reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam Was :-)
Ja odebrałam dzisiaj okularki, mam nowy telefonik i w ogóle super, z mężem nawet też całkiem... W niedzielę byliśmy w ZOO, Oskar spadł ze zjeżdżalni i wglada jak pierwsza ofiara przemocy domowej... 4 nocy śpi już bezpieluchy. Och jaka to ulga....
Lenka witaj w naszym gronie.
Kasiu nie wiem co jest grane, ale trzymam kciuki, żeby się ułozyło po Twojej myśli...
Anian to "niechcicę" trzeba zmienić na "chcicę", ale to chyba już nie nasza broszka w sumie :-D
Olcia czy to alergia czy nie, duuużo zdrówka !
Mnie też pasuje i 2 i 16, ale 2 najbardziej :-D
Monysiu to jak się już urządzisz to pisz jak najczęściej.Miłego dnia dziewczęta !

reklama
witam sie i ja z ranca :-)
my wlasnie idziemy jesc sniadanko ale najpierw chcialam sie przywitac :-)
Lenka ja na Witosa mieszkam :-) wiec niedaleko ...

NO TO NIE WIEM USTALCIE COS BO WKONCU WYJDZIE TAK JAK Z TYM OSTATNIM SPOTKANIEM GDZIE BYLAM TYLKO JA I IZA1

hej kochaniutkie
smile.gif

Ja dzisiaj idę do laryngologa bo tam mnie teraz skierowała pani neurolog
gurn.gif
Byłam też dwa dni temu u okulisty i mam nosić okularki +0,25, powiedziala ze to minimalna wada ale muszę nosić
lafhard.gif
A jutro do ginekolog
smile.gif
Normalnie latam jak wariatka po lekarzach ostatnio
huh.gif

no dokładnie,dlatego zaczęłam się dokładnie badać bo już się bałam że to coś bardzo nie dobrego ;-) Na szczęście na razie nic nie wyszło złego ;-)

Hej Kobitki !!!

Ja jak narazie nie mam jeszcze możliwości popisać,
nadal zwozimy rzeczy i zajmuję się rozpakowywaniem,
wycieraniem, układaniem itd a wiecie zapewne
jak to wygląda z małym Dzieckiem :sorry2:
już niedługo, niewiele zostało ale kompa mamy teraz w pokoju u małej
a nie chce pstrykać jak ona śpi, sam szum kompa mi przeszkadza ...
muszę se kupić laptopa kiedy chyba :-p
ale pewnie nie prędko :happy:

Milcia niby troszkę lepiej
ale poszłam znowy do lekarza, tym razem do mojego
bo wtedy nie było naszego pediatry,
nasz pediatra zakazał całkowicie czopków
(dlatego też zdziwiłam się że tamta nam nakazała brać),
przepisała zamiast tego dodatko środek przeczyszczający w syropie
a i resztę mamy brać ...
No i Mila robi raz na 3 dni jak narazie ...
powoli zaczyna się układać, byle tak dalej
bo straszą nas i straszą ...

moze i czas na odpieluchowanie Milenki
ale Ona za nic nie chce usiąść,
drze się w niebogłosy i zaprzestałam
jak narazie naukę na siłę ...
przyniesie nocnik jak już leje, albo siada w ubranku

Monysia,
ja mam brata ktory ma 2 lata i 3 miesiace i on nie robi nadal na nocnik wiec sie nie przejmuj, powie ze chce zrobic ale nie siada, ma cholerne problemy z zalatwianiem od 1,5roku juz .... czasem robi codziennie a czasem 3-4 dni potrafi nie robic az wkracza moja mama z czopkiem i wtedy dopiero "rodzi" doslownie bo to takie bolesci... juz wszystko bral olej jakis specjalny, sliwki, syropki, czopki ale nic, lekarz stweirdzil ze wkoncu z tego wyrosnie i samo przejdzie, ale na nocnik nie chce robic przez to, chociaz ostatnio kilka razu mu sie udalo zrobic siusiu.

reklama
MamBoo- ogromniaste gratulacje z okazji pożegnania pieluch. Wiem jakie to miłe...:-)

Czarnulka- no Ty już najczarniejsze myśli!!! Zabraniam!!!!:tak:

Monysia- moja Martynka potrafiła i 5 dni nic nie zrobić, a jak była na piersi to i po 10....:szok::tak:
Teraz bierze "Probiolac" i kupka jest co 2 dni, a czasem codziennie. Szczerze polecam!!! Tylko uwaga- daję jej codziennie po pół ampułki.....

To gdzie i kiedy????? No i o której!!!!
Pogoda ma być, podobno....:-)

Kaśka- szkoda, że nie możesz. być na spotkaniu. G. już się szykował do jazdy szybkiej wózkiem...:-D:-D:-D

A jak tam nasze ciężaróweczki? Może która się dokula na spotkanie????:-):-p:-p:-)

Do góry