reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Hej Izka, z tymi garkami to się z Tobą zgadzam w 100% !!!! ja też się cieszę z każdego drobiazgu, ostatnio kupiłam ramki do zdjęć i nie umiałam sie nimi nacieszyć. Śliczna ta Twoja biedroneczka :-)
No i poza tym dzięki kobitki za zroozumienie :zawstydzona/y: cieszę się wszystkim jak małe dziecko, nawet szufelka do odśnieżania mi ostatnio tyle radochy sprawiła że szok :szok::rofl2::-D
Zmykam dalej sprzątać a poźniej z Mackiem na góreczke przed domkiem i odśnieżyć (znowu trochę gimnastyki) bo męzula nie ma w naszą rocznicę ślubu... w pracy i nie wiadomo kiedy wróci..:baffled: Myślę nad jakąś niespodzianką...cholera ale nie mam konceptu!! Może mi cos podpowiecie :tak::tak::tak: ????
papapa

reklama
biedroneczka jest cudowna Izuniu :-)

trysia sliczny domek :-) ahhh marzenie :-)
tak wam zazdroszcze , te zakupy do domu i wogole....
tyle bym dala zeby ten przetarg we wtorek sie udal .... mozecie mnie zrozumiec - mieszkanie na swoim to marzenie !!!

ja mam wolne bo wiki szaleje z Kacperkiem :-)

Aga spokojnie, może tym razem Wam się uda.
Iza biedroneczka śliczna, a te kropeczki na buziuli takie słodkie...
Trysia mnie podoba się najbardziej wasza sypialnia. Po prostu pięknie !!! A co do koncepcji to ja niestety nie pomogę, kolacja chyba jest zbyt banalna, ale zawsze się sprawdza :-)
Karolinna odpisałam Ci na gg, teraz nie ma mnie w domu także jakby co to pisz na PW na BB. Mam stresa przed tą skzoła starsznego, bo nie wiem czy oddwali już prace kontrolne i kiedy będą egzaminy. Trochę notatek z socjologii zrobiłam sobie na podstawie googli :-D
Dużo zdrówka dla córeczek !
Justyna super to przedszkole, nie dosyć, że kulig to jeszcze te zdjęcia, u nas w żłobku robili raz na mikołaja, ale nie wiem kto je robił, bo podobno są niewyraźne i nawet pooglądac nie dali i na balu, ale nas nie było...
Sandros nikomu sie nie da dogodzić i ze śniegiem i bez sniegu źle :-D:-D:-D:-D:-D
Monysia ja się cieszę, że już nie jeździmy wózkiem, mieliśmy to szczęście, że przez te zimy kiedy jeździliśmy to nie było aż takich sniegów...
Ja zapisałam się do ortopedy z tymi moimi kolanami, bo zaczynają mi dokuczać po tym upadku... Jeszcze do ginekologa po jakieś tabletki w końcu, bo dosyć nerwów zżeram kazdego miesiąca :-D

Witam,

Trysia - sypialnia super, ale najbardziej podoba mi sie kolor scian w pokoju Macka i obrazki z Kubusiem Puchatkiem - musze Soni tez takie zawiesic... Udalo mi sie znalesc fajne wieksze mieszkanko, wiec bedzie w koncu miala swoj pokuj.

Iza - swietny kostium, Sonia na balu byla Dalmatenczykiem

Pochwale sie Wam - zapisalam sie na kurs prawa jazdy i jutro bede miala pierwsza jazde... Troche sie boje, ale jak to Rafal mowi - tyle godzin spedzilam w aucie, ze pewnie lepiej bede prowadzic niz on. To racja, tyle sie najezdzilam jako pasazer, ze jak uczylam sie przepisow, to okazalo sie ze praktycznie wszystkie znam...

Pozdrawiam,

Cześć dziewczyny moja kuzynka ma do sprzedania wózek który używała 3 miesiące , chce go sprzedać ponieważ mieszka na 3 piętrze i ciężko jej było go wnosić ( sama warzy nie całe 50 kg. ) i kupiła sobie lżejszą spacerówkę wózek jak nowy zadbany podaję numer jakby któraś z was była zainteresowana tel. 509-933-891 cena 200 zł.

wki spi od 20 a my sobie drinkujemy bo ostatnia sobota karnawalu :tak:,
maly wybawil sie z wujaszkiem , oczywsicie balagan byl taki ze do pokoju sie wejsc nie dalo, bylismy tez na zakupach i wiktor naciagnol moja mame na 2 autka znowu :-pcwaniak pokazal palcem ktore i babcia mu kupila heheh - zazyczyl sobie taki sam autobus jak ma wujek (jest na fotkach) i jeszcze jedno :biggrin2:
a to moje skarby dwa :biggrin2:

Trysiu domek superancki !!!
i rozumiemy że chcesz się pochwalić
swoim szczęściem :tak:

Iza
zgadzam się z dziewczynami, biedroneczka sliczna :tak:
łóżko fantastyczne :tak: i jakie zdolności plastyczne :-)
no i widzę że macie te "dzieci"
nad którymi ja się zastanawiam: Molinezję
i mieczyki chyba, też chciałabym powiększyć nasze "akwarium" ale jakoś narazie inne wydatki ...

Salik
bąble super chłopaki :tak: ile jest różnicy między nimi ???

Sandros powodzenia na zajęciach ;-)
a jak się czujesz ??? i fasolka ???

My byliśmy dziś u koleżanki która urodziła 10dni temu,
stęskniła się trochę za mną i chciała żebyśmy już przyszli
(bo ja chciałam jej dać się nacieszyć Młodym
i myślałam że najpierw rodzina będzie ich odwiedzać)
Mają już Córeczkę która ma 3 latka,
jest zresztą "dobrą" funfelą mojej Milenki :-D
No i powiem Wam że Mila nie pozwoli mi go wziąść na ręce
bo będzie zazdrosna :-p
tymczasem trzymałam go dosyć długo o Milka
dotykała jego noska i rączek, dawała mu swoją flachę z piciem,
jak był w łóżeczku to się wspinała po szczeblach żeby zajrzeć,
chciała wejść do niego i zabawki mu wrzucała do środka :-D
no a ak go oddałam Mamusi to rozległo się głośne "nieee" :szok:
nie chciała żebym go oddała :confused:
w szoku byłam :sorry2: ale pozytywnym :-p

Witam,

Monysia - czuje sie dobrze, musze ciagle jeszcze tylko uwazac co i ile jem, bo mdlosci minely, ale jak zjem zbyt duzo slodkosci to jest mi niedobrze. Po zatym jest spokojnie. Jak spokojnie leze w lozku, to czasem czuje jak sie wierci :happy:

Salik - maly naciagasz - spryciarz, wie kto kupi mu kolejne autko :-D
Ten szkrabik, ktory sie bawi z Wiktorem, to jego wujek? Ja pare lat temu mowilam, ze fajnie byloby miec mlodszego brata... Oboje popatrzyli na mnie, jak na ufo :baffled:

Troche sie denerwuje przed ta jazda, ale dzis niedziela, wiec spokojnie na drogach, jakos sobie poradze :sorry2:

Pozdrwaiam,

reklama
moj brat Kacperek urodzil sie 6 lutego 2007 roku :-) jest miedzy nimi rok roznicy :-)
gdy dowiedzialam sie ze mama jest w ciazy to nie moglam tego pojac jakos ale teraz nie wyobrazam sobie zycia bez Kacperka no a Kacperek bez Wikusia strasznie go kocha, co chiwle go caluje, tuli i oczywiscie baaardzo go pilnuje :-)

Sandros bardzo fajnie ze sie dobrze czujesz, to moze bedzie synus co ? bo ja na slodycze w ciazy patrzec nie mogla a na moje nieszczescie pracowalam w cukierni niestety, a w przerwie w pracy latalam po sledzie i ogorki kiszone :-) :-D no i do tej pory jakos mi zostaly te kwasoty :-)

Monysia to moze czas pomyslec o rodznstwie dla Milenki ??? :-)

Do góry