkiego przygotować. Więc staram sie każdego dnia zrobić coś dla dzidzi. A dzień wydaje się taki krótki...

Mam pytanko: Czy któraś z Was rodziła w szpitalu Leszczyńskiego na Raciborskiej?? Musze się wybrać aby się dowiedzieć co trzeba ze soba mieć. A może,któras wie co nieco??

hej

Ja dzisiaj do ginekolog będę leciała ;-) A teraz do przedszkola Wiki zaprowadzić ;-)

Spotkanie proponuję 16 Maja bo tak mi najbardziej pasuje ;-) a chciałabym się z Wami zobaczyć bardzo :-)

Ostatnia edycja:
Słyszałam dobre opinie o moim szpitalu- poza tym na nogach mam 5 minut. Jak zacznę rodzić-a będe sama w domu-to przynajmniej mniej stresu. Nie chcę kombinować z innym szpitalem:)

Witam !!!

Mokkate
dzięki za radę :tak:

Agnieszka
pocieszyłaś mnie ;-)

Aha a gdzie te spotkanko ???

My w piątek wyruszamy na ca,ły dzień do parku zwierząt
w Ustroniu, jadziem na 3 auta kilka osób z rodzinki,
chcieli się spotkać i popić ale ja zaprotestowałam
bo chcieli żebym Milke sprzedała do mojej mamy,
uświadomiłam ich że nie chcę siedzieć w domu, pić
i jeszcze na drugi dzień chorować, co za przyjemność,
no i że jeśli chcą się z nami spotykać to muszą zaakceptować
że mamy małe dziecko bo jeśli nie akceptują mojego
Dziecka bo jest absorbujące to i mnie nie akceptują ...
no i nagle narodził się pomysł wycieczki :-D
zresztą jeszcze nigdzie z nią nie byliśmy:sorry2:
jedynie 3 dni na weselu 40km od nas :sorry2:

M jest przerażony ale ja się cieszę ... tak więc
proszę o kciuki :-p

idziem do piaskownicy ...

Monysia to ja juz trzymam kciuki za udaną wycieczke :-) bardzo dobrze znajomym powiedziałaś :-) brawo :-)

diablica witaj :-)

lenka87 dobrze że masz tak blisko szpital i że dobrze o nim słyszałaś,przynajmniej mniej stresów masz ;-)

reklama
no diablica ale się rozpisałaś Ty diablico jedna!!!:-D:-D
czyli spotkanie na 16.05 tak ???
no to już próbuję jakoś to poukładać żeby nic mi nie wyskoczyło... :tak::tak:
dobranocka, właśnie skończyłam na dziś to znaczy na wczoraj bo padam na ryjka, jutro wstaję wcześnie żeby działać dalej...tych papierkow zamiast mi ubywać to ciągle przybywa...:szok::szok:
papappaa

Do góry